Δημοσιεύτηκε στις 08 Μαΐου 2024
Οι θερινοί κινηματογράφοι αποτελούν μια απολαυστική παράδοση, ένα θεσμό του καλοκαιριού, που παραμένει πάντα στην καρδιά μας, όσα χρόνια κι αν περάσουν.
Ωστόσο, στη Λεμεσό, από το περσινό καλοκαίρι, τα θερινά σινεμά, έγιναν πιο γοητευτικά, μιας και έχουν εγκατασταθεί δίπλα στη θάλασσα, προσφέροντας την τέλεια έξοδο.
Κάτω από τα αστέρια, σε μια ατμόσφαιρα άνεσης και ξεγνοιασιάς, με τα αρώματα του ωκεανού που αναμειγνύονται με αυτά του ποπκόρν που μόλις έχουν ψηθεί, αυτοί οι κινηματογράφοι προσφέρουν ένα επιπλέον κίνητρο για να τους επισκεφτείς.
Φέτος, ήδη άνοιξε τις πόρτες του το S for Summer στην παραλία του Αγίου Τύχωνα, κάτω από το ξενοδοχείο Four Seasons. Ένα “all day beach concept”, διαθέσιμο καθημερινά από τις 8:00 π.μ. έως τις 10:00 μ.μ., που προσφέρει κρεβατάκια, ομπρέλες, καμπάνες, ένα ανοιχτό μπαρ για δροσιστικά κοκτέιλ, φαγητό, μια ολοήμερη παιδική χαρά για να παίζουν τα παιδιά ενώ οι γονείς απολαμβάνουν τον ήλιο, δωρεάν ντους και αποδυτήρια.
Τα δε βράδια μετατρέπεται σε έναν υπέροχο υπαίθριο κινηματογράφο με άνετες πολυθρόνες και δωρεάν ποπκόρν.
Οι προβολές των ταινιών ξεκινούν στις 20:00, με εισιτήρια για ενήλικες 15 ευρώ και παιδικά 10 ευρώ.
Το πρόγραμμα του προγράμματος βρίσκεται στον λογαριασμό τους στο Instagram.
Πληρ. 96880118.
Σχετικά
Τα Όσκαρ φεύγουν από το Hollywood το 2029
Τα Οσκαρ εγκαταλείπουν το Dolby Theatre και μετακομίζουν από το 2029 στο Peacock Theater του downtown Los Angeles, σε μια αλλαγή που συνδέεται με τη νέα ψηφιακή και οργανωτική εποχή της τελετής.
Επιστροφή Ανγκ Λι με το «Gold Mountain»
Επτά χρόνια μετά το υπολειπόμενο «Gemini Man» με τον Γουίλ Σμιθ, την λιγότερο καλή στιγμή μιας έξοχης καριέρας, ελπίζουμε ξανά σε μια επιστροφή στη φόρμα
Ο Αιμίλιος Αβραάμ ετοιμάζεται να "βγει" στις αίθουσες με τη «Σμαράγδα» του
Η δραματική κομεντί ταινία μεγάλου μήκους του Αιμίλιου Αβραάμ έρχεται στους κυπριακούς κινηματογράφους από τις 2 Απριλίου
Στα σκαριά νέα ταινία απο το σύμπαν του «Αρχοντα των Δαχτυλιδιών» από τον Στίβεν Κόλμπερτ
Η Γουόρνερ Μπρος ανακοίνωσε ότι ο Στίβεν Κόλμπερτ και ο γιος του εργάζονται πάνω σε μια ολοκαίνουργια ταινία του σύμπαντος του «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών»
Νέες ταινίες στις αίθουσες: Τι βλέπουμε αυτή την εβδομάδα
Από πολυβραβευμένα δράματα μέχρι σκοτεινό τρόμο και δυνατά sequels, οι πρεμιέρες που αξίζουν την προσοχή σου
Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ της live-action «Βαϊάνα» – Με Ντουέιν Τζόνσον στον ρόλο του Μάουι
Το τρέιλερ βρίσκει τη νεαρή ηρωίδα να ονειρεύεται έναν κόσμο πέρα από τον ύφαλο του νησιού της, Μοτούνουι, πριν ξεκινήσει το ταξίδι της για να εντοπίσει τον Μάουι
Masterclasses φέρνουν διεθνή τεχνογνωσία στο Cyprus Film Days 2026
Mια σειρά από εξειδικευμένα εργαστήρια και masterclasses με τη συμμετοχή διεθνώς αναγνωρισμένων δημιουργών και επαγγελματιών του χώρου.
Η «Στέλλα» του Μιχάλη Κακογιάννη σε 4 ταυτόχρονες προβολές
Η εκδήλωση «ΣΤΕΛΛΑ - Τέσσερις Πόλεις, Μία Οθόνη» πραγματοποιείται στο πλαίσιο του Πολιτιστικού Προγράμματος της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης 2026.
Ο Σιλβέστερ Σταλόνε σε ρόλο σκηνοθέτη στη νέα μίνι σειρά του Κουέντιν Ταραντίνο
Πρόκειται για ένα σίριαλ που θα αποτίει φόρο τιμής στη «χρυσή εποχή» του κινηματογράφου και θα γυριστεί εξ' ολοκλήρου σε ασπρόμαυρο φιλμ
Πέθανε σε ηλικία 86 ετών ο Τσακ Νόρις
Η ανακοίνωση της οικογένειας του διάσημου ηθοποιού
Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο αρνήθηκε ρόλο στο «The Batman Part II»
Καθώς η αναμονή για το σίκουελ της ταινίας του Ματ Ριβς μεγαλώνει, ένα από τα πιο κομβικά κομμάτια της ταινίας παραμένει ανοιχτό και προκαλεί έντονο ενδιαφέρον.
Spider-Man: Brand New Day: Ο Τομ Χόλαντ επιστρέφει με νέα απειλή και ανανεωμένη στολή -δείτε το τρέιλερ
Το πρώτο τρέιλερ της πολυαναμενόμενης ταινίας Spider-Man: Brand New Day κυκλοφόρησε, δίνοντας μια πρώτη γεύση από το τέταρτο κεφάλαιο του διάσημου franchise, που θα βγει στους κινηματογράφους στις 31 Ιουλίου