News , Guide , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Αυτές είναι οι παραλίες της Αγίας Νάπας που βραβεύτηκαν φέτος με Γαλάζια Σημαία

Για ακόμη μία χρονιά σε όλες τις παραλίες του Δήμου μας κυματίζει η Γαλάζια Σημαία

Δημοσιεύτηκε στις 04 Ιουνίου 2024

Η επιτυχία απόκτησης «16 Γαλάζιων Σημαίων» οφείλεται στους δημότες και στους επισκέπτες της Αγίας Νάπας, Κύπριους και ξένους που εξ’ αιτίας της διαχρονικής τους στήριξη υλοποιούμε δράσεις και έργα ποιότητας αλλά και αναβάθμισης των υπηρεσιών του δημοφιλέστερου τουριστικού προορισμού της Κύπρου.

Μία προσπάθεια η οποία προσδίδει προστιθέμενη αξία στον τουρισμό, τόσο σε εθνικό όσο και σε τοπικό επίπεδο.

Με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση ο Δήμος Αγίας Νάπας παρέλαβε από την Υπουργό Γεωργίας, Αγροτική Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος κα. Μαρία Παναγιώτου δεκαέξι γαλάζιες σημαίες, οι οποίες αντιστοιχούν μία για κάθε παραλία, κατά την διάρκεια της Παγκύπριας τελετής απονομής Γαλάζιων Σημαιών για το έτος 2024 που έγινε στο Αλιευτικό Καταφύγιο Ζυγίου.

Ο Δήμος Αγίας Νάπας σε ανάρτηση του συγχαίρει τις υπηρεσίες του Δήμου, όλο το προσωπικό και ιδιαίτερα το τμήμα παραλιών και τον επιθεωρητή Δημητρη Πατερα “που εργάζονται καθημερινά με ζήλο και αφοσίωση, έτσι ώστε κάθε χρόνο να επιβραβεύονται όλες οι παραλίες με «Γαλάζια Σημαία»”. Μία βράβευση, η οποία συμβάλει τα μέγιστα στη θετική εικόνα που εκπέμπει ο Δήμος όσο αφορά το παραλιακό του μέτωπο καθώς και στην αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος.

Οι βραβευμένες παραλίες είναι οι ακόλουθες: «Κόννος», «Λιμνάρα», «΄Αμμος του Καμπούρη», «Γλυκύ Νερό», «Πανταχού», «Λούκκος του Μάντη», «Κατσαρκά», «Περνέρα», «Βαθιά Γωνιά», «Παραλία Νησί», «Κόλπος Νησί», «Λάντα», «Μακρόνησος», Ζιάτζιη, Λούμα και «Αγία Θέκλα».

Σχετικά

Ατζέντα
September 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close