Δημοσιεύτηκε στις 29 Μαρτίου 2024
Τα επιβλητικά τέρατα Γκοτζίλα και Κονγκ επιστρέφουν στη μεγάλη οθόνη. Αυτήν τη φορά δεν θα είναι αντιμέτωπα – όπως το 2021 στο «Γκοτζίλα vs. Κονγκ» – αλλά θα ενώσουν τις δυνάμεις τους, σκορπώντας βέβαια την καταστροφή.
Στην ταινία με τίτλο «Γκοτζίλα x Κονγκ: Η Νέα Αυτοκρατορία» πρωταγωνιστούν οι Μπράιαν Τάιρι Χένρι, Ρέιτσελ Χάουζ, Ρεμπέκα Χολ, Νταν Στίβενς και Κέιλι Χοτλ.
Γκοτζίλα και Κονγκ βρίσκονται αντιμέτωποι με μια ανεξερεύνητη απειλή που βάζει σε κίνδυνο την ύπαρξή τους, αλλά και τη δική μας.
«Ήρθε η ώρα να γυρίσουμε μια ταινία στην οποία τα τέρατα θα μπορέσουν για πρώτη φορά να αφηγηθούν την ιστορία από τη δική τους πλευρά», λέει στο πρακτορείο ειδήσεων Reuters ο σκηνοθέτης Άνταμ Γουίνγκαρντ και αναμεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων. Δεν κρύβει τον ενθουσιασμό του για το φαντασμαγορικό αποτέλεσμα, σημειώνοντας ότι υπάρχουν σκηνές διάρκειας οκτώ λεπτών χωρίς τον παραμικρό διάλογο όπου τα τέρατα είναι οι μοναδικοί πρωταγωνιστές.
«Είναι μια ονειρική ταινία που ως παιδί ήθελα πάντα να δω», λέει ο Γουίνγκαρντ, εξηγώντας ότι πρόκειται για την εκπλήρωση ενός στόχου ζωής.
Η ταινία «Γκοτζίλα x Κονγκ: Η Νέα Αυτοκρατορία» κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες παγκοσμίως από αύριο Τετάρτη.
Σχετικά
Χαβιέ Μπαρδέμ και Κέιτ Χάντσον στη ρομαντική κομεντί «Hello & Paris»
«Μια υπέροχη ιστορία αγάπης, από εκείνες που γεμίζουν την καρδιά και μαγεύουν τις αισθήσεις» στο ύφος του «Άγρυπνος στο Σιάτλ» και του «Όταν ο Χάρι γνώρισε τη Σάλι».
Τις Δευτέρες του Μάρτη βλέπουμε γαλλικές ταινίες στη Λεμεσό
Μήνας Γαλλοφωνίας στη Λεμεσό
Οι ταινίες που θα δούμε στις κινηματογραφικές αίθουσες
4 ακόμη νέες ταινίες προστίθενται στις επιλογές μας από την Πέμπτη - Διαβάστε αναλυτικά, δείτε trailers, κάντε πρόγραμμα!
O Όστιν Μπάτλερ είναι ο Λανς Άρμστρονγκ στη νέα ταινία του Έντουαρντ Μπέργκερ
Ο σταθερά ανερχόμενος ηθοποιός θα υποδυθεί τον Λανς Άρμστρονγκ στην ταινία που ετοιμάζει ο παραγωγικότατος σκηνοθέτης του «Ουδέν Νεώτερον από το Δυτικό Μέτωπο» και του «Κονκλάβιου».
Γιάννης Σμαραγδής: Η νέα ταινία που ετοιμάζει μετά τον Καποδίστρια
Άγνωστο ακόμη ποιος θα υποδυθεί τον πρωταγωνιστικό ρόλο
«The Drama»: Νέα ταινία θρίλερ με Ζεντάγια και Ρόμπερτ Πάτινσον -Δείτε το τρέιλερ
Το νέο τρέιλερ της ταινίας «The Drama» παρουσιάζει τη Ζεντάγια και τον Ρόμπερτ Πάτινσον ως ένα ιδανικό ζευγάρι, του οποίου η κοινή ζωή δοκιμάζεται λίγα εικοσιτετράωρα πριν από τον γάμο.
Το τρέιλερ του «Ο Διάβολος φοράει Prada 2» έγραψε ιστορία με 222 εκατ. προβολές σε μόλις 24 ώρες
Το σίκουελ της ταινίας θα κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες την 1η Μαΐου
Μέριλ Στριπ: Ενσαρκώνει την Τζόνι Μίτσελ στη βιογραφία της θρυλικής τραγουδίστριας
«Η Μίτσελ δεν θα είναι απλός παρατηρητής. Όλα θα γίνουν από την δική της οπτική, όπως τα έζησε εκείνη», δήλωσε ο σκηνοθέτης της ταινίας, Κάμερον Κρόου.
Love is in the air… and on screen: Φέτος του Αγίου Βαλεντίνου γιορτάζουμε την αγάπη σε όλες τις μορφές της!
Μια διαφορετική προσέγγιση στη γιορτή της αγάπης που ξεφεύγει από τα καθιερωμένα.
Οι 6 νέες κινηματογραφικές πρεμιέρες της εβδομάδας
Τρόμος, μουσική, animation και μεγάλες συγκινήσεις στις σκοτεινές αίθουσες
Το Φεστιβάλ Δράμας ταξιδεύει στην Κύπρο με 9 επιλεγμένες ταινίες
Το Φεστιβάλ ταξιδεύει για άλλη μια χρονιά στο νησί μας, προσφέροντας στους κύπριους σινεφίλ την ευκαιρία να απολαύσουν αξιόλογες ταινίες μικρού μήκους.