Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Το M Fusion επέστρεψε με άκρως καλοκαιρινή διάθεση και εντυπωσιακά πιάτα

Το M Fusion του ξενοδοχείου Four Seasons υποδέχεταιτους επισκέπτες του με ανανεωμένο μενού

Δημοσιεύτηκε στις 26 Μαΐου 2021

Με ένα ανανεωμένο μενού και νέες γευστικές προτάσεις μας υποδέχεται και πάλι το ατμοσφαιρικό εστιατόριο M Fusion του Ξενοδοχείου Four Seasons. 

Με έμπνευση από την παραδοσιακή ιαπωνική κουζίνα και με επιρροές από λατινοαμερικάνικες γεύσεις οι διακεκριμένοι σεφ του εστιατορίου δημιουργούν, άκρως εντυπωσιακά πιάτα που ικανοποιούν ακόμη και τους πιο απαιτητικούς γαστρονομικούς εξερευνητές.

Ανάμεσα στις προτάσεις που ξεχωρίζουν στο μενού είναι το signature πιάτο του εστιατορίου βοδινό Wagyu Ιαπωνίας σερβιρισμένο με τραγανό σκόρδο και εκλεκτά μανιτάρια, το ψάρι hamachi με αβοκάντο, πράσινα μήλα και πόνζου, τα χτένια με αρακά και παρμεζάνα, άγριες λευκές γαρίδες σε καφίρ λάιμ και κρέμα οστρακοειδών, το ψάρι halibut με μανιτάρια και κόλιανδρο, καθώς και τα απολαυστικά Sushi Rolls με γαρίδες, σολομό, hamachi και Shiitake μανιτάρια.

Το απόλυτο ταξίδι γεύσεων συμπληρώνει ο ακαταμάχητος γλυκός πειρασμός για δύο… λαχταριστή μαρέγκα με σορμπέ, σε συνδυασμό με λίτσι και ρόδι, κρέμα τόνκα και τάρτα μαύρης σοκολάτας και βανίλιας.

Οι μοναδικές γαστριμαργικές προτάσεις του M Fusion συνοδεύονται άψογα με ευφάνταστα κοκτέιλ φτιαγμένα από τους βραβευμένους bartenders του Four Seasons ή με επιλογές εκλεκτών κρασιών από το πλούσιο wine list του εστιατορίου. 

Η εκλεπτυσμένη αισθητική και το μινιμαλίστικο ντεκόρ του εστιατορίου, ο διακριτικός φωτισμός, η θέα προς το απέραντο γαλάζιο και η  επιλεγμένη μουσική του in house DJ, συνθέτουν το ιδανικό σκηνικό για αξέχαστες βραδιές υψηλής γαστρονομίας. 

M Fusion: Δευτέρα, Τρίτη, Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή /  19:00-22:30 / Κρατήσεις: 25 858000.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close