Guide , Ξενοδοχεία να μείνεις

Βest Hotels: 18 κορυφαία ξενοδοχεία στην Κύπρο για καλοκαιρινές διακοπές!

Πού θα συνδυάσεις ανεμελιά και πολυτέλεια αυτό το καλοκαίρι

Δημοσιεύτηκε στις 31 Μαΐου 2024

Διακοπές με το έτερον ήμισυ σε πολυτελή resorts, εξορμήσεις σε family friendly ξενοδοχεία, με πλούσιο πρόγραμμα, ρομαντικές αποδράσεις σε boutique hotels, χαλάρωση με φόντο τη θάλασσα και όλες τις ανέσεις στα πόδια σου!

Με value for money πακέτα, γευστικές προτάσεις με φαντασία, τοπικό χρώμα και μοναδικές δραστηριότητες, τα ξενοδοχεία στήνουν το ιδανικό σκηνικό για το καλοκαίρι στην Κύπρο, όπως εσείς το έχετε φανταστεί. Ακολουθούν μερικές από τις πιο ιδιαίτερες προτάσεις για κάθε στιλ.

0102-001_ALE_Exterior_midres.jpg

Alexander The Great Beach Hotel, Πάφος
Αυτό το καλοκαίρι μια καινούργια εμπειρία σας περιμένει στο Alexander The Great Beach Hotel στην Πάφο, που θα σας μαγέψει με μια φρέσκια νέα εμφάνιση για την καλοκαιρινή σεζόν. Οι διαδικασίες ανακαίνισης υλοποιήθηκαν κατά τη χειμερινή περίοδο, και το κορυφαίο τεσσάρων αστέρων παραθαλάσσιο ξενοδοχείο είναι έτοιμο να γοητέψει με ανανεωμένο αέρα τους επισκέπτες του, σε ένα μεγαλειώδες περιβάλλον όπου η διαχρονική κομψότητα συνδυάζεται με τις σύγχρονες ανέσεις. Οι ανακαινίσεις περιελάμβαναν τον επανασχεδιασμό και την ανακαίνιση των εστιατορίων του ξενοδοχείου, Café Royal, Garibaldi Ristorante Italiano και Seven Orchids, την αναβάθμιση του lobby και την προσθήκη νέου ψυχαγωγικού προγράμματος, όλα με γνώμονα να εξασφαλιστεί μια εξαίρετη διαμονή για τους επισκέπτες που αναζητούν ηλιόλουστη χαλάρωση και νέες εμπειρίες.

AlexanderTheGreat_240047.jpg

ΔΙΑΜΟΝΗ Το Alexander The Great Beach Hotel αποτελεί τον απόλυτο προορισμό για ζευγάρια και οικογένειες, γνωστό για τη γραφική του τοποθεσία με θέα το λιμάνι της Πάφου, άψογη εξυπηρέτηση, ποικιλία εγκαταστάσεων αναψυχής όπως και απολαυστικές επιλογές ημιδιατροφής και πλήρους διατροφής, συμπεριλαμβανομένων πέντε θεματικών εστιατορίων.

AlexanderTheGreat_240019.jpg

SO SPECIAL Με ανανεωμένη εικόνα υποδέχονται τους επισκέπτες τους όλα τα εστιατόρια και μπαρ του ξενοδοχείου προσφέροντας ατελείωτους γευστικούς πειρασμούς ως μέρος μιας εμπειρίας dine-around.

Κομψός, νέος σχεδιασμός και πράσινοι χρωματισμοί προστέθηκαν στο κυρίως εστιατόριο μπουφέ του ξενοδοχείου, δελεάζοντας τους γαστρονόμους για χορταστικά γεύματα από το πρωί μέχρι το μεσημέρι σε ένα καταπράσινο περιβάλλον, συμπληρωμένο από την προσθήκη πέντε νέων σταθμών μαγειρέματος ζωντανής μαγειρικής και ενός φούρνου τύπου Josper.

Για ρομαντικές βραδιές, τα ζευγάρια μπορούν να απολαύσουν εκλεκτές λιχουδιές στο Garibaldi Ristorante Italiano. Αυτό το εστιατόριο διαθέτει μεταξύ άλλων, μια κομψή νέα εμφάνιση, ανακαινισμένο με μαρμάρινους τοίχους, ξύλινα δάπεδα, εντυπωσιακούς πολυέλαιους και αναβαθμισμένο σύστημα μουσικής. Και βέβαια, με νέες αυθεντικές συνταγές από τις πιο φρέσκες ύλες, συμπληρώνουν ένα άκρως ανανεωμένο μενού ιταλικής κουζίνας, επιμελημένο από τον βραβευμένο με αστέρι Michelin σεφ Theodor Falser, που υπόσχεται μια γαστρονομική εμπειρία.

Το Seven Orchids Pan Asian restaurant, το οποίο μεταφέρει τους επισκέπτες σε ένα γαστρονομικό ταξίδι στην Ασία, έχει επίσης ανανεωθεί με μοντέρνο τρόπο σε τρία επίπεδα. Το εστιατόριο προσφέρει μια εξαιρετική εμπειρία, με ατελείωτη θέα στη θάλασσα και ανοιχτή κουζίνα.

Μέρος των ανακαινίσεων αποτελεί το λόμπι του ξενοδοχείου και η αναβαθμισμένη βεράντα με πράσινη στέγη, που ανεβάζουν τις θετικές εντυπώσεις, με νέα χρώματα να έρχονται να προσθέσουν μια σύγχρονη πινελιά στην κλασική διακόσμηση.

Ένα νέο Κέντρο Εξυπηρέτησης Επισκεπτών εξασφαλίζει μια ανέμελη και εύκολη διαμονή, δημιουργημένη για να προσφέρει στους επισκέπτες όλες τις πληροφορίες και τη βοήθεια που χρειάζονται.

Το Alexander The Great Beach Hotel φημίζεται για τη θέα του και τα μαγικά ηλιοβασιλέματά του. Το παραθαλάσσιο κατάλυμα βρίσκεται σε μικρή απόσταση από το μαγευτικό λιμάνι της Πάφου και το Μεσαιωνικό Κάστρο. Βρίσκεται σε βολική απόσταση μόλις 15 χλμ. από το Διεθνές Αεροδρόμιο της Πάφου και 5 χλμ. από το κέντρο της Πάφου. Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν ένα γραφικό παραλιακό μονοπάτι στην πόρτα τους και εύκολη πρόσβαση σε κοντινά Μνημεία Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO, όμορφες παραλίες, καταστήματα, μπαρ και εστιατόρια.

Το Alexander The Great Beach Hotel είναι μέλος των Kanika Hotels & Resorts. Ως ηγέτες της βιομηχανίας φιλοξενίας, η ομάδα πρωτοπορεί στην τελειότητα των διακοπών για πάνω από 40 χρόνια, δημιουργώντας μοναδικές, γεμάτες αναμνήσεις εμπειρίες στην Κύπρο.

Για περισσότερες πληροφορίες ή κρατήσεις, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα kanikahotels.com
(25274590) Λεωφ. Ποσειδώνος 14, Πάφος 8102.
Facebook: Alexander the Great Beach Hotel 
Ιnstagram: alexanderkanika

View Alion Beach Hotel (2).jpg

Alion Beach Hotel
Υποδεχτείτε το καλοκαίρι με μια απόδραση στο Alion Beach Hotel -ένα υπέροχο καταφύγιο μέσα σε μια όαση ηρεμίας. Σε μια πανέμορφη παραθαλάσσια τοποθεσία με γραφική θέα, στο ξενοδοχείο Alion θα ζήσεις την απόλυτη χαλάρωση. Από την προσεγμένη εξυπηρέτηση που επαναπροσδιορίζει την αυθεντική φιλοξενία μέχρι την εκλεπτυσμένη αισθητική, άψογα μελετημένη για να αισθάνεστε ζεστασιά και άνεση.Φωλιασμένο ανάμεσα σε μαγευτικούς κήπους, το ξενοδοχείο παρέχει στους επισκέπτες του μια μοναδική ατμόσφαιρα και θέα που ταξιδεύει στο απέραντο γαλάζιο της Μεσογείου.

Alion-GuestRoom26--.jpg

ΔΙΑΜΟΝΗ: Τα 100 δωμάτια του Alion Beach Hotel είναι σχεδιασμένα με τρόπο που συνδυάζει την κομψότητα και το μοντέρνο design, δημιουργώντας μια αύρα χαλάρωσης. Κανόνας για όλες τις κατηγορίες δωματίων –Panoramic View room, Sea View, Side Sea View room ή Park View room– αποτελεί ο άψογος σχεδιασμός για την κάλυψη όλων των αναγκών σας. Συνδυάζοντας ποιοτικό εξοπλισμό, προσεγμένη διακόσμηση και πλήθος παροχών, τα δωμάτια του Alion Beach εγγυώνται παραμυθένιες μέρες και νύχτες.

The Deck Terrace Restaurant by Alion Beach Hotel (5)--d.jpg

SO SPECIAL: Ανακάλυψε την εσωτερική αρμονία στο Armonia Spa & Wellness όπου η ομάδα ειδικών ευεξίας παρέχει εξατομικευμένες συμβουλές για premium βιολογικές θεραπείες. Τα τέσσερα δωμάτια περιποίησης, συμπεριλαμβανομένης μιας αίθουσας ταϊλανδέζικου μασάζ και ενός δωματίου για ζευγάρια, αποτελούν ένα καταφύγιο ηρεμίας και γαλήνης. Ξεκουράσου στην σάουνα ή στο ατμόλουτρο μετά από μια μέρα στην παραλία.

Στο ξενοδοχείο Alion η γαστρονομία είναι αναπόσπαστο κομμάτι, το οποίο αναβαθμίζει την εμπειρία του επισκέπτη. Η φιλοσοφία των εστιατορίων του βασίζεται στη δημιουργία γεύσεων από όλο τον κόσμο, αναδεικνύοντας ταυτόχρονα την παραδοσιακή Κυπριακή κουζίνα με τα καλύτερα εποχιακά τοπικά υλικά. Στο The Deck Restaurant -έναν από τους πιο περιζήτητους γαστρονομικούς προορισμούς στην Αγία Νάπα- θα απολαύσεις τη μαγεία των καλοκαιρινών βραδιών κάτω από τα αστέρια.

(23 722900) Κρυού Νερού 38, Αγία Νάπα, ελ. επ. Αμμοχώστου.
Website: https://alion.com/
Email: alion@alion-beach.com.cy
Facebook: Alion Beach Hotel • Ayia Napa • Cyprus
Instagram: alionbeachhotel

Amathus-Outdoor2.jpg

Amathus Beach Hotel
To πλήρως ανακαινισμένο Amathus Beach Hotel και μέλος του «The Leading Hotels of the World» κατατάσσεται ανάμεσα στα κορυφαία ξενοδοχεία της Κύπρου, από το 1974. Η μοναδική του τοποθεσία πάνω στη θάλασσα, με 4000m2 τροπικούς κήπους, καθώς και η άνεση και η μοντέρνα αισθητική που αποπνέει θα σας εντυπωσιάσουν.

family pool 4.jpg


ΔΙΑΜΟΝΗ: Διαθέτει 239 δωμάτια, τα περισσότερα με θέα στην καταγάλανη θάλασσα και το πράσινο των τροπικών κήπων του, ενισχύοντας με αυτόν τον τρόπο την ειδυλλιακή διαμονή των ενοίκων του. Η διακόσμησή τους είναι μοντέρνα, σε γήινους τόνους και ταιριάζει απόλυτα με το περιβάλλον του ξενοδοχείου. Σε όλα τα δωμάτια υπάρχουν όλες οι σύγχρονες ανέσεις, προσφέροντας ποιοτική διαμονή σε ένα περιβάλλον διακριτικής πολυτέλειας. Το δε ολοκαίνουριο Amathus Residences, προσφέρει Junior Suites με ιδιωτικές πισίνες καθώς και διαμερίσματα ενός, δυο και τριών υπνοδωματίων, όλα με σύγχρονες ανέσεις και ορισμένα με ιδιωτική πισίνα.

AdultPool 1.jpg

SO SPECIAL: Η φιλική προς στα παιδιά φιλοσοφία του, το καθιστά ιδανική επιλογή για οικογένειες. Προσφέροντας πληθώρα επιλογών για ευχάριστες δραστηριότητες, τα παιδιά έχουν τη δυνατότητα να κολυμπήσουν άφοβα στην πισίνα με τις νεροτσουλήθρες ή στην ειδικά διαμορφωμένη παραλία για οικογένειες, με τον παιδότοπο θαλάσσης. Για ζευγάρια που ψάχνουν για χαλάρωση, η πισίνα για ενήλικες με θαλασσινό νερό, καθώς και το καταπληκτικό σπα, αποτελούν την τέλεια επιλογή.

Όσον αφορά τη γαστρονομία, τα πολυβραβευμένα εστιατόρια του Amathus δεν θα αφήσουν κανένα παραπονεμένο. Το ανακαινισμένο Limanaki Fish Restaurant αποτελεί ένα από τα κορυφαία εστιατόρια για ψάρια και θαλασσινά στην Κύπρο, ενώ το Grill Room υπόσχεται μοναδικά γαστρονομικά ταξίδια στους λάτρεις του εκλεκτού «steak».

(25832000) Λεωφόρος Αμαθούντος 75, Λεμεσός.
Website:amathuslimassol.com
Facebook: Amathus Beach Hotel Limassol, Cyprus
Ιnstagram: Amathus Limassol

amanti.jpg

Amavi, Paphos & Amanti, Αγία Νάπα - MadeForTwo Hotels
Το brand MadeForTwo Hotels αποτελεί την πιο πρόσφατη, καινοτόμα ιδέα από τα Kanika Hotels & Resorts, λανσαρισμένη το 2018 με το άνοιγμα του AMAVI στην Πάφο, το πρώτο ξενοδοχείο στην Κύπρο αποκλειστικά για ζευγάρια, και ακολούθησε το 2022 το νέο μέλος της οικογένειας, το AMANTI στην Αγία Νάπα. Ακόμα και πριν από τη δημιουργία του brand MadeForTwo, η Kanika Hotels & Resorts οραματιζόταν να φτιάξει τα πιο μοναδικά ξενοδοχεία στην Κύπρο, όπου κάθε λεπτομέρεια αποπνέει τη μαγεία της συντροφικότητας, εξασφαλίζοντας μια ολοκληρωμένη, αξέχαστη και ανυπέρβλητη εμπειρία διακοπών για ζευγάρια. Μετά από χρόνια έρευνας και αφοσιωμένης δουλειάς, το όραμά της έχει γίνει πραγματικότητα. Αυτό το όραμα αντικατοπτρίζεται σε όλες τις πτυχές των ξενοδοχείων MadeForTwo Hotels, από τις αποκλειστικές υπηρεσίες και εγκαταστάσεις, μέχρι τα μενού σχεδιασμένα από σεφ με αστέρι Michelin και την εντυπωσιακή αρχιτεκτονική. Είτε θέλετε να γιορτάσετε μια ιδιαίτερη περίσταση, είτε απλά να ανανεωθείτε, να χαλαρώσετε και να επανασυνδεθείτε, επισκεφθείτε το AMAVI ή το AMANTI και απολαύστε την απόλυτη ιδιωτικότητα, ηρεμία και ρομαντισμό à la carte.

Αντλώντας έμπνευση από τα βασικά στοιχεία της φύσης, φως, αέρα, νερό και τοπίο, τα MadeForTwo Hotels έχουν σχεδιαστεί για να περιλαμβάνουν και τα τέσσερα σε μια μοναδική αρχιτεκτονική δομή, συνδυάζοντας τοπική έμπνευση και εστιάζοντας στη δημιουργία μιας ατμόσφαιρας απόλυτης χαλάρωσης και ιδιωτικότητας σε ένα κομψό περιβάλλον.

amavi.jpg

ΔΙΑΜΟΝΗ: Η διαμονή συνεισφέρει σημαντικά στην εμπειρία των επισκεπτών των MadeForTwo Hotels. Αν και υπάρχουν διαφορετικοί τύποι δωματίων, όλα προσφέρουν μια απόδραση όπου η πολυτέλεια είναι στάνταρ χαρακτηριστικό, η ιδιωτικότητα προστατεύεται και η εξυπηρέτηση είναι πάντα ένα τηλεφώνημα μακριά. Χάρη στην υπερσύγχρονη τεχνολογία των δωματίων, ο φωτισμός είναι αυτόματος για μέγιστη ευκολία, οι κλήσεις αφύπνισης μπορούν να προγραμματιστούν εύκολα, ενώ οι ειδοποιήσεις καθαριότητας δωματίου και οι επιγραφές μη-ενόχλησης μπορούν να ενεργοποιηθούν ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Για την άνεσή σας, τα δωμάτια και οι σουίτες είναι μη-καπνιστών, κλιματιζόμενα, με δωρεάν WiFi και εξοπλισμένα με τηλεοράσεις επίπεδης οθόνης με δορυφορικά κανάλια και ραδιοφωνικούς σταθμούς, σεσουάρ μαλλιών, τηλέφωνο, χρηματοκιβώτιο και σιδερωτικές εγκαταστάσεις.

Για ένα pick-me-up χωρίς να φύγετε από το δωμάτιο, ένας δίσκος φιλοξενίας ανανεώνεται καθημερινά και προσφέρει μια επιλογή από premium οργανικά τσάγια και μια μηχανή καφέ Nespresso. Απολαύστε την εντυπωσιακή υψηλής ποιότητας διακόσμηση και το άφθονο φως του ήλιου που γεμίζει το δωμάτιό σας.

amanti_lifestyle1_0396.jpg

SO SPECIAL: Οι επισκέπτες των MadeForTwo Hotels απολαμβάνουν την αποκλειστική ευκαιρία να ζήσουν εξαιρετικά και δημιουργικά γεύματα. Κάθε εστιατόριο είναι μοναδικό και κάθε εμπειρία πιο αξέχαστη από την προηγούμενη. Το γαστρονομικό concept Half Board Premium έχει αναπτυχθεί από τη βραβευμένη ομάδα των Executive Chefs και Sommeliers, σε συνεργασία με τον σεφ με αστέρι Michelin, Theodor Falser. Προσφέρει μια καινοτόμα προσέγγιση στο φαγητό, με μοναδικά γεύματα σε όμορφα, ατμοσφαιρικά εστιατόρια.

Και φυσικά, η γευστική εμπειρία ολοκληρώνεται τέλεια με τα τρία μπαρ του ξενοδοχείου. Είτε απολαμβάνετε ένα στυλάτο νυχτερινό ποτό είτε αναζωογονείστε με ένα ζεστό latte, τα μπαρ προσφέρουν μοντέρνα μενού με signature cocktails, εκλεκτά κρασιά, κομψές σαμπάνιες και εξειδικευμένους καφέδες και εξωτικά τσάγια.

Όσον αφορά στη χαλάρωση κι ευεξία, η έμφαση δίνεται ξεκάθαρα στον χρόνο για δύο. Για να απολαύσετε τον ήλιο, επιλέξτε μία από τις δύο εξωτερικές τους πισίνες, την Saffire Pool ή την Evera Outdoor Pool, περιτριγυρισμένες από ολοπράσινους κήπους. Εναλλακτικά, επισκεφτείτε το Evera Spa & Wellness, το οποίο διαθέτει κομψά και εμπνευσμένα δωμάτια θεραπειών και χαλάρωσης, πολυτελείς κοινόχρηστους χώρους και μια υπέροχη εσωτερική πισίνα με deluxe ξαπλώστρες.

Ανακαλύψτε την τέλεια απόδραση στα MadeForTwo Hotels, όπου κάθε στιγμή είναι μια αξέχαστη εμπειρία αγάπης και χαλάρωσης.

Amavi, Paphos (25274590) Λεωφ. Ποσειδώνος 22, Πάφος 8042.
Website: https://kanikahotels.com/madefortwo-amavi-paphos
Facebook: Amavi, MadeForTwo Hotels - Paphos
Instagram: amavihotel

Amanti, Ayia Napa (25274590) Μελισσίου 13, Αγ. Νάπα 5330.
Website: https://kanikahotels.com/madefortwo-amanti-ayia-napa/
Facebook: Amanti Ayia Napa, MadeForTwo hotels
Instagram: amantihotel

CSTG-MainPool-071.jpg

Cap St Georges Hotel & Resort
Το διεθνώς πολυβραβευμένο Cap St Georges Hotel & Resort, βρίσκεται σε μια ιδιαίτερη περιοχή της Πάφου, αποτελώντας το πρώτο μεγάλο έργο της εταιρείας Korantina Homes και ένα από τα μεγαλύτερα παραθαλάσσια οικιστικά θέρετρα της Μεσογείου. Αποτελείται από 220 επαύλεις και ένα υψηλής αισθητικής clubhouse σε μια τοποθεσία που απολαμβάνει το ωραιότερο ηλιοβασίλεμα της δυτικής όχθης του νησιού, με 2χλμ. παραλίας. Το έργο ξεχωρίζει για τις ολοκληρωμένες υπηρεσίες φροντίδας που προσφέρει όλο το 24ωρο, καθώς και για τις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις ψυχαγωγίας, αναψυχής, εστίασης και δραστηριοτήτων για όλη την οικογένεια. Οι κατοικίες συνδυάζουν αρμονικά τον σύγχρονο αρχιτεκτονικό σχεδιασμό εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, με τη φυσική ομορφιά της περιοχής. Παρέχουν μια μοναδική ευκαιρία απόκτησης ακίνητης περιουσίας στην Κύπρο, σε μια από τις πιο ελκυστικές τοποθεσίες στην Ευρώπη. Το έργο αποτελεί, διεθνώς, πόλο έλξης επενδυτικού ενδιαφέροντος και σημαντικές προσωπικότητες έχουν εμπιστευθεί την Korantina Homes προχωρώντας σε αγορά κατοικιών.

Presidential Suite - Pool 2 (1).jpg

ΔΙΑΜΟΝΗ: Το υπερπολυτελές ξενοδοχείο Cap St Georges Hotel & Resort, απευθύνεται σε επισκέπτες με αυξημένες απαιτήσεις, διαθέτει 202 δωμάτια, εκ των οποίων oι 39 είναι σουίτες με ιδιωτικές πισίνες, ευρύχωρους χώρους φιλοξενίας και εστίασης, state-of-the-art κέντρο ευεξίας, καταστήματα και αθλητικές εγκαταστάσεις.

Mesoyios.jpg

SO SPECIAL: Πέρα από τα δωμάτια και τους κοινόχρηστους χώρους, το ξενοδοχείο ξεχωρίζει και για τη γαστρονομία του. Το εστιατόριο Kohili προσφέρει στους επισκέπτες του μια μοναδική συνδυαστική εμπειρία, η οποία ξεκινά με εξαιρετικό φαγητό και ολοκληρώνεται με δροσιστικά κοκτέιλ εποχής, σε ένα μαγευτικό περιβάλλον που δεν υπάρχει όμοιό του στην Κύπρο. Η μοναδικότητα της περιοχής, η μαγεία της φύσης και οι σκαλισμένοι από το πέρασμα του χρόνου βράχοι στη θάλασσα δημιουργούν ένα μνημιώδες τοπίο στο Ακρωτήρι του Αγίου Γεωργίου Πέγειας. Οι σπάνιες πινελιές με τα θερμά χρώματα του ηλιοβασιλέματος αφήνουν ανεξίτηλα στον καμβά του ορίζοντα εικόνες, οι οποίες θα συνοδεύουν τους επισκέπτες της περιοχής για πάντα. Δεν είναι τυχαίο που το ηλιοβασίλεμα από το συγκεκριμένο σημείο θέασης έχει χαρακτηριστεί ως το ωραιότερο της Μεσογείου, απέναντι ακριβώς από τη Γερόνησο. Το σκηνικό είναι ιδανικό για ρομαντικές αποδράσεις και αξέχαστες στιγμές, κάνοντας κάθε επίσκεψη στο Kohili μια εμπειρία που θα παραμείνει χαραγμένη στη μνήμη.

Οι γαστρονομικές επιλογές στο εστιατόριο Kohili είναι εμπνευσμένες από την ίδια τη Μεσόγειο Θάλασσα και την πλούσια παράδοση της κυπριακής κουζίνας. Με φρέσκα, αγνά υλικά που καλλιεργούνται στο Περιβόλι, εντός του τουριστικού θερέτρου Cap St Georges, και φρέσκα ψάρια από τη θάλασσα της περιοχής, οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν fine dining επιλογές σε ένα ζεστό και όμορφο περιβάλλον, ανάμεσα σε αιωνόβια ελαιόδεντρα.

Το φαγητό σας μπορεί να συνδυαστεί με μια από τις εκατοντάδες επιλεγμένες ετικέτες κρασιού, από οινοποιεία της περιοχής και του κόσμου ολόκληρου, προσφέροντάς σας μια εμπειρία ζωής. Η προσεκτική επιλογή των κρασιών αναδεικνύει τις γεύσεις των πιάτων, δημιουργώντας ένα αρμονικό και αξεπέραστο γευστικό ταξίδι.

Το Kohili Restaurant αποτελεί την ιδανική επιλογή για όσους επιθυμούν να συνδυάσουν την υψηλή γαστρονομία με την απόλαυση της φύσης και της μοναδικής θέας. Κάθε πιάτο, κάθε γουλιά κρασιού και κάθε στιγμή στο Kohili είναι μια γιορτή για τις αισθήσεις, καθιστώντας το τον κορυφαίο προορισμό για ταξιδιωτικές και γαστρονομικές εμπειρίες στην Κύπρο.
Τηλέφωνο κρατήσεων 26 000000 & book online https://booking.capstgeorges.com/
Μανίκι 3, 8570, Άγιος Γεώργιος, Πέγεια, Πάφος.
Εmail: enquiries@capstgeorges.com
Website: https://www.capstgeorges.com/
Facebook: Cap St Georges Hotel & Resort 
Instagram: capstgeorgeshotelresort

FourSeasonsCyprus_PanoramicView01.jpg

Four Seasons Hotel
Το πολυβραβευμένο 5-αστέρων Four Seasons Hotel είναι συνώνυμο με την πολυτέλεια και το στυλ, συνδυάζοντας άψογες εγκαταστάσεις με παγκόσμιας κλάσης φιλοξενία και εξυπηρέτηση.

Βρίσκεται σε μια από τις καλύτερες παραλίες της Λεμεσού και περιβάλλεται από τροπικούς κήπους, με εγκαταστάσεις αναψυχής που περιλαμβάνουν -μεταξύ άλλων- τρεις πισίνες, ένα μοναδικό σπα, πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο, καθώς και πέντε δημοφιλή εστιατόρια.

FourSeasonsCyprus_AdultsPool.jpg

ΔΙΑΜΟΝΗ: Τα ευρύχωρα και φωτεινά δωμάτιά του (Superior Inland View, Superior Sea View, Family Sea View Room, Beach Studio Upper Floor, Garden Studio Upper Floor, Family Room Sea View with Large Patio, Garden Studio Lower Floor, Family Beach Studio), που είναι σχεδιασμένα ώστε να σου παρέχουν απαράμιλλη φιλοξενία και άνεση, μοναδική θέα, διαθέτουν μοναδικό στυλ και όλες τις σύγχρονες ανέσεις καθώς και την τεχνολογία έξυπνων δωματίων που έχει σχεδιαστεί για να εκσυγχρονίσουν περαιτέρω τη διαμονή σου. Τα ανοιχτά χρώματα με τα πολυτελή και άνετα φινιρίσματα και υλικά χαρίζουν μια πιο οικεία αίσθηση.

FS-Sera-02.jpg

SO SPECIAL: Με θέα το γαλάζιο της θάλασσας, απόλαυσε πιάτα υψηλών προδιαγραφών στο ιταλικό Sera by Ettore Botrini, ταξίδευσε με γεύσεις από την παραδοσιακή ιαπωνική κουζίνα και λατινική Αμερική στο M Fusion ή δοκίμασε τον δημοφιλέστερο προορισμό για τους λάτρεις της κινέζικης κουζίνας, το Seasons Oriental. Για αξέχαστες καλοκαιρινές βραδιές το κυρίως μπαρ του ξενοδοχείου Vista Terrace αποτελεί τον ιδανικό προορισμό με κοσμοπολίτικη ατμόσφαιρα, ξεχωριστά κοκτέιλ και μουσική “lounge”.

(25 858000) Λεωφόρος Αμαθούντος 67-69 Άγιος Τύχων, Λεμεσός.
Website:fourseasons.com.cy
Facebook: Four Seasons Hotel Limassol Cyprus
Ιnstagram: Four Seasons Hotel, Limassol

IviMare3.width-800.jpg

Louis Hotels
Το καλοκαίρι έχει ξεχωριστή αξία για τη Louis Hotels, αφού στην πάροδο των 79 χρόνων εμπειρίας της, έχει χαρίσει και συνεχίζει να χαρίζει μοναδικές αναμνήσεις και στιγμές σε μικρούς και μεγάλους. Οι καλοκαιρινές εξορμήσεις έχουν ταυτιστεί μαζί της αφού το ευρύ φάσμα επιλογών που προσφέρει, μπορούν να ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς επισκέπτες και ταξιδιώτες. Eιδικά όμως, τα ξενοδοχεία που ανήκουν στην Elegant Collection, θα σε κερδίσουν μεμιάς! Απευθύνονται σε επισκέπτες οι οποίοι, μαζί με το ταίρι τους, επιθυμούν να ζήσουν ποιοτικές διακοπές σε μία γαλήνια ατμόσφαιρα που θα μετατρέψει κάθε διαμονή σε μία ονειρική εμπειρία. Ορισμένα από τα βασικά χαρακτηριστικά του συγκεκριμένου collection είναι η εκλεπτυσμένη κομψότητα, τα ευρύχωρα και πολυτελή δωμάτια, οι εξατομικευμένες υπηρεσίες, και οι προσεγμένοι κοινόχρηστοι χώροι με την άπλετη ηρεμία, που το καθιστούν την καλύτερη επιλογή για ζευγάρια. Πιο κάτω σου προτείνουμε τρία από αυτά, για να κλείσεις άμεσα τις διακοπές σου.

Μπορείς ωστόσο να δεις όλα τα υπέροχα ξενοδοχεία του ομίλου, στο https://louishotels.com/el/

Ivi Mare – Designed for adults, Πάφος
Για όσους επιζητούν πολυτελείς διακοπές 5 αστέρων, στην Πάφο, έχουν την επιλογή του Ivi Mare, που βρίσκεται μόλις ένα βήμα από τη θάλασσα, σε μία τοποθεσία ιδιαίτερα προνομιακή που απολαμβάνει το ομορφότερο ηλιοβασίλεμα της πόλης, και είναι ειδικά σχεδιασμένο αποκλειστικά για ενήλικες (designed for adults). Κατά τη διαμονή σου στο ξενοδοχείο, θα απολαύσεις μια ολοκληρωμένη εμπειρία. Η ατελείωτη θέα της Μεσογείου, το μοντέρνο design, τα πολυτελή δωμάτια, η άψογη εξυπηρέτηση, η εντυπωσιακή εξωτερική πισίνα των 57 μέτρων με τις όμορφες λευκές μεταλλικές φοινικιές, και φυσικά η ηρεμία και η χαλάρωση που είναι στοιχεία διάχυτα παντού, θα σου προσφέρουν μια όμορφη πεντάσερη εμπειρία. Το δε πολυτελές σπα του αποτελεί ένα μοναδικό καταφύγιο γαλήνης και χαλάρωσης, αφού αποπνέει ζεστασιά και θαλπωρή. Ο όμορφα διαρρυθμισμένος χώρος του, περιλαμβάνει σάουνα, ατμόλουτρο, και γυμναστήριο, ενώ στις εγκαταστάσεις του σπα περιλαμβάνεται και μια θερμαινόμενη εσωτερική πισίνα. Πέρα από θεραπείες στο βραβευμένο σπα του ξενοδοχείου, κατά τη διαμονή σου στο Ιvi Mare μπορείς να δοκιμάσεις ξεχωριστές γεύσεις στα δύο δημοφιλή θεματικά εστιατόρια που λειτουργούν εντός του ξενοδοχείου, το Alati Greek Flavours και το Fiki Japanese Fusion.
Προσφορά: Επωφεληθείτε δωρεάν διανυκτερεύσεις ή μέχρι 20% έκπτωση σε προπληρωμένες κρατήσεις.
Τηλέφωνο κρατήσεων or book online +357 26913555 & https://book.ivimarepaphos.com/
Website https://ivimarepaphos.com/
Instagram: The Ivi Mare
Facebook: theivimare

royal.jpg

Royal Apollonia, Λεμεσός
Οι λάτρεις της συμπρωτεύουσας μπορούν να επιλέξουν το 5* ξενοδοχείο Royal Apollonia, μέλος της Elegant Collection by Louis Hotels, που είναι επίσης έτοιμο να υποδεχτεί μικρούς και μεγάλους για ένα αξέχαστο καλοκαίρι! Το ανακαινισμένο 5άστερο ξενοδοχείο, θα το βρεις στο κέντρο της κοσμοπολίτικης Λεμεσού, σε μία μοναδική τοποθεσία, που απολαμβάνει τη μοναδική θέα στη θάλασσα! Ένα εντυπωσιακό ξενοδοχείο, που συνδυάζει εξαιρετικά τη διαχρονική κομψότητα και τη σύγχρονη ατμόσφαιρα, με άψογες ανέσεις και υπηρεσίες. Εδώ θα απολαύσεις ξεκούραση, χαλάρωση και ηρεμία, σε ένα όμορφο και στυλάτο καταφύγιο που βρίσκεται ακριβώς δίπλα στη θάλασσα. Μια κορυφαία εμπειρία διακοπών που θα θυμάσαι για μια ζωή. Επίλεξε ένα από τα 204 δωμάτια, συμπεριλαμβανομένων 13 σουιτών, όλα σχεδιασμένα με γνώμονα την άνεση, τη χαλάρωση και την πολυτέλεια. Η μεγάλη εξωτερική πισίνα και οι ξαπλώστρες στην παραλία ενισχύουν την ονειρεμένη ηλιόλουστη διαμονή σου, προσφέροντας μια όαση χαλάρωσης. Όσο για το The Royal Spa, τον κομψό ναό ευεξίας, εκεί ο χρόνος σταματά και η αναζωογόνηση του μυαλού, του σώματος και του πνεύματος βρίσκεται στο επίκεντρο. Η δε γαστρονομική εμπειρία που θα ζήσεις εδώ, έχει σχεδιαστεί για να δελεάσει τους γευστικούς σου κάλυκες σε δύο υπέροχα εστιατόρια, το ασιατικό εστιατόριο Akakiko Easy Japanese Fusion και το Alati greek flavours, με αυθεντικές γεύσεις ελληνικής κουζίνας. Αξίζει ωστόσο να σημειωθεί ότι σε όλα τα εστιατόρια κυριαρχεί η αυθεντικότητα και η ποιότητα, με ιδιαίτερα φωτεινές πινελιές και μοντέρνα αισθητική!

Προσφορά: Επωφεληθείτε δωρεάν αναβάθμιση γεύματος ή μέχρι 35% έκπτωση σε προπληρωμένες κρατήσεις.
Τηλέφωνο κρατήσεων or book online +357 25 508 808 & https://book.royalapollonialimassol.com/ Website: https://royalapollonialimassol.com/
Facebook: Royal Apollonia
Instagram: royalapollonia

cali.jpg

Cali Resort & Spa, Πάφος
Το Cali Resort & Spa αποτελεί το νέο μέλος της Elegant Collection by Louis Hotels, το οποίο βρίσκεται σε ένα μαγευτικό περιβάλλον δίπλα στη διάσημη παραλία Coral Bay της Πάφου, βραβευμένη με τη Γαλάζια Σημαία. Η ονομασία του προέρχεται από την αρχαία ελληνική λέξη "κάλλος", που αντικατοπτρίζει την ομορφιά, τη χάρη και την υπεροχή του. Πρόκειται για ένα ξενοδοχείο, το οποίο η Louis Hotels ανακαίνισε πλήρως, προκειμένου να αναβαθμιστεί σε ξενοδοχειακή μονάδα πέντε αστέρων. Το Cali Resort & Spa διαθέτει 201 δωμάτια και σουίτες, σχεδιασμένα με σύγχρονες ανέσεις και ιδιαίτερες πινελιές για τους απαιτητικούς επισκέπτες και φυσικά μοναδική θέα στη θάλασσα. Το θέρετρο διαθέτει δύο εστιατόρια, ανάμεσά τους το κεντρικό εστιατόριο με πλούσιους μπουφέδες και σταθμούς μαγειρικής, καθώς και το ιαπωνικό a la carte θεματικό εστιατόριο Fiki Japanese Fusion με ανατολίτικες γεύσεις. Για ένα κοκτέιλ δίπλα στην πισίνα, είτε ένα νυχτερινό ποτό σε εσωτερικό χώρο, οι επισκέπτες μπορούν να βρεθούν στον χώρο του Bar & Terrace. Το ξενοδοχείο διαθέτει μεγάλους χώρους με σύγχρονες ανέσεις, ανάμεσά τους μία εσωτερική πισίνα και μια εξωτερική πισίνα μήκους 47 μέτρων, το Kallos spa που προσφέρει απίστευτες θεραπείες ομορφιάς, γυμναστήριο, σάουνα, steam room, καθώς και υδρομασάζ/εξωτερικό τζακούζι.

Προσφορά: Επωφεληθείτε δωρεάν αναβάθμιση γεύματος ή μέχρι 40% έκπτωση σε προπληρωμένες κρατήσεις.
Τηλέφωνο κρατήσεων or book online 26 950 200 & https://book.caliresortandspa.com/
Website
: https://www.caliresortandspa.com/
Facebook: Cali Resort & Spa
Instagram: caliresort

drz-MAP-Hotel_88657 (2).jpg

MAP Boutique Hotel
Φωλιασμένο στη ζωντανή καρδιά της Λευκωσίας, το MAP Boutique Hotel στέκεται ως φάρος σύγχρονης πολυτέλειας, προσφέροντας στους απαιτητικούς επισκέπτες του ένα εκλεπτυσμένο καταφύγιο εμποτισμένο με σύγχρονη κομψότητα και πολιτιστική γοητεία. Πέρα από την κομψή σχεδίασή του και τις υπερσύγχρονες ανέσεις, το ξενοδοχείο μπορεί να υπερηφανεύεται και για το ότι προσφέρει στους ενοίκους του μια πραγματικά καθηλωτική εμπειρία, σχεδιασμένη για να ξεπερνά τις προσδοκίες σε κάθε βήμα.

drz-MAP-Hotel__5060 (1).jpg

ΔΙΑΜΟΝΗ: Το ξενοδοχείο διαθέτει 30 δωμάτια, όλα εξαιρετικά ευρύχωρα με καθιστικό χώρο, ενσωματωμένη ντουλάπα με πολυτελές μπάνιο και διαθέτουν αυτοματισμούς, που αποτελούν μια νέα εμπειρία χρήσης του χώρου. Οι χρωματικοί τόνοι του λευκού και μαύρου σε συνδυασμό με τα έντονα χρώματα σε έπιπλα, υφάσματα, όπως και οι υφές των δαπέδων και των ξύλινων επενδύσεων, δημιουργούν μια αίσθηση κομψότητας στον εσωτερικό χώρο.

Επιπλέον, το MAP Boutique Hotel προσφέρει μια σειρά από ανέσεις που έχουν σχεδιαστεί για να ανάγουν την εμπειρία των επισκεπτών σε νέα ύψη πολυτέλειας και εκλεπτυσμένου. Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν μια σειρά από εμπειρίες ευεξίας στο υπερσύγχρονο γυμναστήριο και σπα του ξενοδοχείου, όπου οι εξατομικευμένες θεραπείες με προϊόντα Elemis τους αφήνουν να αισθάνονται ανανεωμένοι, αναζωογονημένοι και έτοιμοι να αντιμετωπίσουν τον κόσμο.

Εν τω μεταξύ, τα έξυπνα χαρακτηριστικά του ξενοδοχείου διασφαλίζουν ότι οι επισκέπτες απολαμβάνουν τη μέγιστη άνεση και πολυτέλεια καθ' όλη τη διάρκεια της διαμονής τους, με έξυπνα χειριστήρια που τους επιτρέπουν να προσαρμόσουν το περιβάλλον τους ώστε να ταιριάζει στις προτιμήσεις τους. Είτε χαλαρώνουν στο άψογα εξοπλισμένο δωμάτιό τους είτε απολαμβάνουν την πανοραμική θέα από τη βεράντα του τελευταίου ορόφου, οι επισκέπτες περιβάλλονται από μια ατμόσφαιρα αβίαστης κομψότητας και απαράμιλλης φιλοξενίας.

drz-MAP-Hotel__5091 (2).jpg

SO SPECIAL: Εκτός από τις σύγχρονες εγκαταστάσεις του, το ξενοδοχείο ξεχωρίζει και για τις γαστρονομικές του απολαύσεις, Στο επίκεντρο μάλιστα της γαστρονομικής εμπειρίας που προσφέρει το MAP Boutique Hotel βρίσκεται το Scale Restaurant, ένα νόστιμο καταφύγιο όπου η πρωτοποριακή κουζίνα συναντά την εκλεπτυσμένη μαγειρική. Με επικεφαλής τον διάσημο σεφ Αθηναγόρα Κωστάκο, του οποίου οι μαγειρικές δεξιότητες έχουν κερδίσει διεθνή αναγνώριση, το Scale Restaurant υπόσχεται ένα αξέχαστο γαστρονομικό ταξίδι που εξυμνεί τις πλούσιες γεύσεις και παραδόσεις της Κύπρου ενώ παράλληλα ξεπερνά τα όρια της γαστρονομικής καινοτομίας. Αντλώντας έμπνευση από τις πρώτες ύλες αλλά και την πλούσια κουζίνα της Μεσογείου, ο σεφ Κωστάκος έχει δημιουργήσει ένα μενού που παρουσιάζει τα καλύτερα τοπικά υλικά, προετοιμασμένο με επιδεξιότητα για να δελεάσει τις αισθήσεις και να ευχαριστήσει τον ουρανίσκο. Από επιδέξια ορεκτικά μέχρι εξαιρετικά φτιαγμένα κυρίως πιάτα αλλά και επιδόρπια, κάθε πιάτο στο Scale Restaurant είναι ένα αριστούργημα από μόνο του, αντικατοπτρίζοντας την αφοσίωση του σεφ Κωστάκου στη γαστρονομική τελειότητα και το πάθος του να δημιουργεί αξέχαστες γευστικές εμπειρίες.

Από το φημισμένο δείπνο μέχρι τις σύγχρονες ανέσεις και την εξατομικευμένη εξυπηρέτηση, το MAP Boutique Hotel προσκαλεί τους επισκέπτες να βυθιστούν σε έναν κόσμο πολυτέλειας και φινέτσας, όπου κάθε στιγμή είναι εμποτισμένη με κομψότητα και στυλ. Είτε το επισκέπτονται για επαγγελματικούς λόγους είτε για αναψυχή, οι επισκέπτες δεν μπορούν να περιμένουν τίποτα λιγότερο από μια εξαιρετική εμπειρία που αφήνει μια μόνιμη εντύπωση.

(22444999) Στασίνου 15, 1060 Λευκωσία.
Website: www.maphotel.com.cy
Email: welcome@maphotel.com.cy
Facebook: MAP Hotel 
Instagram: maphotel_nicosia

0501-006_OLP_Leisure_Blue-Lagoon_midres.jpg

Olympic Lagoon Resorts Ayia Napa & Olympic Lagoon Resorts Paphos
Τα Olympic Lagoon Resorts στην Πάφο και Αγία Νάπα είναι μια βραβευμένη αλυσίδα πολυτελών all-inclusive θέρετρων στην Κύπρο, γνωστά για την άψογη εξυπηρέτηση, την εκπληκτική τοποθεσία τους και τις κορυφαίες ανέσεις.

Ιδανικά για οικογένειες, ζευγάρια και μεμονωμένους ταξιδιώτες, προσφέρουν τον τέλειο συνδυασμό χαλάρωσης, περιπέτειας και απόλαυσης. Με φήμη για την αριστεία τους, τα Olympic Lagoon Resorts προσφέρουν αξέχαστες διακοπές που κάνουν τους επισκέπτες να επιστρέφουν ξανά και ξανά.

0500-02_002_OLY_LS-Leisure_Fishermans-Lazy-River_midres.jpg

ΔΙΑΜΟΝΗ: Τα Olympic Lagoon Resorts παρέχουν μία από τις πιο ολοκληρωμένες all-inclusive εμπειρίες στη Μεσόγειο, με επιλογές από 6 έως 7 εστιατόρια για δείπνο, ένα καφέ-σνακ μπαρ για φαγητό όλη την ημέρα, 4-5 θεματικά εστιατόρια και ένα κύριο εστιατόριο με μπουφέ live cooking που προσφέρει πλούσιο πρωινό, μεσημεριανό και δείπνο. Διατίθεται επίσης μια ποικιλία από διεθνή αλκοολούχα και μη αλκοολούχα ποτά σε 4 εσωτερικά μπαρ, 2 pool-swim up μπαρ, καθώς και στο Grand Lobby & Terrace.

Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν πολλαπλές θεματικές πισίνες, ένα εκτενές κέντρο σπα και ευεξίας, καθώς και μια ποικιλία από επιλογές εστίασης που κυμαίνονται από κυπριακή κουζίνα έως διεθνείς γεύσεις. Προσφέρονται διάφορες επιλογές διαμονής, όπως οικογενειακές σουίτες, ρομαντικά μπανγκαλόου και πολυτελείς σουίτες με ιδιωτικές πισίνες.

olympic_lagoon24_0022_cropped.jpg

SO SPECIAL: Η ψυχαγωγία στα Olympic Lagoon Resorts περιλαμβάνει νυχτερινά σόου, θεματικά πάρτι και ένα παιδικό κλαμπ που κρατά τους μικρούς επισκέπτες απασχολημένους. Προσφέρεται επίσης μια σειρά από δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους όλους.

Είτε αναζητάτε χαλάρωση, ρομαντισμό ή οικογενειακή διασκέδαση, το Olympic Lagoon Resorts σας υπόσχεται μια καταπληκτική εμπειρία. Με ποικιλία δωματίων, θεματικούς χώρους εστίασης, πισίνες αναψυχής και προγράμματα διασκέδασης, το θέρετρο προσφέρει σε κάθε ηλικία την αίσθηση χαλάρωσης και ευεξίας. Ανακαλύψτε οικογενειακή διασκέδαση ή απολαύστε την ηρεμία σε χώρους μόνο για ενήλικες.

Η ψυχαγωγία περιλαμβάνει ζωντανή μουσική, θεματικές βραδιές και μια σειρά από δραστηριότητες για όλες τις ηλικίες. Οι οικογένειες απολαμβάνουν υπηρεσίες όπως παιδικό κλαμπ και σαλόνι για εφήβους.

Κάθε Olympic Lagoon Resort προσφέρει πολυτελή διαμονή και πληθώρα ανέσεων. Η Αγία Νάπα είναι ιδανική για όσους αναζητούν ζωντανή ατμόσφαιρα και πολλές επιλογές διασκέδασης, ενώ η Πάφος προσφέρει μια πιο ήρεμη και πολιτιστικά πλούσια εμπειρία.

Είτε επιλέξετε το ζωντανό Olympic Lagoon Resort Ayia Napa είτε το πολιτιστικά πλούσιο Olympic Lagoon Resort Paphos, θα απολαύσετε μια αξέχαστη εμπειρία διακοπών γεμάτη πολυτέλεια, περιπέτεια και χαλάρωση.

Για να κλείσετε τη διαμονή σας και να μάθετε περισσότερα για τα καταπληκτικά πακέτα, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα των Olympic Lagoon Resorts.

Olympic Lagoon Resorts Ayia Napa (25274590) Σώτου Χτζηπροκοπίου 15, Αγ. Νάπα 5330.
Facebook: Olympic Lagoon Resort Ayia Napa 
Instagram:
olympiclagoon_ayianapa

Olympic Lagoon Resorts Paphos (25274590) Λεωφ. Ποσειδώνος 48, Πάφος 8042.
Facebook: Olympic Lagoon Resort Paphos
Instagram:
olympiclagoon_paphos

Parklane Limassol - Facilities - Aerial 01 LR.jpg

Parklane, a Luxury Collection Resort & Spa, Limassol
Το Parklane Resort & Spa, ιδιοκτησίας της MHV Mediterranean Hospitality Venture Limited, είναι το μοναδικό διεθνώς branded resort 5 αστέρων στην Κύπρο και διαθέτει το επίσης μοναδικό Κέντρο Θαλασσοθεραπείας της χώρας, το Kalloni SPA, όπως και το μεγαλύτερο πάρκο δραστηριοτήτων για παιδιά στην Ευρώπη, το Explorers Kids Club.

Parklane.jpg

SO SPECIAL: Χτισμένο δίπλα σε μια αμμώδη παραλία μήκους 300 μέτρων, το θέρετρο αιχμαλωτίζει την ουσία της ξεχωριστής κυπριακής φιλοξενίας και την εκλεπτυσμένη αύρα της Λεμεσού, γεγονός που το καθιστά ιδανικό προορισμό για ζευγάρια, οικογένειες, παρέες φίλων ή μοναχικούς ταξιδιώτες που αναζητούν μια αξέχαστη απόδραση. Σχεδιασμένο από τη Harrods Interiors και διακοσμημένο από το γαλλικό creative studio Atelier 27, ερμηνεύει με μοντέρνα οπτική τη μακραίωνη τοπική ιστορία και την παράδοση της αρωματοποιίας που χρονολογείται στην περιοχή από την αρχαιότητα.

Parklane Limassol - Restaurants - Nammos - Table Setting 05 LR.jpg--.jpg

ΔΙΑΜΟΝΗ: Διαθέτει 222 δωμάτια, 34 σουίτες και 18 βίλες με ιδιωτική πισίνα, σε ένα καταπράσινο, ειδυλιακό τοπίο ξεχωριστής αισθητικής, έξι εξαιρετικά εστιατόρια και μπαρ, και φυσικά το Nammos Limassol και το La Petite Maison (LPM), αίθουσες συνεδρίων συμπεριλαμβανομένου του επιβλητικού Diamond Ballroom 800 τετραγωνικών μέτρων, εσωτερικές και εξωτερικές πισίνες, γυμναστήριο, κομμωτήριο by Artemiou Hair Design, και το The Retail Village, που φιλοξενεί luxury brands όπως DIOR WOMENSWEAR and MENSWEAR, LORO PIANA, LOEWE και OFF-WHITE.

Το Parklane Resort & Spa είναι το καλύτερο ξενοδοχείο για χαλάρωση και διακοπές μακριά από την καθημερινότητα. Με απαράμιλλη πολυτέλεια και εξαιρετικές υπηρεσίες, προσφέρει μια εμπειρία που θα σας μείνει αξέχαστη...

(25862000) Γιάννου Κρανιδιώτη 11, 4534 Πύργος, Λεμεσός.
Εmail: reservations@parklanecyprus.com
Website: www.parklanecyprus.com
Facebook:
https://www.facebook.com/ParklaneCyprus/
Instagram:
https://www.instagram.com/parklanecyprus/
LinkedIn:
https://www.linkedin.com/company/parklane-a-luxury-collection-resort-&-spa/

020_DRONE_0063.jpg

Thanos Hotels & Resorts
Πρόκειται για έναν καινοτόμο, δυναμικά αναπτυσσόμενο ξενοδοχειακό όμιλο. Έχοντας στο ενεργητικό του περισσότερα από 53 χρόνια παρουσίας στην κυπριακή αγορά φιλοξενίας, ο ξενοδοχειακός όμιλος Thanos Hotels & Resorts, ο οποίος σήμερα διοικείται από τη δεύτερη γενιά της οικογένειας Μιχαηλίδη (τους Θάνο Μιχαηλίδη, Άννα Μιχαηλίδη και τη Νατάσα Μιχαηλίδη), έχει στο χαρτοφυλάκιό του 8 ξενοδοχειακές μονάδες 5 και 5 plus αστέρων, εκ των οποίων 6 στην Κύπρο (Anassa, Αntasia, Annabelle, Αlmyra, Berengaria, Amyth of Nicosia) και τα 2 στην Ελλάδα (Amyth of Mykonos Agios Stefanos και Amyth of Mykonos Super Paradise). Πρόκειται για ξενοδοχεία ξεχωριστά, εξαιρετικά φιλόξενα και τόσο κομψά, τα οποία διακρίνονται για τις μοναδικές τοποθεσίες τους, το εξαιρετικό design και την ποιότητα των παροχών τους, η οποία είναι η πρώτη προτεραιότητα των ανθρώπων τους, με στόχο τη βελτίωση της εμπειρίας των επισκεπτών του.

Μπορείς να δεις όλα τα υπέροχα ξενοδοχεία του ομίλου, στο www.thanoshotels.com.

Annabelle.jpg

Annabelle
Το ξενοδοχείο Annabelle, που βρίσκεται στην καρδιά της τουριστικής περιοχής της Πάφου, είναι ένα από τα πιο εικονικά ξενοδοχεία στη Μεσόγειο, με πάνω από τρεις δεκαετίες εμπειρία στην κυπριακή φιλοξενία. Πρόκειται για ένα υψηλής ποιότητας, ξενοδοχειακό θέρετρο πέντε αστέρων, με μοντέρνους και άνετους χώρους, όπου η διαμονή θα σου μείνει αξέχαστη. Το ξενοδοχείο διαθέτει 244 πολυτελή δωμάτια και σουίτες, μία μεγάλη εξωτερική πισίνα, περιτριγυρισμένη από τροπικούς κήπους, ενώ έχει διαμορφώσει κι έναν υπέροχο εξωτερικό χώρο για τους επισκέπτες του, όπου προσφέρει άνετες ξαπλώστρες σε γκαζόν κάτω από τη σκιά των δέντρων. Από εκεί, ο επισκέπτης μπορεί να χαρεί την υπέροχη θέα προς το λιμανάκι της Πάφου, ενώ κάνοντας μόλις μερικά βήματα μπορεί να βουτήξει στα ζεστά νερά της Μεσογείου για ένα απολαυστικό μπάνιο. Ξεχωριστή είναι και η γαστρονομία του, μιας και εντός του ξενοδοχείου λειτουργεί ένα από τα πιο γνωστά και δημοφιλή παραθαλάσσια εστιατόρια της πόλης, το Mediterraneo, όπου θα απολαύσεις μεσογειακή κουζίνα, φτιαγμένη με τοπικά βιολογικά υλικά και εισαγόμενα ιταλικά προϊόντα. Μοναδική εμπειρία αποτελεί κι ένα δείπνο στο roof bar Ouranos, που προσφέρει ένα πολύ προσεγμένο μενού φαγητών και κοκτέιλ. Όσο δε για το Ouranos Wellbeing Spa, στον τελευταίο όροφο του ξενοδοχείου, εκεί θα χαλαρώσεις με σπα και φυσικά προϊόντα. Εξάλλου, προσφέρει τη σειρά των προϊόντων spa της VOYA. Η VOYA έχει διακριθεί και βραβευτεί για τα αυθεντικά οργανικά προϊόντα περιποίησης προσώπου, σώματος και θεραπείας spa, με βάση τις μοναδικές ευεργετικές ιδιότητες των φυκιών. Όλες οι σειρές προϊόντων συνδυάζουν τα πιο πολύτιμα, αγνά συστατικά με τη γνώση αρχαίων παραδόσεων και τεχνολογία παραγωγής που σέβεται τη φύση, επιτυγχάνοντας θεαματικά αποτελέσματα.. Το σπα, το οποίο διαθέτει γυμναστήριο, εσωτερική πισίνα και σάουνα, προσφέρει, επίσης πρόγραμμα γυμναστικής και μαθήματα γιόγκα. Και όχι, οι παροχές, δεν τελειώνουν εδώ. Για να βοηθήσει τους επισκέπτες να ανακαλύψουν τη φυσική ομορφιά και το πολιτιστικό ενδιαφέρον της Κύπρου, το Annabelle έχει αναπτύξει ένα πρόγραμμα εμπειριών. Τοπικά κρασιά και μαγείρεμα, επισκέψεις σε μοναστήρια και αρχαιολογικούς χώρους και διαλογισμός είναι μερικές από τις επιλογές των φιλοξενούμενων.

(26885000) Λεωφ. Ποσειδώνος 10, 8042 Πάφος, Π.Ο. BOX 60136 - 8125.
Εmail: annabelle@thanoshotels.com
Website: https://www.annabelle.com.cy
Facebook: Annabelle Hotel
Instagram: annabelle_hotel

Almyra.jpg

Almyra
Αποτελεί ένα από τα πιο αγαπημένα ξενοδοχεία της Κύπρου. Σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από την ιστορική πόλη της Πάφου, το Almyra βρίσκεται στον κεντρικό παραλιακό δρόμο, καλύπτοντας μια έκταση οχτώ στρεμμάτων από όμορφα διαμορφωμένους κήπους. Το ξενοδοχείο διαθέτει πέντε εξαιρετικά εστιατόρια, ανάμεσά τους το ιαπωνικό Notios, το Ουζερί, με κυπριακά και ελληνικά μεζεδάκια, το Eauzone, το Mosaics και το Aeras, καθώς επίσης και το βραβευμένο Almyraspa. Ακόμα διαθέτει εσωτερικές και εξωτερικές πισίνες (εκ των οποίων μία για τους ενήλικες και μία μόνο για βρέφη) και 187 κομψά και ευρύχωρα δωμάτια και σουίτες, σχεδιασμένα από τη διακεκριμένη Γαλλίδα σχεδιάστρια και διακοσμήτρια Joelle Pleot. Το Almyra αποτελεί ιδανικό προορισμό για ζευγάρια που επιθυμούν να χαλαρώσουν. Οι ευρύχωρες σουίτες του ξενοδοχείου με θέα στη θάλασσα, διαθέτουν τη δική τους βεράντα με ξαπλώστρες και είναι ιδανικές για στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Επιπλέον, το ξενοδοχείο μπορεί επίσης να καλύψει όλες τις ανάγκες για οικογενειακές διακοπές με την λειτουργία του MYTHOS Kids Club, το οποίο προσφέρει εγκαταστάσεις παιδικής φροντίδας, καθώς και προγράμματα με ενδιαφέρουσες δραστηριότητες για τους μικρούς εξερευνητές. Το Almyra βέβαια έχει προνοήσει και για τους αγαπημένους τετράποδους φίλους αφού αποτελεί dog-friendly προορισμό. Με την προσθήκη ενός υπερσύγχρονου πάρκου σκύλων και παρουσία εκπαιδευτών, το Almyra σας υποδέχεται με το κατοικίδιό σας, διασφαλίζοντας όλα τα απαραίτητα για τους ξεχωριστούς επισκέπτες, δίνοντάς τους δώρο όνομα-ετικέτα και λιχουδιές, ενώ παρέχει επίσης περιποίηση (grooming) και ειδικά διαμορφωμένο μενού με επιλογές φαγητού για σκύλους.

(26888700) Λεωφ. Ποσειδώνος 12, 8042 Πάφος, Π.Ο. BOX 60136.
Email: almyra@thanoshotels.com
Website: https://www.almyra.com/
Facebook: Almyra Hotel
Instagram: almyrahotel

Anassa.jpg

Anassa Hotel
Συνδυάζοντας τον γνωστό, γοητευτικό και πολυτελή χαρακτήρα του με τις αναβαθμισμένες του υπηρεσίες, το διεθνώς φημισμένο θέρετρο της οικογένειας ξενοδοχείων της «Thanos Hotels & Resorts», σας υποδέχεται για ακόμη μία καλοκαιρινή σεζόν, ώστε να σας χαρίσει μοναδικές εμπειρίες. Όλα στους χώρους του Anassa είναι μελετημένα με σεβασμό προς τη φύση και στο περιβάλλον για καθαρή σκέψη, αυτοσυγκέντρωση και όμορφες στιγμές. Η ζεστασιά του χώρου, η κυπριακή φιλοξενία, η καλή και ποιοτική κουζίνα, αλλά και μια γεύση από τα καταγάλανα νερά της Μεσογείου. Το Anassa αποτελεί ένα μοναδικό προορισμό όπου οι επισκέπτες επιστρέφουν ξανά και ξανά. Εκεί μπορείτε να απολαύσετε το απέραντο μπλε και να περιπλανηθείτε ανάμεσα σε αρωματικούς κήπους, χαλαρώνοντας με ένα σάουντρακ από τιτιβίσματα πουλιών και ήχους από το απαλό κύμα της θάλασσας. Μέλος του Leading Hotels of the World, το ξενοδοχείο προσφέρει μια αξέχαστη εμπειρία διαμονής, σε ένα από τα 166 κομψά δωμάτιά του, παρέχοντας αναρίθμητες ανέσεις και δραστηριότητες. Για τους επισκέπτες με παιδιά, το πολυβραβευμένο MYTHOS Kids Club εξυπηρετεί παιδιά τεσσάρων ηλικιακών ομάδων, από 4 μηνών έως 12 ετών. Ειδικοί αναλαμβάνουν την επίβλεψη και ψυχαγωγία τους, ενώ οι γονείς μπορούν να απολαύσουν τις υπηρεσίες του Thalassa Spa - που έχει αξιολογηθεί ως ένα από τα κορυφαία κέντρα ευεξίας στη Μεσόγειο - για πολυτελείς θεραπείες, φυσική περιποίηση δέρματος και μπάνιο με θαλασσινό και γλυκό νερό. Ο πολυβραβευμένος Group Executive Chef, David Goodridge, έχει δημιουργήσει ένα ξεχωριστό μενού που ποικίλει με κυπριακά και μεσογειακά πιάτα, φρέσκο ψάρι και θαλασσινά, ασιατικές γεύσεις αλλά και ιταλικές. Οι επιλεγμένες εμπειρίες που παρέχει επίσης το ξενοδοχείο, μεταφέρουν την ουσία ενός νησιού γεμάτου μύθο, πολιτισμό και παράδοση. Το Anassa προσφέρει μια σειρά από συναρπαστικές εμπειρίες που έχουν σχεδιαστεί για να διασκεδάσουν, να εκπαιδεύσουν και να εμπνεύσουν. Οι επισκέπτες μπορούν να εξερευνήσουν τη φυσική ομορφιά της Κύπρου, να δοκιμάσουν υπέροχα κρασιά τοπικής παραγωγής και να παρακολουθήσουν μαθήματα κεραμικής από έμπειρους καλλιτέχνες.

(26888000) Aλέκου Μιχαηλίδη 40, Νέο Χωριό, 8852 Πάφος.
Εmail: anassa@thanoshotels.com
Website: https://www.anassa.com/
Facebook: Anassa Hotel
Instagram: anassa_resort

grandresort_view_0002.jpg

The GrandResort Limited Edition by Leonardo Hotels
Τοποθετημένο σε μια γραφική παραθαλάσσια τοποθεσία, το The GrandResort Limited Edition by Leonardo Hotels βρίσκεται στην καρδιά της Λεμεσού. Αυτό το 5-άστερο Resort περιβάλλεται από κήπους 4.500 τ.μ., γεμάτους με 363 φοίνικες, προσφέροντας ένα ειδυλλιακό σκηνικό που μαγεύει τους επισκέπτες.

B_28611.jpg

ΔΙΑΜΟΝΗ: Το ξενοδοχείο διαθέτει 255 πολυτελή δωμάτια και σουίτες, συμπεριλαμβανομένων 21 νεόδμητων πολυτελών swim-up σουιτών και απέραντη θέα στη Μεσόγειο. Όλα τα δωμάτια και οι σουίτες είναι σχεδιασμένα με εξαιρετική λεπτομέρεια και επίπλωση, προσφέροντας απόλυτη άνεση και πολυτέλεια. Τα ευρύχωρα μπαλκόνια τους προσφέρουν εκπληκτική θέα στο γαλάζιο της θάλασσας.

B_28661.jpg

SO SPECIAL: Το The GrandResort προσφέρει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου όπως εσωτερική και εξωτερική πισίνα, αναζωογονητικό SPA και σύγχρονο γυμναστήριο. Η εντυπωσιακή αμμώδης παραλία μπροστά από το ξενοδοχείο, πλαισιωμένη από φοίνικες, δημιουργεί ένα μαγικό σκηνικό χαλάρωσης.

Με 4 εστιατόρια που καλύπτουν όλα τα γούστα, το The GrandResort προσφέρει πλούσιες γαστρονομικές εμπειρίες. Το The Palms Restaurant προσφέρει πλούσιο μπουφέ και show cooking stations, ενώ το Yashinoki Asian Restaurant εντυπωσιάζει με το a la carte μενού του και τη ζωντανή μουσική σε επιλεγμένες μέρες. Το Açaí Seaview Restaurant προσφέρει εκπληκτική θέα στη θάλασσα, και το Ouzeria By the Sea ενθουσιάζει με αυθεντικές μεσογειακές γεύσεις και εκλεκτό μουσικό πρόγραμμα. Οι επισκέπτες μπορούν να χαλαρώσουν στα Sake Asian Bar, Neera Pool Bar ή Patanir Lobby Bar, ή να απολαύσουν γλυκά εδέσματα στο Jelly Palm Patisserie και το Coconut Gellateria.

Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στο σχεδιασμό εγκαταστάσεων για όλες τις ηλικίες. Το Pups Baby Club, το "Sago" Kids Club και το Batana Teens Club προσφέρουν διασκεδαστικές και ενδιαφέρουσες δραστηριότητες για παιδιά και εφήβους. Το πάρκο στον κήπο, η παιδική πισίνα και το SPA με θεραπείες για παιδιά και οικογένειες εξασφαλίζουν ότι όλοι οι επισκέπτες θα έχουν μια αξέχαστη διαμονή. Ένα πλούσιο ψυχαγωγικό πρόγραμμα ειδικά για παιδιά υπόσχεται μοναδικές στιγμές διασκέδασης.

Με μια μοντέρνα και κομψή εσωτερική διακόσμηση, ανέσεις και εγκαταστάσεις παγκόσμιας κλάσης, άψογη εξυπηρέτηση και προσοχή στη λεπτομέρεια, το The GrandResort Limassol εκπροσωπεί επάξια την ουσία των Leonardo Hotels. Συνδυάζοντας αρμονικά την φιλοξενία του brand με τη ζεστασιά της κυπριακής κουλτούρας, προσφέρει ένα καταφύγιο όπου η πολυτέλεια συνυπάρχει με την τοπική γοητεία και η γαλήνη εναρμονίζεται με την κυπριακή φιλοξενία.

(25634333 / 80 000 300) Λεωφόρος Αμαθούντος 127, Παρεκκλησιά, 533, P.O. Box 54500, 3724, Λεμεσός.
Website: www.grandresort.com / www.leonardohotelsmediterranean.com
Email: info@grandresort.leonardohotelscyprus.com
Facebook: The GrandResort by Leonardo Hotels 
Instagram: grandresortcy

Σχετικά

Ατζέντα
October 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close