Δημοσιεύτηκε στις 18 Απριλίου 2024
Ασταμάτητος ο Μάρτιν Σκορσέζε. Πέρα από την ταινία για τη ζωή του Ιησού, την οποία αποκάλυψε σε συνέντευξή του στους Los Angeles Times τον περασμένο Ιανουάριο, σχεδιάζει να γυρίσει back to back και ταινία για τον Φρανκ Σινάτρα.
Ο μεγάλος Αμερικανός σκηνοθέτης θέλει να παρακάμψει τα στούντιο και να χρηματοδοτήσει ανεξάρτητα το «Life of Jesus», που βασίζεται στο ομότιτλο βιβλίο (1973) του Σουσάκου Έντο -συγγραφέα επίσης, του «Silence», που έκανε ταινία το 2016 με τον Άντριου Γκάρφιλντ και τον Άνταμ Ντράιβερ. Ο Σκορσέζε θα ήθελε επίσης να συνεργαστεί ξανά με τον Γκάρφιλντ, αν και δεν είναι σαφές κατά πόσο ο 40χρονος ηθοποιός ενδιαφέρεται για τον ρόλο του τίτλου ή για να παίξει έναν από τους μαθητές του Ιησού.
Η παραγωγή αναμένεται να ξεκινήσει τους επόμενους μήνες, με τα γυρίσματα να γίνονται στο Ισραήλ -πόσο εφικτό θα είναι αυτό εν μέσω πολέμου μένει να αποδειχτεί- στην Ιταλία και την Αίγυπτο.
Όσο για την ταινία με τη ζωή του Φρανκ Σινάτρα -για την οποία προς το παρόν δεν έχει λάβει τις ευλογίες της κόρης του Τίνα- πρωταγωνιστές, σύμφωνα με πηγές που επικαλείται το Variety, θα είναι ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο, ο οποίος θα ενσαρκώσει τον θρυλικό τραγουδιστή και η Τζένιφερ Λόρενς που θα υποδυθεί τη δεύτερη σύζυγό του, την ηθοποιό Άβα Γκάρντνερ, η οποία έγινε η αιτία να διαλυθεί ο γάμος του Σινάτρα με τη Νάνσι Μπαρμπάτο, μητέρα της Τίνα.

Με πρωταγωνιστές δύο από τους μεγαλύτερους κινηματογραφικούς σταρ του πλανήτη η ταινία ήδη έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον στούντιο και υπηρεσιών streaming. Η Apple, η οποία χρηματοδότησε το «Killers of the Flower Moon» με 215 εκατ., θα ήθελε να συνεχίσει την συνεργασία της με τον Σκορσέζε, αλλά σύμφωνα με το δημοσίευμα, η Sony είναι η επικρατέστερη.
Τα σχέδια του ηλικίας 81 ετών σκηνοθέτη δεν σταματούν εδώ. Στον ορίζοντα είναι και μια συνεργασία του με τον Στίβεν Σπίλμπεργκ στην τηλεοπτική σειρά «Cape Fear» για το Apple TV+. Οι δύο θρύλοι του αμερικανικού σινεμά θα είναι εκτελεστικοί παραγωγοί του πρότζεκτ, που θα βασίζεται στις ταινίες «Ακρωτήρι του Φόβου» του 1991 και του 1962.
Σχετικά
«Bitter Christmas»: Η νέα ταινία του Πέδρο Αλμοδόβαρ, ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα -Πότε κυκλοφορεί
Η Sony Pictures Classics εξασφάλισε πρόσφατα τα δικαιώματα της νέας ταινίας του Πέδρο Αλμοδόβαρ «Bitter Christmas, τα γυρίσματα της οποίας ολοκληρώθηκαν την περασμένη άνοιξη
Οι 5 πρεμιέρες της εβδομάδας: Από αισθησιακά δράματα μέχρι anime υπερπαραγωγές
Οι κινηματογραφικές αίθουσες γεμίζουν με λάμψη, δράση, τρόμο, νοσταλγία και μαγεία, με πέντε πολυαναμενόμενες πρεμιέρες που καλύπτουν κάθε γούστο
Πρώτη εικόνα από το «I Play Rocky»: Η εντυπωσιακή ομοιότητα του Αντονι Ιπολίτο με τον Σιλβέστερ Σταλόνε
Η ταινία «I Play Rocky» αφηγείται την αληθινή ιστορία για την ταραχώδη παραγωγή της κλασικής ταινίας πυγμαχίας «Ρόκι» του 1976
15ο Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Κύπρου: Οι νικητές
Ένα φεστιβάλ γεμάτο συναίσθημα, ανθρώπινες ιστορίες και σινεφίλ ζεστασιά
Ο Μάικλ Φασμπέντερ θα πρωταγωνιστήσει σε σειρά για την άνοδο των Κένεντι στο Netflix
Το Netflix σε συνεργασία με την Chernin Entertainment έδωσε το πράσινο φως για τη νέα, δραματική σειρά με τίτλο "Kennedy", η οποία θα εστιάσει στη ζωή της πιο εμβληματικής οικογένειας των ΗΠΑ
Ο Κίλιαν Μέρφι έρχεται ξανά στο Netflix – Γιατί θεωρείται η πιο δυνατή ταινία της χρονιάς (vid)
Μετά τον θρίαμβο του Oppenheimer, ο Κίλιαν Μέρφι επιστρέφει στο Netflix με τον “Steve”, μια βαθιά ανθρώπινη ιστορία για την ψυχική φθορά και την ελπίδα μέσα στην αποδόμηση ενός σχολείου
«Καποδίστριας»: Αυτό είναι το επίσημο τρέιλερ της νέας ταινίας του Γιάννη Σμαραγδή (βίντεο)
«Αν δεν μονοιάσουμε θα χαθούμε όλοι. Όλοι!» - Πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 25 Δεκεμβρίου.
Πρεμιέρες της Εβδομάδας: Τρόμος, δράμα, περιπέτεια και κωμωδία στις μεγάλες οθόνες
Ποικιλία πρεμιέρων για κάθε γούστο στις κινηματογραφικές αίθουσες της Κύπρου.
Νταϊάν Κίτον: Η οικογένειά της αποκάλυψε από τι πέθανε
Τι ζήτησε η οικογένεια της ηθοποιού από τους θαυμαστές της
Πέθανε ο Άλκης Γιαννακάς – Το «ρεμάλι της Φωκίωνος Νέγρη» – Ο “όμορφος κακός” του σινεμά που έγινε μύθος
Ένας ηθοποιός που έμεινε στην ιστορία ως ενσάρκωση του «κακού παιδιού με γοητεία»
Πέθανε η σπουδαία Αμερικανίδα ηθοποιός Ντάιαν Κίτον
Η Κίτον έγινε γνωστή τη δεκαετία του '70 μέσα από τον ρόλο της στη σειρά ταινιών «Ο Νονός» και τις συνεργασίες της με τον Γούντι Άλεν