Δημοσιεύτηκε στις 18 Ιανουαρίου 2024
Δύο από τα πιο δημοφιλή και καταξιωμένα εστιατόρια του νησιού (το καθένα στον τομέα του!) ενώνουν δυνάμεις για ένα «Bollywood night», το οποίο θα μεταφέρει στη Λεμεσό τα χρώματα και τα δυνατά αρώματα των ινδικών γεύσεων του India India αλλά και το κέφι της Ινδίας, συνδυάζοντάς τα με τις δυνατές γεύσεις των γαλλικών πιάτων και των εκλεπτυσμένων ποτών του Maison Anemi.

Αν έχεις δοκιμάσει τα πιάτα του δημοφιλούς εστιατορίου India India της πρωτεύουσας, τότε σίγουρα γνωρίζεις πολύ καλά τις γεύσεις, την ποικιλομορφία και την πλούσια κουζίνα του. Άλλωστε η ινδική κουζίνα είναι μια επίδειξη απόλαυσης αρωμάτων, γεύσεων και των μπαχαρικών που εντυπωσιάζει και εκπλήσσει κάθε γευστικό ον. Αυτή η πολύχρωμη και πολιτισμένη ατμόσφαιρα λοιπόν μεταφέρεται ειδικά για την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου στο αγαπημένο γαλλικό bistro στον παραλιακό της Λεμεσού, το οποίο ειδικά για τη μέρα θα βρίσκεται σε Bollywood mood.
Συγκεκριμένα, θα προσφέρεται ένα σπέσιαλ μενού αποτελούμενο από ορεκτικά, όπως τα διάσημα ψωμάκια papadums, οnion bhaji και vegetables samosas, συνοδευτικά όπως naan bread και pulao rice και φυσικά παραδοσιακά ινδικά κυρίως πιάτα, ανάμεσά τους masala, curry, vindaloo κ.ά.
Τη βραδιά θα κλείσεις ιδανικά με γλυκά: Gulub jamun σερβιρισμένο με σιρόπι ζάχαρης και παγωτό βανίλια.
Ετοιμάσου λοιπόν για το «Bollywood Night» στο Anēmi, μία ακόμα θεματική βραδιά που έχει στόχο να αναδείξει τις διαφορετικές κουλτούρες ανά τον κόσμο μέσα από το φαγητό, τη μουσική και το χορό.
Μια γιορτή γεύσης όπου η ινδική πληθωρικότητα συναντά τη μαγειρική εμπειρία του γαλλικού μπιστρό της Λεμεσού.
Κάνε κράτηση στο τηλ. 25812000.
-
Anemi Bistrot
24 Ιανουαρίου 2024
Σχετικά
Το hidden gem της πόλης που φέρνει την κυπριακή γαστρονομία σε άλλο επίπεδο
Μέσα σε ένα πετρόκτιστο αρχοντικό στο κέντρο… κρύβεται μια γαστρονομική εμπειρία που πρέπει να ζήσεις
Η Kawacom’s ενισχύει τη σύνδεση του δικτύου της και χαράζει τα επόμενα βήματα ανάπτυξης
Εκπρόσωποι από όλη την Κύπρο συναντήθηκαν για ανταλλαγή ιδεών, ενίσχυση της συνεργασίας και παρουσίαση των επόμενων βημάτων ανάπτυξης της αλυσίδας
Tα (μαγειρευτά) μυστικά της κυρίας Ελένης, σε ένα οικογενειακό εστατόριο που εξελίσσεται συνεχώς
Εδώ θα δοκιμάσεις την comfort εκδοχή της παραδοσιακής μας κουζίνας στα καλύτερά της
Δοκιμάσαμε πιάτα με ψυχή από τα χεράκια της κυρίας Αυγής σε ένα ξεχωριστό στέκι του Στροβόλου
Παραδοσιακές γεύσεις, οικογενειακή φιλοσοφία και πιάτα γεμάτα μεράκι σε ένα από τα πιο αγαπημένα μαγαζιά της πρωτεύουσας
5 εστιατόρια με μπουφέ, για το μεσημέρι της 25ης Μαρτίου
Τα εστιατόρια εντός κι εκτός πόλης ετοιμάζονται να μας υποδεχθούν με καλό φαγητό
Από τον Αύγουστο του 2026 θα απαγορεύονται οι ατομικές συσκευασίες κέτσαπ, μαγιονέζας και αλατιού στα εστιατόρια
Μία ακόμα αλλαγή προωθεί η ΕΕ σχετικά με τα ατομικές συσκευασίες που περιέχουν κέτσαπ, αλάτι και άλλα καρυκεύματα.
Ένα νέο, πολύ δυνατό street food νοστιμίζει τη Λευκωσία
Μια νέα πρόταση μόλις έφτασε στην Έγκωμη, σε ένα γνώριμο σημείο για τους λάτρεις του φαγητού
Ανακαλύψαμε την (ίσως) καλύτερη ταχινόπιτα στην πρωτεύουσα
Δοκιμάσαμε και αναμεταδίδουμε!
Μία μέρα, ένα στενό, πολλές μπύρες...
Στην Τρικούπη την Κυριακή θα στηθεί ένα μικρό street party
Ένα εκλεπτυσμένο στέκι για να απολαύσεις τον μπακαλιάρο-σκορδαλιά όπως τον ονειρεύεσαι
Μια διαφορετική 25η Μαρτίου για όσους θέλουν κάτι παραπάνω