Δημοσιεύτηκε στις 16 Μαρτίου 2024
Άνοδο στις στοιχηματικές εταιρείες σημειώνει η ελληνική συμμετοχή στη Γιουροβίζιον 2024, το τραγούδι «Ζάρι» της Μαρίνας Σάττι.
Το τραγούδι "Ζάρι" με το οποίο θα συμμετάσχει η Ελλάδα στη Eurovision το 2024 σταδιακά σημειώνει επιτυχία και τυγχάνει θετικής αντιμετώπισης. Από την δέκατη θέση που ήταν την Πέμπτη, σήμερα κατάφερε να σκαρφαλώσει στην έβδομη θέση των στοιχηματικών εταιρειών.
Σύμφωνα με στοιχηματικές εταιρείες πρώτη είναι η Κροατία ενώ στις επόμενες θέσεις είναι η Ουκρανία και η Ιταλία.

Το ελληνικό τραγούδι της Μαρίνας Σάττι για την φετινή Eurovision 2024
Τη μουσική του τραγουδιού «Ζάρι» συνέθεσε η ίδια η Μαρίνα Σάττι, μαζί με τους OGE, Kay Be, Nick Kodonas, Jay Stolar, Gino The Ghost και Jordan Palmer ενώ τους στίχους μαζί της έγραψαν οι VLOSPA, OGE και Solmeister. Το βράδυ της Πέμπτης παρουσιάστηκε και το επίσημο βίντεο κλιπ του τραγουδιού, με το οποίο θα «ταξιδέψει» σε όλη την Ευρώπη, μέχρι την τελική φάση του διαγωνισμού, τον ερχόμενο Μάιο, στο Μάλμε της Σουηδίας.
Υπενθυμίζεται ότι από τις 37 χώρες που συμμετέχουν στη Εurovision 2024, προκρίνονται απευθείας στον Μεγάλο Τελικό στις 11 Μαΐου 2024, πέντε χώρες, οι λεγόμενες «Big Five» (Γαλλία, Γερμανία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ισπανία και Ιταλία), καθώς και η διοργανώτρια Σουηδία. Από την κλήρωση καθορίστηκε σε ποιον Ημιτελικό θα ψηφίσει το κοινό των έξι χωρών.
Στον δεύτερο Ημιτελικό του 68ου Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision, στις 9 Μαΐου 2024 και συγκεκριμένα στο πρώτο μισό του Ημιτελικού, θα διαγωνιστεί η Ελλάδα. Συγκεκριμένα, η Μαρίνα Σάττι θα εμφανιστεί στο πρώτο μισό του δεύτερου ημιτελικού στην 4η θέση. Μαζί της στο ίδιο γκρουπ θα είναι οι Αυστρία, Εσθονία, Γεωργία, Μάλτα, Νορβηγία, μεταξύ άλλων.
Σχετικά

Eurovision 2026: Η επίσημη απόφαση της ΕΡΤ για την ανάδειξη του φετινού εκπροσώπου της Ελλάδας
Θα πραγματοποιηθούν δύο ημιτελικοί και ένας τελικός.

Η Ισπανία αποφασίζει επίσημα την απόσυρση από τη Eurovision 2026 αν συμμετάσχει το Ισραήλ
Όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στον Δεκέμβριο, όταν η EBU θα αποφασίσει αν το Ισραήλ θα παραμείνει ή θα αποκλειστεί

Η Δέσποινα Βανδή ξεσηκώνει απόψε την Πανεπιστημιούπολη
Η δημοφιλής καλλιτέχνιδα ετοιμάζεται να τραγουδήσει «Όσα Αγαπάει» στη Λευκωσία

Μπουζούκια Αθήνα 2025-2026: Τα καλύτερα νυχτερινά σχήματα του χειμώνα έρχονται
Διασκέδαση με αγαπημένους μας καλλιτέχνες στην ελληνική πρωτεύουσα

Διπλή αποθέωση για την Άννα Βίσση στο Καλλιμάρμαρο με πάνω από 130.000 θεατές [ΒΙΝΤΕΟ]
Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από τη δεύτερη sold out συναυλία

Ο Λιούις Καπάλντι επιστρέφει στις μεγάλες σκηνές μετά τη μάχη με το σύνδρομο Τουρέτ
Η συγκινητική στιγμή στο Γκλάστονμπερι το 2023


Πέθανε ο μαέστρος Άγις Ιωαννίδης
Ο Άγις Ιωαννίδης υπήρξε μια εμβληματική μορφή της μουσικής ζωής της Κύπρου, με σπουδαία διεθνή πορεία και αφοσίωση στην καλλιτεχνική δημιουργία

Eurovision 2026: Αυτή είναι η τραγουδίστρια που φημολογείται ότι θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στον διαγωνισμό
Η εντυπωσιακή τραγουδίστρια με τις δυνατές συνεργασίες που φέρεται να πηγαίνει στον διαγωνισμό

Σοφία Αρβανίτη, Δημήτρης Μεντζέλος & Group In Therapy band, στο απόλυτο πάρτι
Το απόλυτο 80s-90s πάρτυ στην Πλατεία Αμφιθεάτρου Ιδαλίου

VMAs 2025: Μεγάλη νικήτρια η Lady Gaga με 4 βραβεία - Η λίστα με όλους τους νικητές
Ariana Grande και Sabrina Carpenter ακολούθησαν, κερδίζοντας από τρία βραβεία η καθεμία

Μάθαμε πότε κάνει πρεμιέρα ο Πάνος Κιάμος στo ανανεωμένo Notes Live
Μαζί του οι Στέφανος Πιτσίνιαγκας, Ματίνα Ζάρα και Σταυρίνα Φουντανοπούλου