Δημοσιεύτηκε στις 28 Απριλίου 2014
Με βασικό στόχο της εκδήλωσης την ευαισθητοποίηση του κοινού σε θέματα που αφορούν παροχή υποστήριξης σε ευάλωτες ομάδες συνανθρώπων μας, ο Δήμος Στροβόλου και το "Ίδρυμα Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Στροβόλου” (στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού έργου “We Are The Planet”) διοργανώνουν την εκδήλωση “Αγαπώ-Συμμετέχω-Προσφέρω”. Η εκδήλωση που τελεί υπό την αιγίδα της Πρώτης Κυρίας της Δημοκρατίας Άντρης Αναστασιάδη, πραγματοποιείται με τη συμβολή επίσης του Ανοιχτού Σχολείου, του Δημοτικού Συμβουλίου Νεολαίας Στροβόλου και της Κοινοτικής Αστυνόμευσης.
Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει καλλιτεχνικό/ψυχαγωγικό πρόγραμμα στο οποίο θα συμμετέχουν ομάδες παιδιών του "Ανοιχτού Σχολείου", του Λαογραφικού Ομίλου, του Φωτογραφικού Ομίλου του Δήμου Στροβόλου και της Συμφωνικής Μπάντας Δήμου Στροβόλου/Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου. Ενώ στο αθλητικό μέρος της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί τουρνουά ποδοσφαίρου σάλας (futsal). Για τους μικρούς μας φίλους θα υπάρχουν ακόμα ζωγραφική προσώπου, μπαλονοκατασκευές, κλόουν, κολλητική, ζωγραφική, φουσκωτά, και πολλά άλλα παιχνίδια. Στο χώρο θα προσφέρεται και φαγητό όπως σουβλάκια, σεφταλιές, λουκουμάδες και σιταροπούλα.
Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί ακόμα παρουσίαση του έργου: “We are the planet” (προώθηση της αειφόρου ανάπτυξης μέσω της εκπαίδευσης παιδιών), το οποίο υλοποιείται στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού προγράμματος “Europeaid”, στο οποίο ο Δήμος συμμετέχει ως εταίρος. Ενώ όσοι παρευρεθούν θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τα προγράμματα των Ομάδων Πρόληψης και Κοινωνικής Στήριξης του Δήμου Στροβόλου, καθώς και του Κοινωνικού Προγράμματος "Στο Δρόμο" και να εγγραφούν ως εθελοντές. Παράλληλα τα μέλη της Κοινοτικής Αστυνόμευσης θα ενημερώνουν για το θεσμό του Παρατηρητή της Γειτονιάς. Στο χώρο, τέλος, θα πραγματοποιηθεί ενημέρωση για την κομποστοποίηση οικιακών οργανικών αποβλήτων.
Κυριακή 4 Μαΐου, Πάρκο Αγίου Δημητρίου (δίπλα στο Μακάρειο Νοσοκομείο), Λευκωσία, 11.00-17.00.
Σχετικά
Winter Wonderland by Hadjikostas: Το πιο μαγικό Χριστουγεννιάτικο Χωριό της χρονιάς θα στηθεί στην ορεινή Λευκωσία!
Ζήστε τη μαγεία των γιορτών στο ειδυλλιακό Κτήμα Χατζηκώστα, στην περιοχή Ευρύχου της επαρχίας Λευκωσίας
Στη Λεμεσό... θέλουν να κάνουν την πόλη τους καλύτερη
Εξ ου και την Πέμπτη 30 Οκτωβρίου διοργανώνουν την Ημερίδα «Κοινωνία για όλους σε μια πόλη για όλους»
Το 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Παραδοσιακού Χορού θα γίνει στην Κύπρο τον Νοέμβριο
Θέμα του «Ο Παραδοσιακός Χορός στην Επιστημονική Σφαίρα του 21ου Αιώνα»
53 υπέροχα πράγματα για να κάνεις αυτό το σαββατοκύριακο στην Κύπρο
Από φεστιβάλ και συναυλίες μέχρι θεατρικές παραστάσεις, εκθέσεις και αποδράσεις στη φύση
Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για τη μεγαλύτερη γιορτή του αυτοκινήτου στην Κύπρο
Το 20ό Boyz Stuff Show επιστρέφει και φέτος. Μαζί η 5η Έκθεση Μοτοσικλέτας και η 15η Έκθεση Κλασικού & Σπορ Αυτοκινήτου
Επιστρέφει το μεγαλύτερο παζαράκι μεταχειρισμένου βιβλίου, για καλό σκοπό!
Με νέα και μεταχειρισμένα βιβλία από 1-5 ευρώ
Γιορτή του Αγίου Δημητρίου με ζιβανία και παλουζέ
Παράδοση, μουσική και χαρά στην καρδιά του χωριού
Το πιο μαγικό διήμερο του χρόνου θα στηθεί στο χωριό Mονάγρι!
Η πλατεία στο χωριό Μονάγρι σε έναν μαγικό Χριστουγεννιάτικο κόσμο!
Μία Halloween βραδιά με προβολή ταινίας, δραστηριότητες και φαγητό για όλους
Μια ξεχωριστή Halloween εμπειρία γεμάτη παιχνίδια, δημιουργίες και διασκέδαση
H παραδοσιακή γερμανική χριστουγεννιάτικη αγορά επιστρέφει στη Λευκωσία
Η πολυαναμενόμενη παραδοσιακή γερμανική χριστουγεννιάτικη αγορά του Κυπρογερμανικού Πολιτιστικού Συνδέσμου, ανακοίνωσε ημερομηνίες
Η 2η εβδομάδα της Μπιενάλε Λάρνακας 2025 συνεχίζει με συμμετοχικές παραστάσεις, δημιουργικά εργαστήρια και φιλοσοφικές συζητήσεις
Oι καλλιτέχνες και το κοινό καλωσόρισαν με ενθουσιασμό την τέταρτη έκδοση της Μπιενάλε