Δημοσιεύτηκε στις 29 Μαρτίου 2024
Τα επιβλητικά τέρατα Γκοτζίλα και Κονγκ επιστρέφουν στη μεγάλη οθόνη. Αυτήν τη φορά δεν θα είναι αντιμέτωπα – όπως το 2021 στο «Γκοτζίλα vs. Κονγκ» – αλλά θα ενώσουν τις δυνάμεις τους, σκορπώντας βέβαια την καταστροφή.
Στην ταινία με τίτλο «Γκοτζίλα x Κονγκ: Η Νέα Αυτοκρατορία» πρωταγωνιστούν οι Μπράιαν Τάιρι Χένρι, Ρέιτσελ Χάουζ, Ρεμπέκα Χολ, Νταν Στίβενς και Κέιλι Χοτλ.
Γκοτζίλα και Κονγκ βρίσκονται αντιμέτωποι με μια ανεξερεύνητη απειλή που βάζει σε κίνδυνο την ύπαρξή τους, αλλά και τη δική μας.
«Ήρθε η ώρα να γυρίσουμε μια ταινία στην οποία τα τέρατα θα μπορέσουν για πρώτη φορά να αφηγηθούν την ιστορία από τη δική τους πλευρά», λέει στο πρακτορείο ειδήσεων Reuters ο σκηνοθέτης Άνταμ Γουίνγκαρντ και αναμεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων. Δεν κρύβει τον ενθουσιασμό του για το φαντασμαγορικό αποτέλεσμα, σημειώνοντας ότι υπάρχουν σκηνές διάρκειας οκτώ λεπτών χωρίς τον παραμικρό διάλογο όπου τα τέρατα είναι οι μοναδικοί πρωταγωνιστές.
«Είναι μια ονειρική ταινία που ως παιδί ήθελα πάντα να δω», λέει ο Γουίνγκαρντ, εξηγώντας ότι πρόκειται για την εκπλήρωση ενός στόχου ζωής.
Η ταινία «Γκοτζίλα x Κονγκ: Η Νέα Αυτοκρατορία» κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες παγκοσμίως από αύριο Τετάρτη.
Σχετικά
«Gremlins 3»: Η νέα ταινία μεταφέρεται για το φθινόπωρο του 2028
Η Warner Bros. καθυστερεί για σχεδόν έναν χρόνο την επιστροφή των Γκρέμλιν, με τον Κρις Κολόμπους να επιστρέφει στη σκηνοθεσία της τρίτης ταινίας.
«Η ηχώ της Κύπρου»: Ένα μοναδικό ηχητικό ταξίδι στην Κύπρο του 1953
Το ντοκιμαντέρ της Δανάης Στυλιανού ζωντανεύει σπάνιες ηχογραφήσεις με παραδοσιακά τραγούδια, τσιαττίσματα και προφορική ποίηση, σε μια δωρεάν πρώτη προβολή στη Λευκωσία.
Το «Ocean» του David Attenborough προβάλλεται δωρεάν στη Λευκωσία
Η βραβευμένη με Emmy ταινία μάς ταξιδεύει στα βάθη των ωκεανών, ενώ η βραδιά ολοκληρώνεται με συζήτηση ειδικών και μια ιδιαίτερη γευστική εμπειρία.
4 νέες ταινίες και μία μεγάλη επιστροφή στους κινηματογράφους της Κύπρου
Ο Brad Pitt παλεύει για επιβίωση, η Jane Austen επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη και το «Avengers: Endgame» προβάλλεται σε νέα εκδοχή
Το «La Bola Negra» κερδίζει το βραβείο κοινό στο Τορόντο και οδεύει προς τα Οσκαρ
Η ισπανική ταινία των Χαβιέρ Κάλβο και Χαβιέρ Αμπρόσι κατέκτησε το μεγάλο Βραβείο Κοινού στο 51ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο, συνεχίζοντας μια εντυπωσιακή φεστιβαλική διαδρομή που ξεκίνησε στις Κάννες.
Προβολή του Βραβευμένου Ντοκιμαντέρ «Βαρώσια, η Πόλη Όμηρος» της Sylvie Deleule στον Κινηματογράφο Πάνθεον
Μια συγκλονιστική περιήγηση στη σύγχρονη ιστορία, τη μνήμη και τις ανοιχτές πληγές της Κύπρου
Η Μέριλ Στριπ είναι... ο Άσλαν στη «Νάρνια» της Γκρέτα Γκέργουιγκ
Έχει ειπωθεί τόσες φορές ότι η Μέριλ Στριπ μπορεί να παίξει τα πάντα. Τώρα γίνεται και ο Άσλαν. Ναι, το λιοντάρι της Νάρνια.
Ο Spider-Man εκθρονίζει το «Star Wars» από την κορυφή του αμερικάνικου box office
Το «Spider-Man: Καινούργια Μέρα» έσπασε το ρεκόρ δεκαετίας.
Οι 5 (ξεχωριστές) ταινίες που κάνουν πρεμιέρα στους κυπριακούς κινηματογράφους
Οι νέες κινηματογραφικές πρεμιέρες που κυκλοφορούν στις αίθουσες αυτή την Πέμπτη, 17 Σεπτεμβρίου 2026
Starlit Screens: Αυτές είναι οι must-see open-air κινηματογραφικές βραδιές της εβδομάδας (στην πόλη και στο χωριό)!
Από τις οθόνες δίπλα στο κύμα μέχρι τις δροσερές αυλές των ορεινών μας χωριών, σημείωσε τις μέρες και προγραμμάτισε τη δική σου έξοδο
3 βραδιές, 10 χώρες, 15 ταινίες και αμέτρητοι τρόποι να μιλήσουμε για όσα μας ενώνουν
Φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους στη Λευκωσία από τις 22–24 Σεπτεμβρίου 2026
Βραβεία Emmy 2026: Όλοι οι νικητές και οι υποψήφιοι
Τα Βραβεία Emmy αναγνωρίζουν τις καλύτερες τηλεοπτικές παραγωγές της προηγούμενης χρονιάς