Δημοσιεύτηκε στις 09 Απριλίου 2024
Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, πιο ρομαντικός από ποτέ, μας προσκαλεί σε ένα ταξίδι με όχημα τις θρυλικές του μπαλάντες στο Δημοτικό Θέατρο Λατσιών για τρεις μοναδικές εμφανίσεις. Με την τρυφερή του φωνή και τις μουσικές του, που έχουν συντροφεύσει όλα αυτά τα χρόνια τις ζωές μας και έχουν αφήσει πάνω τους ανεξίτηλο το σημάδι τους, θα αγγίξει τις πιο ευαίσθητες χορδές μας και θα μας ταξιδέψει στους έρωτες, το όνειρο και σε όλες τις συγκινησιακά φορτισμένες στιγμές της ζωής μας.
Θα παρουσιάσει τα πιο αγαπημένα του τραγούδια μέσα από την τεράστια δισκογραφία του. Τραγούδια που έχουν σημαδέψει, συγκινήσει και ενώσει τρεις γενιές θεατών. Μια μουσική διαδρομή σε δίσκους σταθμούς, διαχρονικά αγαπημένα κομμάτια, γεγονότα και παρέες που έγραψαν ιστορία, με πυξίδα πάντα τη λυρική, δυναμική και βαθιά αισθαντική φωνή του. Με τη χαρακτηριστική χροιά της φωνής του που έχει σφραγίσει τα πιο εμβληματικά ερωτικά τραγούδια της ελληνικής μουσικήςσκηνής - θα μας ψιθυρίσει τον έρωτα με τον δικό του μοναδικό τρόπο.
Με τη θεατρική εγγύτητα και την τρυφερότητα που τον χαρακτηρίζει, θα έχουμε μια μοναδική ευκαιρία να απολαύσουμε αυτή την πιο εσωτερική και ερωτική πλευρά ενός μεγάλου καλλιτέχνη. Μαζί του οι μουσικοί: Ανδρέας Αποστόλου: Πιάνο-ενορχηστρώσεις), Βαγγέλης Πατεράκης (ηλεκτρικό μπάσο), Μαίρη Μπρόζη (βιολί-τραγούδι), Απόστολος Μόσιος (κιθάρες), Θύμιος Παπαδόπουλος (πνευστά) και Ειρήνη Αναστασίου (τσέλο).

Παραστάσεις
Τρίτη 23, Τετάρτη 24 & Πέμπτη 25 Απριλίου, Δημοτικό Θέατρο Λατσιών, Λευκωσία, 21:00. Εισιτήρια: SoldOutTickets.
-
Δημοτικό Θέατρο Λατσιών
23 Απριλίου - 25 Απριλίου 2024
Σχετικά
Η Πλατεία Ελευθερίας μεταμορφώνεται σε μία σκηνή για πιάνο για ένα βράδυ
Η ειδική αυτή έκδοση διοργανώνεται σε συνεργασία με το Τμήμα Σύγχρονου Πολιτισμού του Υφυπουργείου Πολιτισμού, στο πλαίσιο του Μήνα Γαλλοφωνίας
Η βασίλισσα της Eurovision Verka Serduchka έρχεται για ένα εκρηκτικό show στην Κύπρο
Μαζί με την μπάντα της υπόσχονται μια βραδιά γεμάτη χιούμορ, ενέργεια και τα πιο viral euro-dance hits
Συναυλία «Τα Φώτα του Κινηματογράφου-Γαλλία και Ευρώπη με Μουσική» στο Θέατρο Ριάλτο
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τραγούδια που διαμόρφωσαν την αισθητική του ευρωπαϊκού κινηματογράφου
Ο Νίκος Βουρλιώτης σε μια μοναδική εμφάνιση στη Λεμεσό
Το παλιό αξέχαστο RnB κάνει την επιστροφή του
To Ammos φέρνει κοντά μας το απόλυτο πάρτι της άνοιξης
Ένα πάρτι που όλοι αγαπήσαμε και όλοι θέλαμε να έρθει πίσω
Ο Liva K αφήνει για λίγο τα πάρτι του εξωτερικού και έρχεται στο Αmmos
Το Μακένζι ετοιμάζεται για μια εκρηκτική παρουσία
Άλκηστις Πρωτοψάλτη και Νίκος Πορτοκάλογλου το καλοκαίρι στην Κύπρο
Δύο σπουδαίοι καλλιτέχνες ενώνουν τις φωνές τους σε τρεις μοναδικές συναυλίες
Το Sistema Cyprus επιστρέφει με δύο μοναδικές συναυλίες
Οι νεαροί μουσικοί του Sistema Cyprus ετοιμάζονται να προσφέρουν στο κοινό μια ζωντανή, δυναμική συναυλιακή εμπειρία
Ο Διονύσης Σχοινάς έρχεται στην Κύπρο για μια εκρηκτική live εμφάνιση
Στις 31 Μαρτίου στο Lush, μαζί με τον Κώστα Λαϊνά
Bogdan Dugalić: Ένας από τους πλέον υποσχόμενους πιανίστες στον κόσμο για ρεσιτάλ στην Κύπρο
Έχει δώσει συναυλίες σε σημαντικές αίθουσες μουσικής ανά το παγκόσμιο