Guide , Τα Καλύτερα της Κύπρου

«Κλειδαριές αγάπης», με θέα το καλύτερο ηλιοβασίλεμα, σε ένα μοναδικό τοπίο

Κλειδώνουν τον έρωτα τους στο ηλιοβασίλεμα του Πωμού

Δημοσιεύτηκε στις 09 Ιουλίου 2021

H κοινότητα του Πωμού ξεχωρίζει για την φυσική της ομορφιά και τις ανεξερεύνητες της παραλίες. Ένας συνδυασμός που… μαγεύει. Ένα φαινόμενο όχι και τόσο συχνό στην Κύπρο το οποίο συναντάμε στη βορειοδυτική Κύπρο αλλά στον Πωμός θα το απολαύσεις στην πιο όμορφη εκδοχή του. 

Ο συνδυασμός βουνού και πευκοδάσους με τη θάλασσα σε λίγα μέτρα δεν συναντάται εύκολα στην Κύπρο. Πολλά νεαρά κυρίως ζευγάρια έχουν ανακαλύψει τα τελευταία χρόνια την περιοχή και το Κοινοτικό Συμβούλιο σε συνεργασία με την Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Πάφου έχουν δημιουργήσει τα «Λουκέτα Αγάπης» όπου καλούν τους ερωτευμένους να κλειδώσουν τον έρωτά τους σε ένα μοναδικό σημείο του Πωμού, στην Σπηλιά του Δράκου, με θέα το καλύτερο ηλιοβασίλεμα σε ένα μοναδικό τοπίο.

Σκοπό έχουν βέβαια το συμβολικό «κλείδωμα» της αγάπης σε όλες τις μορφές της. Οι ερωτευμένοι κρεμάνε κλειδαριές με χαραγμένα τα αρχικά τους, σε σχήμα καρδιάς, με μηνύματα, ημερομηνίες, ευχές και κορδελάκια και πετάνε συμβολικά κάπου το κλειδί για να μην ξεκλειδώσει η αγάπη τους.

Ο κοινοτάρχης Βαγγέλης Στυλιανού χαρακτήρισε την ιδέα ξεχωριστή και πρωτότυπη όπου γίνεται πράξη με τη στήριξη της ΕΤΑΠ Πάφου και του Υφυπουργείου Τουρισμού, τους οποίους και ευχαρίστησε. Στην περιοχή, κοντά στο λιμανάκι της κοινότητας, έχει δημιουργηθεί η σχετική υποδομή αλλά και εύκολη πρόσβαση για όσους θέλουν να απολαύσουν το μοναδικό τοπίο της περιοχής.


Με πληροφορίες pafoslive.com.cy

 

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close