Δημοσιεύτηκε στις 25 Απριλίου 2024
Αυξημένη σκόνη θα αιωρείται και σήμερα στην ατμόσφαιρα, σύμφωνα με τη Μετεωρολογική Υπηρεσία.
Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 37 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 33 στα παράλια και στους 27 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
Η πρόγνωση του καιρού:
Ασθενής χαμηλή πίεση και θερμή αέρια μάζα επηρεάζουν την περιοχή. Στην ατμόσφαιρα θα αιωρείται σκόνη που κατά διαστήματα θα είναι αυξημένη.
Σήμερα ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα συννεφιασμένος από μέσες και ψηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 37 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 33 στα παράλια και στους 27 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
Απόψε ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα συννεφιασμένος από μέσες και ψηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ και στα δυτικά μέτριοι, 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 18 βαθμούς στο εσωτερικό και στα ψηλότερα ορεινά και στους 19 στα παράλια.
Την Παρασκευή, το Σάββατο και την Κυριακή ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα μερικώς συννεφιασμένος από μέσες και ψηλές νεφώσεις, οι οποίες το Σάββατο κατά τις μεσημβρινές ώρες πιθανόν να δώσουν μεμονωμένη βροχή στα ορεινά. Το απόγευμα της Παρασκευής η σκόνη από τα νοτιοδυτικά αναμένεται να υποχωρήσει, ωστόσο το Σάββατο αναμένεται αραιή σκόνη από τα ανατολικά, οι συγκεντρώσεις της οποίας αναμένεται να είναι κατά διαστήματα αυξημένες κυρίως την Κυριακή και μετά.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση την Παρασκευή, μικρή άνοδο το Σάββατο και μη αξιόλογη μεταβολή την Κυριακή, για να παραμένει αισθητά πιο πάνω από τους κλιματικούς μέσους όρους.
Σχετικά
Έρχονται ο ημιτελικός και τελικός του The Voice με έντονο κυπριακό ενδιαφέρον
Την Κυριακή 28 Δεκεμβρίου 18 διαγωνιζόμενοι που διεκδικούν την πρόκριση στον μεγάλο τελικό
Bridgerton 4: Επιστρέφει με νέα σεζόν και κυκλοφόρησε το επίσημο τρέιλερ - Η υπόθεση
Το πρώτο μέρος της σειράς του Netflix θα προβληθεί σε έναν μήνα περίπου
Βροχές, άνεμοι και καταιγίδες στο μενού του καιρού- Έρχεται πτώση θερμοκρασίας
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού
Τα 20 καλύτερα μέρη για ταξίδια το 2026, σύμφωνα με το BBC
Πλούσια τροπικά δάση, ρωμαϊκά ερείπια, πολυνησιακές παραλίες και ποικίλη άγρια φύση -από τη Φινλανδία μέχρι τη Φιλαδέλφεια -περιλαμβάνονται στη λίστα του ταξιδιωτικού οδηγού για το επόμενο έτος
Πέθανε ο ηθοποιός Pat Finn - Γνωστός από τα Φιλαράκια και το Seinfeld
Ο ηθοποιός «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 60 ετών - Η ανακοίνωση της οικογένειάς του
Το νέο αγροτουριστικό στο χωριό, έχει jacuzzi και υπέροχη θέα
Το σπίτι της Ευτυχίας στη Λόφου είναι ένας πραγματικός προορισμός που συνδυάζει αρμονικά την αυθεντικότητα με τη σύγχρονη πολυτέλεια
Χριστούγεννα με τοπικές βροχές, καταιγίδες και λίγα χιόνια στο Τρόοδος
Aναλυτικά η πρόγνωση του καιρού
Telegraph: Τα «άσχημα» ευρωπαϊκά τουριστικά αξιοθέατα που πρέπει να αποφύγουν οι ταξιδιώτες το 2026
Από τη Βερόνα μέχρι το Παρίσι, αυτά είναι τα αξιοθέατα που πρέπει να αποφύγετε πάση θυσία, σύμφωνα τουλάχιστον με την Telegraph.
Μπαίνοντας στο Δάσος των Ονείρων - Η Πρωτοχρονιά στο Parklane
Αυτή είναι η καρδιά της εμπειρίας ένα δάσος γεμάτο ζωή, ενέργεια και όνειρα. Και στο Parklane, τα όνειρα μπορούν να γίνουν πραγματικότητα.
Το Σαββατοκύριακο που η πόλη έκανε “check-in” στη Lidl Food Academy
Lidl Christmas Days από τη Lidl Κύπρου: ένα διήμερο γεύσης, δημιουργίας και χριστουγεννιάτικης θαλπωρής, ανοιχτό για όλους