Δημοσιεύτηκε στις 19 Φεβρουαρίου 2024
Την πρωτιά κατακτούν οι Λειψοί ανάμεσα στους έντεκα καλύτερους προορισμούς του κόσμου που προσφέρουν εμπειρίες εκτός της πεπατημένης, όπως αυτοί προτείνονται από το βραβευμένο ταξιδιωτικό blog «Where Life is Great» στο πλαίσιο της έρευνας για τις τάσεις του νέου έτους που διενεργεί κάθε χρόνο η συντακτική ομάδα του https://wherelifeisgreat.com/11-best-islands-to-visit-in-2024/.
«Αν αναζητάτε μια μαγική απόδραση σε έναν άθικτο εξωτικό τόπο, τότε οι Λειψοί είναι ο "νούμερο ένα" προορισμός σας για το 2024. Φανταστείτε ένα βιώσιμο μέρος που ο χρόνος φαίνεται να σταματά και κάθε "ανάσα" θαλασσινού αέρα εξουδετερώνει όλους τους προβληματισμούς και τα άγχη», αναφέρει χαρακτηριστικά η blogger Μάρτα Οστόγια εξηγώντας τους λόγους που οι Λειψοί πληρούν όλα τα κριτήρια για να κατακτήσουν την κορυφή στον κατάλογο με τους πιο υποσχόμενους προορισμούς για τη νέα σεζόν.
Στις επόμενες θέσεις βρίσκονται το Χοκάιντο της Ιαπωνίας, η Αυστραλιανή νήσος Φρέιζερ, η Μαγιόρκα, η Τενερίφη, η Σρι Λάνκα, η Προτσίντα της Ιταλίας, η Σαρδηνία, η Φουερτεβεντούρα της Ισπανίας, η νήσος Μουχέρες στο Μεξικό και η Τζαμάικα. Σημειώνεται πως έπειτα από πρόσκληση του δήμου οι Λειψοί προστέθηκαν στο περσινό πρόγραμμα της πολυταξιδεμένης blogger που «μετρά» μέχρι στιγμής πάνω από 560.000 φωτογραφίες στο πλαίσιο επισκέψεων της σε 50 χώρες και 4 ηπείρους.
«Χρόνο με το χρόνο κερδίζει μεγαλύτερο έδαφος η προσπάθειά μας να παρουσιάσουμε στο διεθνές ταξιδιωτικό κοινό τους Λειψούς ως μια βιώσιμη και αυθεντική πρόταση διακοπών που διαθέτει ταυτόχρονα ασυναγώνιστες σύγχρονες τουριστικές υπηρεσίες. Οι επιδόσεις του προορισμού για το 2023 σημείωσαν νέα ρεκόρ με ταξιδιώτες από Ευρώπη, αλλά και πιο μακρινές αγορές να μας δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης», δήλωσε ο δήμαρχος Λειψών Φώτης Μάγγος.
Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ
Σχετικά

Ανάσα από τα 40αρια την Κυριακή - Έρχεται νέα πτώση της θερμοκρασίας
Σήμερα, η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 39 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 31 στα δυτικά και νοτιοδυτικά παράλια καθώς και στα ψηλότερα ορεινά και γύρω στους 34 στα υπόλοιπα παράλια.

Αλλάζει το TikTok επί ευρωπαϊκού εδάφους - Δείτε αναλυτικά
Έτοιμο να απολύσει εκατοντάδες υπαλλήλους στο Λονδίνο εμφανίζεται το TikTok, σε μια περίεργη συγκυρία.

Σε κλοιό καύσωνα ξανά η Κύπρος – Στους 42 βαθμούς σήμερα η θερμοκρασία
Κίτρινη προειδοποίηση για ακραία μέγιστη θερμοκρασία εξέδωσε το Τμήμα Μετεωρολογίας.

Το Μαύρο Φεγγάρι του Αυγούστου - Πότε θα είναι «ορατό»
Tη νύχτα της 23ης Αυγούστου ο ουρανός θα είναι σκοτεινός χωρίς τη λάμψη της σελήνης

Καμίνι και αύριο η Κύπρος: Νέα κίτρινη προειδοποίηση - Πότε τίθεται σε ισχύ
Κίτρινη προειδοποίηση για ακραία μέγιστη θερμοκρασία εξέδωσε το Τμήμα Μετεωρολογίας.

Η Καπέλα Σιξτίνα κλείνει για την αιωνιότητα
Το Βατικανό ανακοινώνει για το 2026 μια εξαιρετικά ευαίσθητη επέμβαση την Καπέλα Σιξτίνα, το εμβληματικό φρέσκο του Μιχαήλ Άγγελου, με στόχο τη διατήρησή του για τις επόμενες γενιές

Τα 16 καλύτερα Christmas Markets για να επισκεφτείς φέτος τα Χριστούγεννα
Μάθε πότε ανοίγουν, πόσο διαρκούν και τι περιλαμβάνουν 16 μαγευτικές χριστουγεννιάτικες αγορές της Ευρώπης

Η θεία Ανδρούλα: Το κορίτσι που δεν ενηλικιώθηκε ποτέ
Δολοφονήθηκε σαν σήμερα το πρωί της 22ης Αυγούστου 1974 από Τούρκους στρατιώτες σε περίοδο εκεχειρίας

Τίθεται σε ισχύ κίτρινη προειδοποίηση- Στους 41 βαθμούς η θερμοκρασία
Κίτρινη προειδοποίηση για ακραία μέγιστη θερμοκρασία εξέδωσε το Τμήμα Μετεωρολογίας.

Η χώρα – έκπληξη που ανακηρύχθηκε ο πιο δημοφιλής προορισμός διακοπών στην Ευρώπη αυτό το καλοκαίρι
Σύμφωνα με στοιχεία που συνέλεξε ο διαδικτυακός πράκτορας κρατήσεων Thomas Cook, αυτοί είναι οι προορισμοί με τις περισσότερες κρατήσεις πόλεων

Ανοικτές 6 ημέρες την εβδομάδα οι εκκλησίες-μνημεία της ΟΥΝΕΣΚΟ
H ανακοίνωση απο το Υφυπουργείο Πολιτισμού

Έρχεται η Intervision 2025: Οι χώρες που θα λάβουν μέρος στη «ρωσική Eurovision»
Είκοσι μία χώρες, συμπεριλαμβανομένων των Ηνωμένων Πολιτειών, έχουν ήδη επιβεβαιώσει τη συμμετοχή τους στην Intervision 2025.