Νέες Αφίξεις , Bars & Clubs

the.Yard: Εντυπωσιακές εικόνες από το ανανεωμένο pop up bar της πρωτεύουσας

Το απόλυτο στέκι του καλοκαιριού βρίσκεται μέσα στη φύση καιείναι πραγματικά πανέμορφο

Δημοσιεύτηκε στις 10 Ιουνίου 2021

Πολύ παραμυθένια για να είναι αληθινή, η νέα άφιξη της Λευκωσίας, η επιβεβαιώνει πως το nightlife εν μέσω καλοκαιριού ακόμα και στην πρωτεύουσα γίνεται ολοένα και πιο ενδιαφέρον -παρά τη δύσκολη εποχή.

Και όχι άδικα, θα συμπληρώναμε εμείς εφόσον το team πίσω από το «The.Yard» έχει πολλά νυχτερινά γαλόνια στους ώμους του: τη συνταγή της επιτυχίας υπογράφει εξάλλου η ομάδα του Occhio Hospitality Group.

Αυτήν τη φορά λοιπόν η ομάδα αυτή ξεπέρασε κάθε -δική μας τουλάχιστον- προσδοκία, μετατρέποντας ένα από τα τμήματα του Lapatsa Countryside Venue, στο Τσέρι σε έναν προορισμό που φιλοδοξεί να γίνει το νέο στέκι της καλοκαιρινής Κύπρου.

Το μέρος, που πρωτοέκανε την εμφάνισή του το περασμένο καλοκαίρι ως pop up bar, επέστρεψε δυναμικά και φέτος, με ολοκληρωτικά νέα εικόνα. Στο φετινό The.Yard λοιπόν όλα είναι διαφορετικά. Από την επίπλωση και τη διασκόσμηση, μέχρι το στήσιμο ακόμα και το μενού... όλα παραπέμπουν σε ένα εξωτικό νησί! 

Το απόλυτο καλοκαιρινό, open air μαγαζί διαθέτει ξύλινη επίπλωση, funky μαξιλάρες, άνετα πουφ, ατμοσφαιρικό φωτισμό... και Bohemian Chic φιλοσοφία, που μόνο εντύπωση προκαλεί από το πρώτο κιόλας λεπτό! Εξάλλου, πρόκειται για ένα μέρος περιτριγυρισμένο από παραδεισένιους κήπους και μοναδική ατμόσφαιρα, για χαλαρά και δροσερά βράδια στη Λευκωσία. 

Στον ιδιαίτερο και σύγχρονο χώρο του στο Lapatsa Countryside Venue, που βρίσκεται μόνο μερικά λεπτά μακριά από το κέντρο της Λευκωσίας, θα βγεις με τους φίλους σου, για πολύ καλό street food, εκπληκτικά κοκτέιλ και ναργιλέ, καθώς επίσης και υπέροχα ηλιοβασιλέματα! 

Οι δε θεματικές μουσικές βραδιές που θα προγραμματίζονται κάθε βράδυ θα σου κρατήσουν την καλύτερη παρέα.

Από Δευτέρα-Παρασκευή, από τις 18.30-01.30.

Κάντε κράτηση τώρα στο 22271995.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close