Δημοσιεύτηκε στις 15 Απριλίου 2024
Τα πρώτα πλάνα της ταινίας Gladiator II του Ρίντλεϊ Σκοτ με πρωταγωνιστή τον Πολ Μέσκαλ που προβλήθηκε κεκλεισμένων των θυρών στην CinemaCon την Πέμπτη 11 Απριλίου.
To Gladıator II, η πολυαναμενόμενη συνέχεια της κλασικής πλέον ταινίας του Σκοτ με πρωταγωνιστή τον Ράσελ Κρόου θα αφηγηθεί την ιστορία του Λούσιου (Μέσκαλ), του γιου της Λουσίλα (Κόνι Νίλσεν). Το έργο παρουσιάζει ένα αντιπολεμικό μήνυμα, με τον Πέδρο Πασκάλ να υποδύεται μια στρατιωτική φιγούρα που δεν θέλει πλέον να στέλνονται οι νεαροί Ρωμαίοι στον πόλεμο. Ως αποτέλεσμα, και αυτός καταδικάζεται στη συνέχεια να πολεμήσει ως μονομάχος.
Ο Φρεντ Χέτσινγκερ (The White Lotus) και ο Τζόζεφ Κουίν (Stranger Things) υποδύονται τους συναυτοκράτορες Γέτα και Καρακάλλα, αντίστοιχα, ενώ ο Ντένζελ Ουάσινγκτον υποδύεται έναν πρώην σκλάβο που ψάχνει εκδίκηση. Ο Ουάσιγκτον, εν τω μεταξύ, φαίνεται να καθοδηγεί τον Μέσκαλ προς μια επανάσταση.
«Είναι ίσως ακόμη πιο εξαιρετικό από το πρώτο», είπε ο Σκοτ σε ένα βιντεοσκοπημένο μήνυμα στην ετήσια εκδήλωση στην οποία συμμετείχε πλήθος κόσμου από τον χώρο του κινηματογράφου στο Λας Βέγκας. «[Αξίζει] την αναμονή».
Σύμφωνα με το Variety, το τρέιλερ της CinemaCon έδειχνε τον Μέσκαλ «να αντιμετωπίζει έναν ρινόκερο, μια ορδή από μοχθηρούς μπαμπουίνους και τον Πέδρο Πασκάλ, μεταξύ άλλων απειλών». Ο Πολ Μέσκαλ χαρακτήρισε τη δουλειά πάνω σε αυτό μια «εξέχουσα στιγμή» στη ζωή του μέχρι σήμερα. Ο Ντένζελ Ουάσινγκτον είπε ότι η ταινία θα έχει «συναίσθημα» και «θέαμα» πέρα από οτιδήποτε άλλο στις αίθουσες φέτος.
Όπως γράφει ο Independent, στα πλάνα, ο Μέσκαλ αποκαλύπτεται ότι είναι μονομάχος. Ο ήρωας τον οποίο υποδύεται φαίνεται να πολεμά δολοφονικούς πιθήκους, καθώς και έναν στρατιώτη σε ρινόκερο. Κάποια στιγμή, το Κολοσσαίο γεμίζει με νερό για μια επική ναυμαχία.
Σχετικά

«Καποδίστριας»: Αυτό είναι το επίσημο τρέιλερ της νέας ταινίας του Γιάννη Σμαραγδή (βίντεο)
«Αν δεν μονοιάσουμε θα χαθούμε όλοι. Όλοι!» - Πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 25 Δεκεμβρίου.

Πρεμιέρες της Εβδομάδας: Τρόμος, δράμα, περιπέτεια και κωμωδία στις μεγάλες οθόνες
Ποικιλία πρεμιέρων για κάθε γούστο στις κινηματογραφικές αίθουσες της Κύπρου.

Νταϊάν Κίτον: Η οικογένειά της αποκάλυψε από τι πέθανε
Τι ζήτησε η οικογένεια της ηθοποιού από τους θαυμαστές της

Πέθανε ο Άλκης Γιαννακάς – Το «ρεμάλι της Φωκίωνος Νέγρη» – Ο “όμορφος κακός” του σινεμά που έγινε μύθος
Ένας ηθοποιός που έμεινε στην ιστορία ως ενσάρκωση του «κακού παιδιού με γοητεία»

Πέθανε η σπουδαία Αμερικανίδα ηθοποιός Ντάιαν Κίτον
Η Κίτον έγινε γνωστή τη δεκαετία του '70 μέσα από τον ρόλο της στη σειρά ταινιών «Ο Νονός» και τις συνεργασίες της με τον Γούντι Άλεν

Αυτή είναι η απάντηση της Disney στον Χάρι Πότερ
Νέες ταινίες για σειρά βιβλίων υπέγραψε η Disney

«Ocean’s 14» με Τζορτζ Κλούνεϊ, Μπραντ Πιτ, Τζούλια Ρόμπερτς, Ματ Ντέιμον – Η απολαυστική συμμορία επιστρέφει
Τα γυρίσματα πιθανότατα θα ξεκινήσουν το 2026. Η πρώτη ταινία , το «Ocean's Eleven», ξεπέρασε σε εισπράξεις τα 450 εκατ. δολάρια.

Τέσσερις κινηματογραφικές πρεμιέρες με δράση, σασπένς και χιούμορ στις κυπριακές αίθουσες
Νέες ταινίες για όλα τα γούστα!

Βασίλης Μιχαηλίδης– Κρυφοί Ανέμοι: Προβάλλεται το ντοκιμαντέρ για τον εθνικό ποιητή της Κύπρου
Το ντοκιμαντέρ φωτίζει τη ζωή και το έργο του σημαντικότερου ποιητή της Κύπρου

Οι 4 ταινίες που θα δούμε (δωρεάν) στο Φεστιβάλ Κυπριακών Ταινιών
Οι Τετάρτες στη Λάρνακα θα έχουν κυπριακό άρωμα

Παράλληλες Δράσεις και Ειδικές Προβολές στο 15ο Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Κύπρου
Με το παράλληλο και ειδικό του πρόγραμμα, το φεστιβάλ δίνει φωνή σε νέους δημιουργούς

Ο Νίκολας Κέιτζ θα υποδυθεί τον Ιωσήφ σε ταινία... τρόμου
Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός πρωταγωνιστεί σε μια σκοτεινή εκδοχή της παιδικής ηλικίας του Ιησού