Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Μεσημέρι με μαγειρευτά και καλή σχάρα, σε ένα ταβερνάκι που αξίζει να γίνει στέκι σου

Τα μεσημέρια τρώμε έξω, σε ένα ταβερνάκι που φημίζεται για την κουζίνα του

Δημοσιεύτηκε στις 24 Μαΐου 2021

Αν ψάχνεις για ένα ιστορικό εστιατόριο με καλή κυπριακή κουζίνα, που φημίζεται για τις σπιτικές συνταγές και τα εξαιρετικά κρεατικά στα κάρβουνα, τότε πρέπει να πας στο Χυτρών Γεύσεις στη Λευκωσία.

Σε ένα ζεστό και φιλόξενο χώρο, που συνδυάζει το παραδοσιακό με το σύγχρονο, σε περιμένει κάθε μεσημέρι, για να δοκιμάσεις νόστιμα εδέσματα της γαστρονομικής μας παράδοσης με τη συνοδεία καλού κρασιού.

Η ατμόσφαιρα και το περιβάλλον του Χυτρών Γεύσει, θα σου θυμίσει τις ζεστές παραδοσιακές ταβέρνες της Παλιάς Αθήνας και θα αποτελέσει την ιδανική επιλογή για ένα ξεκούραστο μεσημεριανό διάλειμμα από τη δουλειά.

Πλούσιος μεζές σε value for money τιμή
Εδώ το μεσημέρι θα φας νόστιμα μαγειρευτά και εποχιακά πιάτα, όπως φακές και φασόλια, κουκιά φρέσκα και ρεβύθια, λουβιά, μπιζέλια, φασολάκι, κολοκάσι, μπάμιες, κεφτέδες, τσιπούρα, κοτόπουλο ψητό ενώ από το τραπέζι σου θα περάσουν και οι πιο νόστιμοι μεζέδες, όπως κοτόπουλο σουβλάκι, σεφταλιές, συκωτάκι βοδινό, παϊδάκια, μανιταράκια, χαλλούμι, λουκάνικο, σαλάτα και, βεβαίως, ορεκτικά.  

Απόλαυσε μαγειρευτά, καθώς και μεζέδες, αλλά και αρκετές επιλογές στα κάρβουνα, όπως μόνο το Χυτρών Γεύσεις ξέρει να φτιάχνει. Συνδύασέ τα με ένα καφεδάκι στο τέλος ή το σπιτικό τους γλυκό. Μαζί με το ζεστό χαμόγελο των ανθρώπων του, που έχουν και την οικογενειακή επιχείρηση Ο Κήπος της Χρυσαλινιώτισας, στο Χυτρών Γεύσεις σίγουρα πρόκειται να απολαύσεις μια νόστιμη κουζίνα που θα ευχαριστήσει τους ψαγμένους σου γευστικούς κάλυκες.

Μ’ αυτά τα δεδομένα, εδώ μπορείς να έρθεις όσες φορές θέλεις για μεσημεριανό, επιλέγοντας κάθε φορά κάτι διαφορετικό χωρίς να βαρεθείς, ενώ είναι και μία θρεπτική και νόστιμη take away πρόταση για όσους δεν προλαβαίνουν να μαγειρέψουν αλλά και δεν θέλουν κάτι «πρόχειρο». Επίσης κάνουν και delivery σε όλη τη Λευκωσία. 

Στα συν βάλε και τον άνετο χώρο στάθμευσης δίπλα στο εστιατόριο. 

INFO: (22261261) Χυτρών 11, Λευκωσία (πάροδος Κένεντι).

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close