Θέατρο , News

Η ανακοίνωση του ΘΟΚ για το έργο «Μια ιστορία αγάπης»

Τι θα γίνει με την παράσταση;

Δημοσιεύτηκε στις 31 Μαΐου 2024

Ο Θεατρικός Οργανισμός Κύπρου επιθυμεί να ενημερώσει ότι, παρά την υποχρέωσή του προς το κοινό για τον επαναπρογραμματισμό των παραστάσεων της παραγωγής της Νέας Σκηνής «Μια ιστορία αγάπης» του Αλέξη Μισαλίκ, δυστυχώς, δεν κατέστη δυνατή η επαναφορά της παραγωγής.

Χωρίς να μειώνει τη βαρύτητα που αποδίδει ο ΘΟΚ στην υλοποίηση της αποστολής του, εντούτοις η υγεία και η ασφάλεια των ηθοποιών είναι πρωταρχικής σημασίας και προτεραιότητας. Κατανοούμε την απογοήτευση και την αναστάτωση που μπορεί να έχει προκαλέσει η ακύρωση των παραστάσεων, γι’ αυτό και ζητούμε την κατανόηση όλων των εμπλεκομένων σε αυτή τη δύσκολη για όλους στιγμή.

Ο Οργανισμός εξάντλησε κάθε περιθώριο ώστε να εξευρεθεί τρόπος για τον προγραμματισμό πρόσθετων παραστάσεων της παραγωγής, όμως η διαδικασία για την επανάληψη ή/και επαναπρογραμματισμό της οποιασδήποτε παραγωγής αποτελεί μια πολύπλοκη διαδικασία η οποία απαιτεί τη συναίνεση όλων των συντελεστών που μετέχουν ή/και συνδράμουν στην παράσταση.

Περαιτέρω, ο ΘΟΚ μελέτησε το ενδεχόμενο ένταξης της εν λόγω παραγωγής στο ρεπερτόριο της επόμενης σεζόν -μαζί με δύο άλλες παραγωγές που λόγω ασθένειας συντελεστή δεν ολοκλήρωσαν τον κύκλο παραστάσεών τους- ο προγραμματισμός όμως δυστυχώς δεν το επιτρέπει.

Ευχαριστούμε το κοινό για την κατανόηση και τη συνεχή υποστήριξη.

Σχετικά

Ατζέντα
September 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close