1 June 2024
Κινηματογράφος

Το πρώτο Cyprus Fashion Film Festival είναι γεγονός

Όσα πρέπει να ξέρεις

Δημοσιεύτηκε στις 27 Μαΐου 2024

Η Cult Experiences, σε συνεργασία με το Fashion Heritage Network Cyprus (FHNC), ανακοινώνουν το πρώτο Cyprus Fashion Film Festival (CFFF). Αυτή η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 1 Ιουνίου, στο Ceti Locale στη Λεμεσό, και υπόσχεται να γιορτάσει τη δημιουργικότητα και την καινοτομία. 

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ CFFF

Ο σκοπός του Cyprus Fashion Film Festival είναι να συγκεντρώσει επαγγελματίες της μόδας και κινηματογραφιστές για μια ημέρα εορτασμού της τέχνης της μόδας και της δημιουργίας ταινιών. Μέσα από προβολές ταινιών μόδας, μια μαγευτική επίδειξη μόδας και μια τελετή απονομής βραβείων, στόχος μας είναι να αναδείξουμε τη δουλειά του κυπριακού δημιουργού και να παρέχουμε μια πλατφόρμα δικτύωσης και συνεργασίας. Επιπλέον, πρόκειται να γίνει μια αποκλειστική εκδήλωση στο κόκκινο χαλί, με επαγγελματίες φωτογράφους και ρεπόρτερ που θα κάνουν συνεντεύξεις στους καλεσμένους μας. Το φεστιβάλ έχει επίσης προσελκύσει διεθνή προσοχή, λαμβάνοντας υποβολές από 15 χώρες, υπογραμμίζοντας την αυξανόμενη παγκόσμια απήχηση και αναγνώρισή του. 

ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΜΟΔΑΣ

Το FHNC θα παρουσιάσει μια επίδειξη μόδας παρουσιάζοντας μια συλλογή, που δημιουργήθηκε από 14 ανερχόμενους Κύπριους σχεδιαστές μόδας και εικαστικούς καλλιτέχνες. Αυτή η έκθεση υποστηρίζει αναδυόμενους Κύπριους σχεδιαστές και προβάλλει την καινοτομία και την κομψότητα στο πλαίσιο της σύγχρονης και βιώσιμης μόδας, με το θέμα της επίδειξης μόδας να είναι η Κυπριακή αρχιτεκτονική. Αυτή η μονδαική επίδειξη μόδας έχει ως στόχο να αναβιώση την πλούσια πολιτιστική κληρονομιά και τα μοναδικά αρχιτεκτονικά στοιχεία της Κύπρου μέσω βιώσιμων σχεδίων μόδας. Αξίζει να σημειωθεί ότι, σηματοδοτεί την πρώτη δικοινοτική επίδειξη μόδας στην Κύπρο, παρουσιάζοντας βιώσιμη μόδα εμπνευσμένη από την Κυπριακή πολιτιστική κληρονομιά, υπογραμμίζοντας επίσης τη δέσμευση του φεστιβάλ για την προώθηση της βιώισμοτητας και του πολιτισμού. 

Το Fashion Heritage Network Cyprus (FHNC) είναι μια πρωτοποριακή δικοινοτική πλατφόρμα νεολαίας που δεσμεύεται να διατηρήσει την πλούσια κληρονομιά της Κυπριακής μόδας μέσω βιώσιμων και σύγχρονων σχεδίων. 

Στόχος της ομάδας είναι να επηρεάσει θετικά τόσο τη βιομηχανία της μόδας όσο και την κοινότητά μας. Αναγνωρισμένο για την αριστεία του, το FHNC έλαβε το βραβείο «Culture and Arts» στο διάσημο Cyprus Diaspora Forum. Το FHNC έχει διοργανώσει εκθέσεις μόδας στη Λευκωσία και το Λονδίνο, αναδεικνύοντας βιώσιμη μόδα σε συνδυασμό με παράδοση και προσελκύοντας 700+ επισκέπτες. Αυτές οι εκδηλώσεις υποστηρίχθηκαν από το Royal Commonwealth Society, τον ONEK και τις Ύπατη Αρμοστεία του Ηνωμένου Βασιλείου και της Αυστραλίας.

Σχετικά

Ατζέντα
September 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close