Δημοσιεύτηκε στις 23 Μαΐου 2024
Η τελευταία προσθήκη στην οικογένεια της Μαρίνας Λεμεσού, υπόσχεται να σε ταξιδέψει απευθείας στην Κορέα, χάρη στην ποιότητα των εξαιρετικών πρώτων υλών, των εύγευστων πιάτων και της πολυτελούς διακόσμησης!

Ο λόγος για το κορεατικό εστιατόριο MATA, που βρίσκεται στη Μαρίνα Λεμεσού, προσφέροντας μια σειρά από αυθεντικά πιάτα, για μια γκουρμέ εμβάθυνση στην Κορέα!
Ένας ξεχωριστός προορισμός όπου οι επισκέπτες απολαμβάνουν έναν μοναδικό συνδυασμό απολαυστικού φαγητού, εκπληκτικής θέας και εκλεπτυσμένου εσωτερικού χώρου, που υπόσχεται μια αξέχαστη γαστρονομική απόλαυση για όλους.

Πρόκειται για ένα εστιατόριο, ο χώρος του οποίου έχει μια πιο μοντέρνα προσέγγιση, διαθέτοντας ωστόσο και κάποιες ανατολίτικες λεπτομέρειες βεβαίως-βεβαίως, αλλά παίζει και σε πιο κοσμοπολίτικο στυλ, τόσο στο εσωτερικό όσο και στον εξωτερικό του χώρο.

Ωστόσο, όσο up-to-date είναι η διακόσμηση άλλο τόσο original θα σου φανεί το μενού. Οι άνθρωποι του Mata υπόσχονται να σου φέρουν σπιτικό κορεάτικο φαγητό στο τραπέζι σου και μάλλον τα καταφέρνουν αφού το προτιμούν τόσο όσοι επιχειρούν μια πρώτη επαφή με την εν λόγω κουζίνα όσο και οι βαθιά μυημένοι στην κορεάτικη γαστρονομία.

Άλλωστε στο μενού του θα βρεις τα πιο αγαπημένα και δημοφιλή πιάτα από την Κορέα, προσεκτικά φτιαγμένα με παραδοσιακές συνταγές και κορυφαία υλικά που εισάγονται απευθείας από την Κορέα. Ενδεικτικά να αναφέρουμε τo kimchi-tige, τα kimbap, το tteokbokki, το bulgogi, το samgyeopsal, τα guksu, το miyeok-guk, τα hopans, αλλά και τα croffle και bingsu στα επιδόρπια (δείτε εδώ ολόκληρο το μενού του Mata).

Ανάμεσα στις δελεαστικές γεύσεις που σερβίρει, προσφέρει στους επισκέπτες και ένα μοναδικό μείγμα ποτών που περιλαμβάνει αυθεντική κορεατική μπύρα, όπως η Cass και Hite, το διάσημο κορεατικό soju και το παραδοσιακό κρασί από ρύζι, Makgeolli.

Από το κομψό design του χώρου μέχρι την άψογη εξυπηρέτηση και τις creative προτάσεις που αποτελούν την ιδανική επαφή με την κορεάτικη κουζίνα, το Mata είναι αναμφίβολα το place-to-be για μια πιο elegant γαστρονομική στιγμή συντροφιά με τις γεύσεις της εξωτικής Κορέας και εκλπηκτική θέα!
(25101618 & 97415050) Μαρίνα Λεμεσού, Nireas Complex, κατάστημα 2&3, 3601, Λεμεσός. Δ-Κ 12.00-22.00.
Instagram: mata.limassol
Facebook: MATA Limassol
Website: https://matalimassol.com/

Σχετικά

Τον Πατρικό ξεσηκώνεται από την Τερσεφάνου και προσγειώνεται στη Λευκωσία
Για ένα μόνο βράδυ, στήνουν την κουζίνα τους στο δρομάκι της Τρικούπη και ετοιμάζουν 4 ξεχωριστά πιάτα

AMANO Kitchen Bar - Νέα γαστρονομική εποχή με τον Ιωσήφ Γιαννιτσόπουλο ως Consultant & Culinary Director
Ο Ιωσήφ Γιαννιτσόπουλος αναλαμβάνει Consultant & Culinary Director του AMANO Kitchen Bar στη Λευκωσία.

Το Φαρμακείον της Φανερωμένης είναι η νέα… “θεραπευτική” στάση για καφέ και ποτό στην πόλη
Ένα νέο café bar με ιστορία, έρχεται να δώσει στην περιοχή της Φανερωμένης γεύση, άρωμα και νέα αίσθηση!

A Night of New Tastes: Το αγαπημένο εστιατόριο Akakiko μας σύστησε τις νέες προσθήκες του μενού σε ένα ξεχωριστό gathering
Μια εμπειρία για όλες τις αισθήσεις στο Akakiko του Hilton Nicosia

Μάθαμε πότε ανοίγει το Khora, το νέο ελληνικό εστιατόριο της πρωτεύουσας
Το νέο εστιατόριο της Λευκωσίας, δέχεται ήδη κρατήσεις

Pinolo: Επιστρέφει για ακόμη μια χρονιά το Pasta Week!
Από 20 έως 26 Οκτωβρίου, το αγαπημένο ιταλικό εστιατόριο Pinolo, γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Ζυμαρικών, με ένα sharing menu που σε ταξιδεύει στην καρδιά της Ιταλίας!

Πομιλορού: Η νέα γευστική «απογείωση» στην πόλη!
Το νέο ψητοπωλείο–μαγειρείο φέρνει τις παραδοσιακές συνταγές στην πόρτα σου μέσω Foody — ζεστές, αυθεντικές και φτιαγμένες με μεράκι.

Γνωστή κυπριακή εταιρεία δημιούργησε την Σοκολάτα Μελομακάρονο
Ένα γλυκό αφιέρωμα στην ελληνική κληρονομιά και στη δεξιοτεχνία της χειροποίητης σοκολάτας

Ο Πορφύριος θα σερβίρει το διάσημο οφτό του και παραδοσιακό σουβλάκι (για δύο μέρες)
Με αφορμή το πανηγύρι στην Περιστερώνα, ο Πορφύριος προσφέρει ένα special μενού

Ο διάσημος Ιταλός σεφ και κριτής του MasterChef Italia, Giorgio Locatelli, έρχεται Κύπρο για τη γιορτή της Λευκής Τρούφας
Μαζί του και ο προμηθευτής τρούφας του σεφ, Carlo Caporicci, που θα μοιραστεί τα μυστικά αυτού του πολύτιμου συστατικού

25 χρόνια «Κυρά Γιωργένα»: Μια ιστορία γεμάτη αυθεντικές γεύσεις και διασκέδαση
Η αγαπημένη ταβέρνα της Λάρνακας γιορτάζει ένα τέταρτο του αιώνα με αυθεντικές συνταγές, φιλοξενία και στιγμές που έγιναν αναμνήσεις

Γιατί είναι τόσο δύσκολο να βρεις τραπέζι στους 7 Λινούς
Πήγαμε, δοκιμάσαμε και μεταφέρουμε εικόνες, γεύσεις κι εντυπώσεις από ένα χώρο που έχει καταφέρει να γίνει το πιο πολυσυζητημένο τραπέζι της επαρχίας Λεμεσου