Guide , Ξενοδοχεία να μείνεις

Αέρας ανανέωσης: Το ξενοδοχείο Louis Nausicaa Beach στον Πρωταρά μας επανασυστήνεται

Νέο πρόσωπο στο ξενοδοχείο του Πρωταρά

Δημοσιεύτηκε στις 29 Μαΐου 2024

Με ανανεωμένη εικόνα υποδέχεται το κοινό το τεσσάρων αστέρων ξενοδοχείο Nausicaa Beach, μέλος της Family Collections by Louis Hotels, στον Πρωταρά.

Έπειτα από εκτεκταμένη ανακαίνιση όλων των κοινόχρηστών του χώρων, το ξενοδοχείο, που βρίσκεται στην περιοχή Fig Tree Bay, εγκαινιάζει μία νέα εποχή σχεδιασμού και άνεσης, υποδεχόμενο ζευγάρια και οικογένειες.

Μέρος των ανακαινίσεων αποτελεί το λόμπι, το οποίο χαρακτηρίζεται από μοντέρνο ντιζάιν, ενώ διαθέτει εξωτερική βεράντα που συνδυάζει εσωτερική και εξωτερική διαβίωση και εκπληκτική θέα στο γαλάζιο της Μεσογείου.

nausica.jpg

Η προσθήκη εμπνευσμένων desks εξοπλισμένων με tablets εξυπηρετεί τόσο την παραγωγικότητα όσο και τον ελεύθερο χρόνο. Ο χώρος της snackeria είναι πλήρως ανακαινισμένος με οικείο ντιζάιν, με νέους σταθμούς μαγειρικής, στους οποίους οι επισκέπτες μπορούν να βιώσουν μια ζωντανή ιδέα street food.

Το κεντρικό εστιατόριο έχει ανακαινιστεί, διαθέτοντας διαχωριστικά που ενισχύουν την ιδιωτικότητα και ηχοαπορροφητικά πάνελ.

Ένας νέος σταθμός live cooking στο κέντρο του εστιατορίου προσκαλεί τους επισκέπτες να απολαύσουν τοπική και διεθνή κουζίνα.

Οι δε λάτρεις της γυμναστικής θα εκτιμήσουν τον υπερσύγχρονο και πλήρως εξοπλισμένο γυμναστηρίου, ενώ η πισίνα και οι κήποι προσφέρουν ένα ήρεμο καταφύγιο με νέες ξαπλώστρες και ομπρέλες, ανεβάζοντας τη συνολική εμπειρία των επισκεπτών σε νέα επίπεδα.

Πάρε μία μικρή γεύση από το πιο κάτω βίντεο:

Σχετικά

Ατζέντα
September 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close