Δημοσιεύτηκε στις 26 Απριλίου 2024
Η Lanitis Entertainment, μέλος του Ομίλου Λανίτη, επεκτείνει τις δραστηριότητές της και εδραιώνει τον ηγετικό της ρόλο στον τομέα της εστίασης και αναψυχής ανοίγοντας σύντομα δύο νέους χώρους εστίασης, στο νέο «hot spot» που αναπτύσσεται στη Λεμεσό.
Οι δύο νέοι χώροι θα λειτουργήσουν στην πλατεία του εμβληματικού Trilogy, που φιλοδοξεί να γίνει το νέο σημείο αναφοράς της Λεμεσού κι έχουν σχεδιαστεί καi επιμεληθεί από τη γνωστή Interior Designer, Μαρία Αργυρίδου.
Το πρώτο εστιατόριο θα έχει το όνομα μūsa (Μούσα) και αποτελεί ένα νέο χώρο εστίασης υψηλών γευστικών προδιαγραφών, με προτεραιότητα στην παροχή μίας μοναδικής γαστρονομικής εμπειρίας, μέσα από φρέσκα και ποιοτικά υλικά, πλούσια σε αρώματα και γεύσεις, με βάση την αυθεντική Μεσογειακή κουζίνα.
Τα εμπνευσμένα πιάτα του θα προσφέρουν μία μοναδική γευστική εμπειρία, αφού θα φέρουν την υπογραφή του γνωστού, βραβευμένου, Αθηναίου σεφ Αθηναγόρα Κωστάκου.
Οι γευστικές απολαύσεις του μūsa, δεν περιορίζονται μόνο στα πιάτα του, αφού το εστιατόριο θα προσφέρει μια μοναδική ποικιλία πρωτότυπων και δροσιστικών cocktails που έχει επιμεληθεί η ομάδα του του διάσημου και πολυβραβευμένου bar της Αθήνας «The Clumsies».

Ο δεύτερος νέος χώρος εστίασης που θα δημιουργήσει η Lanitis Entertainment στο Trilogy, ακούει στο όνομα «Nook Food and More».
Αποτελεί έναν πολυδιάστατο χώρο που μπορεί να παρέχει τις υπηρεσίες και τα προϊόντα του, τόσο στους ένοικους των διαμερισμάτων και γραφείων που στεγάζονται στο Trilogy όσο και σε οποιονδήποτε άλλο επισκέπτη της πλατείας του Trilogy.
Κάτω από τη στέγη του Nook Food and More, βρίσκουν τη «γωνιά τους», ποικίλες και διαφορετικές ποιοτικές λύσεις φαγητού, snack ή ποτού.
Είτε ψάχνετε ένα μέρος για να γευματίσετε, ή να απολαύσετε τον καφέ ή το ποτό σας, ή να πάρετε μαζί σας κάποια από αυτά τα προϊόντα, ή απλώς να απολαύσετε την ενέργεια μίας πλατείας υψηλής αισθητικής, το Nook Food and More είναι ο προορισμός σας.
Ο πρωτοποριακός αυτός χώρος, εστιάζει στον, φαινομενικά αντιφατικό, συνδυασμό μιας πολυτελούς εμπειρίας και μιας πιο «παιχνιδιάρικης» και «χαλαρής» διάθεσης, με σκοπό τη δημιουργία ενός φιλόξενου κλίματος που υποδέχεται τους πάντες.
Με πληροφορίες του lemesosblog.com.
Σχετικά
Ένα (υπέροχο) Rooftop Cocktail Bar στο χωριό ετοιμάζεται να γίνει το απόλυτο hot spot του φετινού καλοκαιριού
Κάνει opening της σεζόν με ένα μεγάλο πάρτι κάτω από τον ανοιξιάτικο ουρανό της Σολέας
Το κυπριακό κρασί που τιμήθηκε με Χρυσό Μετάλλιο σε διεθνή διαγωνισμό
Χρυσή βράβευση για το «Ήρας Άλμα» του οινοποιείου Pittali
Μαζευόμαστε ξανά για φαγητό στης Χριστίνας και στου Angel
Το «Μάζεμα» επιστρέφει… για δύο ανοιξιάτικες βραδιές σε νέο pop-up χώρο στο χωριό
To Fogo BBQ στήνει ξανά τη φουκού του στο κέντρο (για δύο steak nights)
Και ετοιμάζεται για δύο βραδιές με νόστιμα στέικ
To (ίσως) πιο διάσημο brunchάδικο του νησιού, κλείνει (προσωρινά)
Μικρό διάλειμμα για το Edem’s Yard
Μία από τις πιο παλιές ταβέρνες του νησιού, επέστρεψε
Αυθεντικές κυπριακές συνταγές, μαγειρεμένες με αγάπη και φρέσκα τοπικά υλικά
GRAPES / Sips & Scenes, ένα αλλιώτικο event για το κρασί
Το event που ακυρώθηκε τις 2 προηγούμενες φορές λόγω καιρού, ανακοίνωσε ξανά ημερομηνία
Η Ντίνα Νικολάου αποχαιρετά τον Ανδρέα Μαυρομμάτη
"Αντρέα μου Πόσο δύσκολο είναι να γράφω αυτές τις λέξεις… Ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω ότι έφυγες"
Το γκρουπ Maison Mavrommatis αποχαιρετά τον ιδρυτή του, Ανδρέα Μαυρομμάτη
Ο κορυφαίος σεφ αφήνει πίσω του μια σπουδαία παρακαταθήκη, την οποία κληροδοτεί στα αδέλφια του, Ευαγόρα και Διονύση Μαυρομμάτη, που καλούνται να συνεχίσουν το έργο και το όραμά του
Adieu, Chef Mavrommatis: Η Κύπρος πενθεί για την απώλεια ενός από τους μεγαλύτερους σεφ όλων των εποχών
Έφυγε αιφνίδια από τη ζωή ο βραβευμένος με ένα αστέρι Michelin, Κύπριος Σεφ Ανδρέας Μαυρομμάτης
Η τελευταία συνέντευξη του Ανδρέα Μαυρομμάτη: Μια συνάντηση με έναν σπουδαίο σεφ και έναν σπάνιο άνθρωπο
Ο βραβευμένος με αστέρι Michelin Κύπριος σεφ έφυγε ξαφνικά από τη ζωή στα 69 του χρόνια, αφήνοντας πίσω του μια μεγάλη γαστρονομική κληρονομιά αλλά και τη μνήμη ενός ανθρώπου βαθιά ευγενικού και αυθεντικού
"Έφυγε" από τη ζωή ο σπουδαίος Κύπριος σεφ Ανδρέας Μαυρομμάτης
O πρώτος Κύπριος σεφ με αστέρι Michelin, αιφνιδίασε τους πάντες σήμερα με το "φευγιό" του