Δημοσιεύτηκε στις 23 Φεβρουαρίου 2024
Το φετινό καρναβάλι πλησιάζει, οι διεργασίες συνεχίζονται με τρελούς ρυθμούς και οι εκδηλώσεις είναι έτοιμες προς ανακοίνωση.
👉 Πρώτος σταθμός η Τσικνοπέμπτη (Πέμπτη 7 Μαρτίου 2024)👈
Όπως κάθε χρόνο, οι εκδηλώσεις μας ξεκινούν την Τσικνοπέμπτη, όταν όλοι μας θα μαζευτούμε από το απόγευμα στην πλατεία Αγίου Γεωργίου στο Παραλίμνι για να φάμε, να πιούμε και φυσικά να χορέψουμε με ζωντανή μουσική από την ορχήστρα «ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΕΣ».
Το «τσίκνωμα» όπως και κάθε χρόνο θα το αναλάβουν οργανωμένα σύνολα, τα οποία θα πωλούν τα παραδοσιακά εδέσματα της ημέρας.
Το μεγαλύτερο γεγονός της βραδιάς θα είναι η ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ Δημήτρη Τσιερκέζου (Πέπε), ο οποίος θα παραλάβει το σκήπτρο του περσινού βασιλικού ζεύγους, Χριστιάνας Σιοπαχά και Κώστα Φλουρέντζου. Μικροί και μεγάλοι ελάτε να γνωρίσετε τον φετινό Βασιλιά και φυσικά να φάμε, να πιούμε και να χορέψουμε!
Περισσότερες πληροφορίες σύντομα!
👉Δεύτερος σταθμός η βραδινή ποδαράτη και το ξέφρενο πάρτι (Σάββατο 16 Μαρτίου 2024)👈
Αν ήσουν στην περσινή ποδαράτη και το πάρτι που ακολούθησε δεν χρειάζεται να πούμε πολλά. Για όσους θα έρθετε για πρώτη φορά, να πούμε ότι η καθιερωμένη βραδινή ποδαράτη θα πραγματοποιηθεί στους κεντρικούς δρόμους του Παραλιμνίου και δεν χρειάζεται να έρθετε με κάποια ομάδα.
Όλοι μαζί, ο καθένας με το θέμα που θα επιλέξει να ντυθεί θα ξεχυθούμε στους δρόμους και θα χορέψουμε σάμπα και άλλους ρυθμούς που θα συνάδουν βεβαίως με την ημέρα!
Η συνέχεια; Γνωστή! Μετά την ποδαράτη θα καταλήξουμε στην πλατεία του Παραλιμνίου, όπου θα διασκεδάσουμε χορεύοντας σε τρελούς καρναβαλίστικους ρυθμούς!
Περισσότερες πληροφορίες σύντομα!
👉Τρίτος σταθμός η μεγάλη Επαρχιακή παρέλαση Καρναβαλιού Αμμοχώστου 2024 (Κυριακή 17 Μαρτίου 2024)👈
Οι καρναβαλίστικες εκδηλώσεις κορυφώνονται την Κυριακή 17 Μαρτίου με την Επαρχιακή Καρναβαλίστικη παρέλαση Αμμοχώστου που θα διεξαχθεί κατά μήκος της Λεωφόρου Πρωταρά στο Παραλίμνι. Μικροί και μεγάλοι συγκεντρωνόμαστε με μπόλικη τρέλα και τις υπέροχες στολές μας, άλλοι για να λάβουμε μέρος στην παρέλαση και άλλοι για να την παρακολουθήσουμε και να διασκεδάσουμε!!
ΕΣΥ ΔΗΛΩΣΕΣ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΟΥ;
Αν όχι, βρες την αίτηση ΕΔΩ ➡️ https://bitly.ws/3cUMk

Σχετικά

“Ride and Watch”: Ποδηλασία και θερινό σινεμά στην καρδιά της Λευκωσίας
Στον Άγιο Δομέτιο θα ζήσεις μια διαφορετική εμπειρία για όλη την οικογένεια

Ακόμη δύο έξτρα stand up comedy παραστάσεις για τον Ζαχαρία Ζαννέτου
Με 2 sold out και εμφανίσεις σε όλη την Κύπρο

Δωρεάν παλουζές, ζωντανή μουσική και άλλες εκπλήξεις στο Πέρα Πεδί
Μία ημέρα αφιερωμένη στην παράδοση και τις γεύσεις της Κύπρου, για όλη την οικογένεια

Ο Κάμπος και η Τσακίστρα συναντιούνται για σουβλάκι και παλουζέ στην πρωτεύουσα
Παραδοσιακή σύναξη του Πολιτιστικού Σωματείου Κάμπου – Τσακκιστράς

10ο Handmade in Cyprus Market: Διήμερο με 40 τοπικούς καλλιτέχνες χειροποίητων προϊόντων
Γλυκά, αρτοσκευάσματα, εργαστήρια τέχνης-χειροτεχνίας, φαγητό και ποτά

Έρχεται και φέτος το πιο μαγικό «Χριστουγεννιάτικο Χωριό», στη Δερύνεια!
Το «Χριστουγεννιάτικο Χωριό 2025 – 2026» έρχεται να προσφέρει μοναδικές εμπειρίες για μικρούς και μεγάλους

Livadia Night Run 2025: Ένας μοναδικός νυχτερινός αγώνας δρόμου
Με πολύχρωμα φώτα, δυνατή μουσική και αθλητική ενέργεια

Την Κυριακή θα απολαύσουμε ζεστό παλουζέ, στο Φοινί
Φθινόπωρο χωρίς φοινιώτικο παλουζέ δεν γίνεται!

Pillows of the Sky: Χορός σε δημόσιους χώρους, σε Λευκωσία και Λεμεσό
Το νέο χορογραφικό έργο της Ελεάνας Χαραλάμπους, μετατρέπει τον ουρανό σε σκηνή και τα σύννεφα σε πρωταγωνιστές μιας βιωματικής εμπειρίας

Παιδικό Πανηγυράκι του ΠΑΣΥΚΑΦ με παιχνίδια, τραγούδια, χορό, λιχουδιές και πολλές εκπλήξεις
Ετοιμαστείτε για μια μέρα γεμάτη χαρά, προσφορά και αγάπη

Νέο μενού για το πρώτο φθινοπωρινό ραντεβού με το Fork Food Market
Μάθε όλα όσα χρειάζεται για το φαγητό, ποτό αλλά και τη διασκέδαση

αντΕΙχήσεις: Απόκρυφες ιστορίες της εντός των τειχών Λευκωσίας
Περίπατοι, συζητήσεις και εργαστήρια που εστιάζουν στην ανάδειξη της αρχιτεκτονικής και άυλης πολιτιστικής κληρονομιάς των ενετικών τειχών της Λευκωσίας μέσα μία σειρά δράσεων!