Δημοσιεύτηκε στις 31 Ιανουαρίου 2024
Το καθιερωμένο ταξίδι με τα «Φτερά της Ελπίδας» που διοργανώνει με επιτυχία το TELETHON Κύπρου, σε συνεργασία με την PETROLINA και τη συνδεδεμένη της εταιρεία PPT Aviation Services, φέτος μας πηγαίνει στο μαγευτικό Ντουμπάι! Με ημερομηνία αναχώρησης από την Κύπρο, την Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου και επιστροφή την Κυριακή, 18 Φεβρουαρίου 2024, οι συμμετέχοντες θα περάσουν τρία αξέχαστα βράδια στο «Μανχάταν της Μέσης Ανατολής», και μια από τις πιο μοντέρνες πόλεις του κόσμου, με εντυπωσιακούς ουρανοξύστες, πολυτελή ξενοδοχεία, παλάτια και τεράστιες λεωφόρους.
Η τιμή του πακέτου ανέρχεται στα €690 ανά άτομο, με διαμονή σε δίκλινο δωμάτιο. Το πακέτο περιλαμβάνει τους φόρους αεροδρομίου, αποσκευή 20 κιλών και χειραποσκευή 8 κιλών, διαμονή 3 βράδια στο Ξενοδοχείο Millennium Al-Barsha 4* με πρόγευμα, μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο στο Ντουμπάι, μισή μέρα ξενάγηση στην πόλη με ελληνόφωνο ξεναγό, κρουαζιέρα 90 λεπτών στη Dhow Cruise Marina με φαγητό, δείπνο με σόου και φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει από το πρόγραμμα και σαφάρι στην έρημο!
Οι κρατήσεις έχουν ήδη ξεκινήσει, και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο 22392608.
Τα καθαρά έσοδα θα στηρίξουν για ακόμη μια χρονιά τον φιλανθρωπικό θεσμό TELETHON Κύπρου και κατ’ επέκταση το έργο του Ινστιτούτου Νευρολογίας και Γενετικής Κύπρου και του Συνδέσμου Μυοπαθών Κύπρου.
Κύριος χορηγός του ταξιδιού είναι η PETROLINA και η συνδεδεμένη της εταιρεία PPT Aviation Services LTD, που στηρίζουν διαχρονικά τον φιλανθρωπικό θεσμό TELETHON. Χορηγός Αερομεταφορέας είναι η TUS Airways. Την εκδήλωση στηρίζουν επίσης η Louis Travel και η Hermes Airports.

Σχετικά

Η χώρα – έκπληξη που ανακηρύχθηκε ο πιο δημοφιλής προορισμός διακοπών στην Ευρώπη αυτό το καλοκαίρι
Σύμφωνα με στοιχεία που συνέλεξε ο διαδικτυακός πράκτορας κρατήσεων Thomas Cook, αυτοί είναι οι προορισμοί με τις περισσότερες κρατήσεις πόλεων

Ανοικτές 6 ημέρες την εβδομάδα οι εκκλησίες-μνημεία της ΟΥΝΕΣΚΟ
H ανακοίνωση απο το Υφυπουργείο Πολιτισμού

Έρχεται η Intervision 2025: Οι χώρες που θα λάβουν μέρος στη «ρωσική Eurovision»
Είκοσι μία χώρες, συμπεριλαμβανομένων των Ηνωμένων Πολιτειών, έχουν ήδη επιβεβαιώσει τη συμμετοχή τους στην Intervision 2025.

«Emily in Paris»: Πότε κάνει πρεμιέρα ο νέος κύκλος της αγαπημένης σειράς (ΕΙΚΟΝΕΣ)
Σε εικόνες από τον νέο κύκλο που δημοσίευσε το Netflix βλέπουμε την Emily σε ιταλικές πόλεις

Πέθανε ο Φρανκ Κάπριο: Γνωστός ως «ο πιο ευγενικός δικαστής του κόσμου» (VID)
Ήταν το κεντρικό πρόσωπο της τηλεοπτικής εκπομπής Caught in Providence

Κίτρινη προειδοποίηση για 40αρια σήμερα – Πότε τίθεται σε ισχύ
Κίτρινη προειδοποίηση για ακραία μέγιστη θερμοκρασία εξέδωσε το Τμήμα Μετεωρολογίας

Τα όμορφα Λεύκαρα μεταμορφώνονται και φέτος σε Χριστουγεννιάτικο Χωριό
Ο Δήμος Λευκάρων καλεί ενδιαφερόμενους να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής

Τα καλύτερα μέρη στον κόσμο για να ταξιδέψετε τον Σεπτέμβριο
Ο Σεπτέμβριος προσφέρει μια διαφορετική ταξιδιωτική ατμόσφαιρα από αυτήν που βιώνει κανείς τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού

20χρονος ίδρυσε τη δική του χώρα και θέλει να συμμετάσχει στην Eurovision
Η κυβέρνηση της χώρας του έχει λάβει ήδη 15.000 αιτήσεις για υπηκοότητα


10 μοναδικές εκκλησίες-μνημεία της UNESCO στο Τρόοδος, για να επισκεφθείς
Το Γεωπάρκο Τροόδους είναι το σπίτι των Βυζαντινών Μνημείων της UNESCO

Γιατί το παρεξηγημένο Παλέρμο αξίζει την προσοχή σου
Όλα όσα θα δεις και θα κάνεις στη σικελική πρωτεύουσα