Δημοσιεύτηκε στις 28 Μαΐου 2024
Η διάσημη υπαίθρια φαγητοαγορά ρης Λευκωσίας επιστρέφει στον κήπο!
Μετά την πρώτη της εμφάνιση στο Γέρι, επιστρέφει στη βάση της! Παρόλο που είναι καλό να βγαίνεις εκτός της ζώνης άνεσης σου, δεν υπάρχει καλύτερο συναίσθημα από το να επιστρέφεις σπίτι!
Έτσι, βρείτε την αυτή τη Παρασκευή, 31 Μαΐου, στον Δημοτικό Κήπο της Λευκωσίας. Το φαγητό θα σερβίρεται από τις 7μμ μέχρι τις 11μμ ενώ το μπαρ και η μουσική θα μένουν ανοιχτά μέχρι τις 12πμ. Η Dj Koulla P. Katsikoronoϊοu θα συνοδεύει τη βραδιά σας με τις μουσικές της επιλογές.
Θα έχετε επίσης την ευκαιρία να δοκιμάσετε και πάλι ένα καινούριο πωλητή! ‘Έχουμε επιτέλους βρει καινούρια συμμετοχή με πίτσα και είμαστε σίγουροι ότι θα σας αφήσει ικανοποιημένες. Οι Pizza Bella σερβίρουν μια από τις καλύτερες ζύμες πίτσας που έχουμε δοκιμάσει ποτέ και ανυπομονούμε να ακούσουμε τι νομίζετε κι εσείς!
Μην ξεχάσετε να φέρετε τα ποτήρια σας, αλλιώς ελάτε να διευρύνετε τη συλλογή σας με το καινούριο κίτρινο μας ποτήρι. Υπενθυμίζουμε ότι τα ποτήρια διατίθενται στo bar μας στην τιμή των 2 ευρώ.
Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 99557777/96395261, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας www.forkfoodmarket.com ή γραφτείτε για να λαμβάνετε ενημερωτικό δελτίο στον παρακάτω σύνδεσμο: https://www.forkfoodmarket.com/subscribe.
* Ο ΚΑΘΕ ΠΩΛΗΤΗΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑ/ΤΑΜΕΙΟ. ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕΤΡΗΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΡΤΑ Ή REVOLUT.
-
Δημοτικός Κήπος Λευκωσίας
31 Μαΐου 2024
Σχετικά
RESERVA 52 LOUNGE: Μια all-day γαστρονομική εμπειρία στο κέντρο της Λευκωσίας
Iδανικό για κάθε στιγμή της ημέρας -από τον πρωινό καφέ και το lunch, μέχρι το δείπνο, τα after-work drinks και τις πιο ιδιαίτερες περιστάσεις
O σεφ Σταυρής ετοιμάζει ένα "δυνατό" steak night
Η βραδιά για τους λάτρεις του καλού κρέατος επιστρέφει στο Stavris Kitchen
Τις Κυριακές πάμε για steak, pasta και κρασί στο βουνό
Στο ALMA στην Κυπερούντα, οι Κυριακές αποκτούν νέο γαστρονομικό ενδιαφέρον
Αυτή η πιτσαρία αναδείχθηκε η καλύτερη στον κόσμο - Και δεν βρίσκεται στην Ιταλία
Δεν βρίσκεται ούτε στη Νάπολη ούτε στη Νέα Υόρκη, αλλά στο Λονδίνο, και αναδείχθηκε η καλύτερη πιτσαρία στον κόσμο
Το Tocayo παρουσιάζει τη νέα σειρά «Experimental Cocktails»
Καινοτομία, Σύγχρονη Μιξολογία και Culinary Ακρίβεια
Σεπτέμβριος στο Λατσί: χαλαρές μέρες, θάλασσα και ηλιοβασιλέματα στο Island Beach Bar
Το ημερολόγιο μπορεί να λέει ότι το καλοκαίρι πλησιάζει στο τέλος του, αλλά στο Λατσί υπάρχουν ακόμη πολλές μέρες που μοιάζουν ακριβώς με καλοκαίρι
Γνωστό ταβερνάκι στις 25 του μήνα θα σερβίρει το τελευταίο οφτό της σεζόν
Ωστόσο αφήνουν ένα μικρό teaser για τον χειμώνα, προαναγγέλλοντας πως κάτι καινούργιο «μαγειρεύεται»
Δεν έχεις ΙΔΕΑ τι έρχεται στο κέντρο της Λευκωσίας
Ένα νέο all-day spot ετοιμάζεται να δώσει διαφορετικό ρυθμό στις εξόδους μας, μεταφέροντάς μας από το χαλαρό brunch μέχρι τα βραδινά drinks και τα DJ sets
27 ξεχωριστά μέρη για να βγεις στη Λευκωσία
Μια λίστα με εστιατόρια που ξεχώρισαν και είναι ανάμεσα στα υποψήφια των 22ων Cyprus Eating Awards.
Πάμε για "Brandy Sour" και πορτοκαλόπιτα στο καφενείο
Ένα απόγευμα στο καφενείο που θα θυμίζει Κυριακάτικο τραπέζι
Tripadvisor: Τα 25 καλύτερα εστιατόρια στον κόσμο για το 2026 – Ανάμεσα τους και ένα ελληνικό
Η φετινή κατάταξη ταξιδεύει τον επισκέπτη γαστρονομικά από τη Νότια Αμερική και την Ασία έως την Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή.