Δημοσιεύτηκε στις 21 Μαΐου 2024
Ακόμη ένα βραβευμένο σεφ υποδεχόμαστε αυτό το διήμερο, 25 και 26 Μαϊου το Cap St Georges Hotel & Resort. Πρόκειται για τον Γερμανό Anton Gschwendtner ο οποίος είναι κάτοχος δυο αστεριών Michelin.
O Γερμανός σεφ μεγάλωσε σε μια οικογένεια ιδιοκτητών φημισμένων εστιατορίων και ουσιαστικά ήταν αναπόφευκτο να μην ακολουθήσει και ο ίδιος μια λαμπρή σταδιοδρομία στην υψηλή γαστρονομία.

Ο Anton Gschwendtner συνέδεσε το όνομά του με βραβευμένα και διεθνώς αναγνωρισμένα εστιατόρια όπως το Acquarello και το Petermann's Kunststuben. Ο ίδιος, υπήρξε επικεφαλής σεφ σε σπουδαία εστιατόρια όπως το Sofitel Bayerpost και το Olivio εξασφαλίζοντας τα αστέρια Michelin και παρουσιάζοντας στο κοινό μοναδικές γαστρονομικές δημιουργίες. Τα πιάτα του βραβευμένου σεφ συνδυάζουν γεύσεις από την Ευρώπη και τον υπόλοιπο κόσμο. Στην όψη τους μοιάζουν πραγματικά με έργα τέχνης ενώ στη γεύση τους δημιουργούν αξέχαστες εμπειρίες σε όσους τυχερούς τα απολαμβάνουν.
Συνδυάστε ένα ξεχωριστό δείπνο Michelin και απολαύστε ταυτόχρονα μια χαλαρωτική διανυκτέρευση στο τουριστικό θέρετρο Cap St Georges Hotel & Resort κάνοντας έγκαιρα την κράτησή σας εδω.
Για τους μη κατοίκους που θα ήθελαν να απολαύσουν αυτήν την εμπειρία, επικοινωνήστε με την ομάδα κρατήσεων μας στο +357 2600 0000 ή μέσω email στο reservations@capstgeorges.com.
-
Cap St Georges Hotel & Resort
25 Μαΐου - 26 Μαΐου 2024
Σχετικά
Το διάσημο μεξικάνικο της Αγίας Νάπας, κλείνει για τη σεζόν
Το τελευταίο βράδυ του... το γιορτάζει με tacos, margaritas και tequilas
Φθινοπωρινή απόδραση στα πιο όμορφα πάρκα της Λευκωσίας... με άρωμα καφέ
Δύο πάρκα που προσφέρουν μοναδικές εμπειρίες που συνδυάζουν φύση, χαλάρωση και καφέ
Ο Όμιλος Chimonides Bros επαναπροσδιορίζει την εμπειρία εστίασης με 3 μοναδικά concepts
Από το fine dining έως το αυθεντικό κυπριακό σουβλάκι — ένας όμιλος που ενώνει την παράδοση με τη σύγχρονη γαστρονομία.
Αγαπημένη αλυσίδα street food pasta γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Ζυμαρικών, με φοβερή προσφορά!
Και προσκαλεί τους απανταχού μακαρονάδες σε ένα από τα σποτ του
Ο κορυφαίος γαστρονομικός προορισμός στον κόσμο, σύμφωνα με το Tripadvisor
Και όχι δεν είναι το Παρίσι, η Νέα Υόρκη ή το Λονδίνο.
Δύο βραδιές στην Κύπρο φωτισμένες με αστέρια Michelin
Ο Chef Θάνος Φέσκος, κάτοχος δύο αστεριών Michelin, συναντά τον επίσης βραβευμένο με ένα αστέρι Michelin, Chef Παύλο Κυριάκη
Το Jamie’s Italian στη Λευκωσία παρουσιάζει: Wine Gathering με το Οινοποιείο Zambartas
Mια ευχάριστη συνάντηση με επίκεντρο το κυπριακό κρασί
Το Olio (από το Σάββατο) μπαίνει... σε νέα εποχή!
Το Olio υπόσχεται ένα μοναδικό dining experience... με νέο μενού υπογεγραμμένο από τον σεφ Νίκο Ψηλό, νέα εικόνα και ελληνικούς ρυθμούς
Ανοίγει σήμερα το νέο, πολυαναμενόμενο all day στέκι της Στασικράτους
Μια φρέσκια άφιξη στο κέντρο της Λευκωσίας φέρνει μαζί της εκλεκτό καφέ, μεσογειακές γεύσεις, after work drinks και lounge βραδιές με κρασί και signature cocktails
Τον Πατρικό ξεσηκώνεται από την Τερσεφάνου και προσγειώνεται στη Λευκωσία
Για ένα μόνο βράδυ, στήνουν την κουζίνα τους στο δρομάκι της Τρικούπη και ετοιμάζουν 4 ξεχωριστά πιάτα
AMANO Kitchen Bar - Νέα γαστρονομική εποχή με τον Ιωσήφ Γιαννιτσόπουλο ως Consultant & Culinary Director
Ο Ιωσήφ Γιαννιτσόπουλος αναλαμβάνει Consultant & Culinary Director του AMANO Kitchen Bar στη Λευκωσία.