Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Η Mamma Lou φροντίζει και για την ξεχωριστή στιγμή της ζωής σας, τον γάμο σας

Με επιλογές πολλές, ξεχωριστές και φτιαγμένες με άριστες πρώτες ύλες

Δημοσιεύτηκε στις 19 Ιουλίου 2021

Η Mamma Lou, φροντίζει και για την πιο ξεχωριστή στιγμή της ζωής σας, προσφέροντάς σας τις πιο γλυκές και προπάντων ποιοτικές επιλογές που θα μπορούσατε να βρείτε. Κεραστικά και τούρτες χωρίς έτοιμα μείγματα, σπιτικά φτιαγμένα, γλυκά που θα θέλατε να θυμούνται οι καλεσμένοι σας.

Ζητήστε να δοκιμάσετε το υπέροχο, βουτυράτο Λοκούμι ή Μαμούλι ή ακόμη και το υπέροχο Pistachino της! Φτιαγμένα όλα με το μυρωδάτο ghee βούτυρο και γεμάτα με ολόφρεσκους ξηρούς καρπούς. Δημιουργίες που μοσχοβολούνε, ανθόνερο ή ροδόνερο, αναλόγως πάντα του δικού σας γούστου!

Τούρτες γάμου παραδοσιακές, Red Velvet, Σοκολάτα γκανάζ, Δούκισσα με άσπρη σοκολάτα και Rasberries, ακόμη και vegan ή άλλου τύπου της αρεσκείας σας! 

Η Mamma Lou θα χαρεί να μιλήσει μαζί σας και να ακούσει τι θα επιθυμούσατε.

Εξάλλου, η μέρα του γάμου σας δικαιωματικά σάς ανήκει και θα πρέπει να τη θυμάστε σίγουρα σαν την πιο 'γλυκιά σας ανάμνηση'. 

Όσο για το τραπέζι των "Αλλαμάτων", ζητήστε τη βοήθειά της και η ίδια θα σας δώσει επιλογές ξεχωριστές και νόστιμες! Όπως, τα cocktail λεμονάτα και σοκολατένια ταρτάκια! Τις πολλές επιλογές από υπέροχες τρούφες, λεμονάτες, red velvet, τις Brazilian καθώς και τις υπέροχες vegan!

Ζητήστε να δοκιμάσετε τα 2 ειδών cocktail quiche της, εκ των οποίων το ένα με τυριά-βασιλικό και ντομάτα, και το δεύτερο με τυριά-μανιτάρι και bacon!

Μιλήστε μαζί της και ένα είναι το σίγουρο! Ό,τι και να διαλέξετε, από αυτά που θα σας προτείνει σίγουρα ή Mamma Lou, θα σας βγάλει ασπροπρόσωπους!

Άντε και Η ΩΡΑ Η ΚΑΛΗ!

"Και επειδή τα 'Πολύ ξεχωριστά κεράσματα' φτιάχνονται σε λίγες ποσότητες, η Mamma Lou φτιάχνει μέχρι και 500 κομμάτια για τον ξεχωριστό σας γάμο!

Για οτιδήποτε θέλετε να τη ρωτήσετε, θα χαρεί να μιλήσει μαζί σας στο 22003416.

 

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close