News , Guide , Ξενοδοχεία να μείνεις

Trip Advisor: Ποιο είναι το κορυφαίο ξενοδοχείο στον κόσμο

Ένα ξενοδοχείο στη Βραζιλία πήρε το βραβείο του κορυφαίου για φέτος στην γνωστή πλατφόρμα

Δημοσιεύτηκε στις 16 Μαΐου 2024

Ποιος δεν έχει χρησιμοποιήσει το TripAdvisor όταν βρέθηκε σε μια άγνωστη περιοχή για να καταφέρει να βρει ένα αξιοπρεπές κατάλυμα ή ένα εστιατόριο; Είναι μια πλατφόρμα στην οποία υπάρχουν εκατομμύρια αξιολογήσεις και βάσει αυτών κάθε χρόνο το TripAdvisor δίνει τα δικά του βραβεία τόσο σε σύνολο ξενοδοχείων, όσο και ανά κατηγορία και ανά χώρα.

hotel-colline-de-france__2_.webp

Η πιο ενδιαφέρουσα λίστα είναι και η πιο γενική. Τα κορυφαία ξενοδοχεία που βρίσκονται στην πλατφόρμα δεν είναι απαραίτητα και τα πιο ακριβά.

hotel-colline-de-france__1_.webp

«Αν ψάχνετε ένα ξενοδοχείο που έχει όλα όσα θέλετε (εξαιρετική εξυπηρέτηση, άνετα δωμάτια, όλες τις ανέσεις), πιθανώς θα το βρείτε σε ένα από αυτά τα μέρη που κέρδισαν βραβείο. Το βραβείο Travellers' Choice Best of the Best τιμά το υψηλότερο επίπεδο αριστείας στα ταξίδια. Απονέμεται σε όσους λαμβάνουν μεγάλο αριθμό πολύ θετικών κριτικών και απόψεων από την κοινότητα του Tripadvisor σε μια περίοδο 12 μηνών. Από τις 8 εκατομμύρια καταχωρίσεις μας, ποσοστό κάτω του 1% πετυχαίνει αυτό το ορόσημο», αναφέρει η ιστοσελίδα της πλατφόρμα.

hotel-colline-de-france.webp

Το κορυφαίο ξενοδοχείο στον κόσμο
Στην πρώτη θέση των κορυφαίων ξενοδοχείων στον κόσμο βρίσκεται το σχεδόν άσημο Hotel Colline de France που βρίσκεται στην περιοχή Γκραμάντο της Βραζιλία, κοντά στο Πόρτο Αλέγκρε και προς τα σύνορα με την Ουρουγουάη.  

«Το Hotel Colline de France βρίσκεται σε ένα υπέροχο περιβάλλον, όπου θα βρείτε έναν συνδυασμό κομψότητας και άνεσης. Τα δωμάτια είναι πολυτελή με μεγάλα κρεβάτια και παροχές L'Occitane, ενώ η σουίτα Imperial είναι ακόμα πιο απολαυστική. Μπορείτε να χαλαρώσετε στη θερμαινόμενη πισίνα, το σπα, τη σάουνα και το χαμάμ ή να ασκηθείτε στο γυμναστήριο. Θα λατρέψετε τη ζωντανή μουσική με πιάνο κατά τη διάρκεια του πρωινού και υπάρχει δωρεάν αφρώδες κρασί. Ο εντυπωσιακός σχεδιασμός και η ζεστή ατμόσφαιρα του ξενοδοχείου το καθιστούν μια μοναδική επιλογή για μια κομψή, αλλά άνετη απόδραση» περιγράφεται στο TripAdvisor.

Η τιμή το βράδυ ποικίλλει ανάλογα την περίοδο και το δωμάτια καθώς μπορείτε να τη βρείτε από τα 200 μέχρι και σχεδόν 1.000 ευρώ το βράδυ.

Σχετικά

Ατζέντα
July 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close