News , Guide

«Emily in Paris»: Το Netflix ανακοίνωσε την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα... εις διπλούν

Όλες οι λεπτομέρειες

Δημοσιεύτηκε στις 20 Μαΐου 2024

Το Netflix χώρισε την επερχόμενη τέταρτη σεζόν του «Emily in Paris» σε δύο μέρη, με πρεμιέρα στις 15 Αυγούστου και στις 12 Σεπτεμβρίου.

Η είδηση κυκλοφόρησε σε ένα βίντεο όπου τα μέλη του καστ κλήθηκαν να περιγράψουν όσα θα δούμε με τρεις λέξεις. Ανάμεσα στα κυριότερα σημεία από τις απαντήσεις τους ήταν τα «ευάλωτα», «ακατάστατα», «χαοτικά», «εκδίκηση» και «άγια σκατά».

Η 4η σεζόν ξεκινά με την Emily (Lily Collins) να ταράζεται μετά τα δραματικά γεγονότα του γάμου της Camille (Camille Razat) και του Gabriel (Lucas Bravo). Έχει έντονα συναισθήματα για δύο άντρες, αλλά τώρα ο Gabriel περιμένει μωρό με την πρώην του και οι χειρότεροι φόβοι του Alfie (Lucien Laviscount) για εκείνη και τον Gabriel έχουν επιβεβαιωθεί.

Στη δουλειά, η Sylvie (Φιλιππινέζα Leroy-Beaulieu) αναγκάζεται να αντιμετωπίσει ένα μεγάλο δίλημμα από το παρελθόν της για χάρη του γάμου της, και η ομάδα του Agence Grateau δρομολογεί ανακατατάξεις προσωπικού.

Η Mindy (Ashley Park) και το συγκρότημα προετοιμάζονται για τη Eurovision, αλλά όταν τα χρήματα τελειώνουν, αναγκάζονται να κάνουν οικονομία. Η χημεία της Έμιλυ και του Γκάμπριελ είναι αναμφισβήτητη καθώς συνεργάζονται για να κερδίσουν ένα αστέρι Michelin για το εστιατόριο του Γκάμπριελ, αλλά δύο μεγάλα μυστικά απειλούν να αναιρέσουν όλα όσα έχουν ονειρευτεί. Πρωταγωνιστούν επίσης οι Samuel Arnold, Bruno Gouery και William Abadie.

Ενώ η παραγωγή παρέμενε συνήθως στο Παρίσι και αλλού στη Γαλλία, ένα μέρος της 4ης σεζόν γυρίζεται αυτή τη στιγμή στη Ρώμη.

Το «Emily in Paris» δημιουργήθηκε από τον Darren Star, ο οποίος είναι εκτελεστικός παραγωγός μαζί με τους Tony Hernandez, Lilly Burns, Andrew Fleming, Alison Brown και Robin Schiff. Οι συνεκτελεστικοί παραγωγοί περιλαμβάνουν τους Stephen Brown, Grant Sloss και Joe Murphy, ενώ οι Collins, Ryan McCormick, Raphaël Benoliel και Jake Fuller ως παραγωγοί. Τα MTV Entertainment Studios, Darren Star Productions και Jax Media είναι παραγωγοί της σειράς.

Σχετικά

Ατζέντα
July 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close