Μια ιστορία αγάπης έρχεται στο Θέατρο Ένα…

 Όλα έτοιμα για την πρεμιέρα της νέας παραγωγής του θεάτρου ένα «Φλωρεντινή Τραγωδία» του Oscar Wilde. Πρόκειται για μια πλούσια  παραγωγή τόσο σε σκηνικά όσο και σε κοστούμια εποχής που διαδραματίζεται στη μεσαιωνική  Φλωρεντία. Η πρεμιέρα του έργου θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 28 Μάϊου η ώρα 20:30 στην κύρια σκηνή του θεάτρου ένα.

Ο νέος, γοητευτικός, περιζήτητος και πλούσιος Γκουίντο Βάρντι πολιορκεί σθεναρά τη νεαρή γλυκιά και πανέμορφη Μπιάνκα. Ο αμοιβαίος έρωτάς τους ψάχνει ολοκλήρωση αλλά συναντά ένα φαινομενικά αμελητέο εμπόδιο που τελικά αποδεικνύεται ουσιαστικό και πανίσχυρο, τον σύζυγο της Μπιάνκας, μικροέμπορο και πραγματευτή γέρος Σιμόνε… 

«Το να ζεις είναι το σπανιότερο πράγμα του κόσμου. Οι περισσότεροι απλώς υπάρχουν…» Είπε ο Oscar Wilde αναφερόμενος πάντα στα ενδότερα, τα αθέατα στο μάτι, τα πράγματα στην ψυχή του κάθε ανθρώπου που δεν εξαγοράζονται ούτε γίνεται να κλαπούν. Η αφορμή σ’ αυτή τη συνηθισμένη ιστορία αγάπης που διαδραματίζεται στη Φλωρεντία, δεν είναι τίποτα άλλο παρά ένα τρίτο πρόσωπο σ’ έναν φαινομενικά ήσυχο γάμο. Αυτό που δεν είναι σύνηθες (δυστυχώς) όμως είναι όταν οι άνθρωποι επιτυγχάνουν να ανακαλύψουν την ουσία και την αλήθεια της καρδιάς τους κι αυτό (δυστυχώς πάλι) πραγματοποιείται μέσα από μία επίπονη διαδικασία. Γιατί, όπως αναφέρει ο Wilde, «η καρδιά είναι φτιαγμένη για να ραγίζει…».

Συντελεστές:
Σκηνοθεσία/ Σχεδιασμός Φωτισμού: Αντρέας Χριστοδουλίδης
Σκηνικά/ Κοστούμια: Μαρία Χατζηκλεάνθους
Βοηθός Σκηνοθέτη: Αιμιλία Αντωνιάδου
Χειρισμός Φωτισμού/ Ήχου: Ορέστης Μίνος
Παίζουν: Σωτήρης Μεστάνας. Ειρήνη Καραγιώργη, Σάββας Μενοίκου, Ευαγγελία Νικολάου

Πρεμιέρα: Παρασκευή 28 Μαΐου η ώρα 20:30
Τακτικές Παραστάσεις: Κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή στις 20:30
Πληροφορίες/ Κρατήσεις: 22348203

EVENTS ανά ημέρα

Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σάβ Κυρ
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31