Things to Do , Εκδηλώσεις

Πρόληψη και αντιμετώπιση της καρδιακής ανεπάρκειας

Οι μέρες από τις 4-14 Μαΐου είναι ευρωπαϊκές ημέρες ενημέρωσης για την Καρδιακή Ανεπάρκεια

Δημοσιεύτηκε στις 29 Απριλίου 2014

Στο πλαίσιο της εβδομάδας Καρδιακής Ανεπάρκειας διεξάγονται σε όλες τις χώρες τις Ευρώπης εκδηλώσεις για την ενημέρωση του κοινού. Η Καρδιολογική Εταιρεία Κύπρου με την ευκαιρία της Ευρωπαϊκής εβδομάδας ενημέρωσης για την Καρδιακή Ανεπάρκεια "European Heart Failure Awareness Days 4-14 Μαΐου 2014" διοργανώνει τα ακόλουθα διαλέξεις και άλλες εκδηλώσεις όπου θα δοθούν πρακτικές και χρήσιμες πληροφορίες για να αντιληφθεί ο κόσμος το μέγεθος του προβλήματος αλλά και για την έγκαιρη εντόπιση των συμπτωμάτων της νόσου. Πιο συγκεκριμένα:

 

Στις 4 Μαΐου, ημέρα Κυριακή, στις 19.00, θα πραγματοποιηθούν διαλέξεις με θέμα "Καρδιακή Ανεπάρκεια: Αιτίες, συμπτώματα, θεραπείες" στο Δημαρχείο Ιδαλίου με ομιλητές τους Δρ. Ιωάννη Παναγιωτίδη και Δρ. Χάρη Κυριάκου. Διοργανωτής της εκδήλωσης είναι η Επιτροπή Υγείας, Καθαριότητας και Περιβάλλοντος Δήμου Ιδαλίου.

Στις 5 Μαϊου, ημέρα Δευτέρα, στις 19.00, θα πραγματοποιηθούν διαλέξεις με θέμα "Καρδιακή Ανεπάρκεια: Αιτίες, συμπτώματα, θεραπείες" στο Grammar School στη Λευκωσία με ομιλητές τους Δρ. Λευτέρη Νικολαϊδη και Δρ. Χάρη Χριστοδούλου.

Στις 6 Μαϊου, ημέρα Τρίτη, στις 19.30, θα πραγματοποιηθούν διαλέξεις με θέμα "Καρδιακή Ανεπάρκεια: Αιτίες, συμπτώματα, θεραπείες" στο Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου, στη Λεμεσό, με ομιλητή τον Δρ. Κωνσταντίνο Μακρίδη.

Στις 6 Μαϊου, ημέρα Τρίτη, στις 18.30, θα πραγματοποιηθούν διαλέξεις με θέμα "Καρδιακή Ανεπάρκεια: Αιτίες, συμπτώματα, θεραπείες" στο κτίριο Παλαιάς Ηλεκτρικής στην Πάφο με ομιλητές τους Δρ. Γιώργο Μίχα και Δρ. Πέτρο Μαυρομμάτη.

Στις 7 Μαΐου, ημέρα Τετάρτη, στις 19.00, θα πραγματοποιηθεί διάλεξη με θέμα "Καρδιακή Ανεπάρκεια: Αιτίες, συμπτώματα, θεραπείες" στο Δημοτικό Σχολείο Καθαρής από τον Δρ. Ζαχαρία Κτωρή.

Στις 10 Μαΐου, ημέρα Σάββατο, από τις 10.00 μέχρι τις 18.00 θα στηθεί περίπτερο επανδρωμένο με ιατρούς και νοσηλευτές, στο Mall of Cyprus όπου οι ασθενείς θα ενημερώνονται για τη πρόληψη, τις αιτίες, την αντιμετώπιση και τη θεραπεία της Καρδιακής Ανεπάρκειας. Θα διανέμεται διαφωτιστικό υλικό και θα γίνονται μετρήσεις πιέσεων. Επίσης θα γίνει επίδειξη ALS (Advanced Life Support) από έμπειρους εκπαιδευτές. Στην εκδήλωση θα συμμετάσχει και ο πολιτιστικός όμιλος της Αγίας Μαρίνας Ξυλιάτου και το Αστρινίδεο Ωδείο.

Στις 14 Μαΐου, ημέρα Τετάρτη, στις 19:00 θα πραγματοποιηθεί διάλεξη με θέμα "Καρδιακή Ανεπάρκεια: Αιτίες, συμπτώματα, θεραπείες" στο Δημοτικό Μέγαρο Παραλιμνίου από τον Δρ. Παντελή Αναστασίου.

Σχετικά

Ατζέντα
October 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close