Cinema: Τα Καλύτερα

The Watchers

Το σκηνοθετικό ντεμπούτο της κόρης του μετρ των ταινιών μεταφυσικού μυστηρίου, M. Night Shyamalan

Δημοσιεύτηκε στις 05 Ιουνίου 2024

Η Mina, μια 28χρονη καλλιτέχνιδα, βρίσκεται παγιδευμένη σε ένα απέραντο, παρθένο δάσος στη δυτική Ιρλανδία, το οποίο δεν είναι καταγεγραμμένο σε κανέναν χάρτη.

Όλα τα οχήματα σταματούν να δουλεύουν όταν φτάνουν στα όρια αυτού του δάσους. Το ίδιο συνέβη με το αυτοκίνητο της Mina. Ψάχνοντας για βοήθεια βαδίζει μέσα στο δάσος, συναντά όμως μόνο μια γυναίκα, που την προτρέπει φωνάζοντας να τρέξει μέσα σε ένα τσιμεντένιο καταφύγιο.

Όταν η Mina βρίσκει το καταφύγιο, παγιδεύεται εν αγνοία της, μαζί με τρεις αγνώστους. Μόλις η πόρτα κλείσει πίσω της, ακούγονται κραυγές. Το δωμάτιο στο οποίο βρίσκεται η Mina είναι γυμνό, οι τοίχοι είναι από γυαλί και στο ταβάνι κρέμεται μία λάμπα, που ενεργοποιείται κάθε σούρουπο, όταν εμφανίζονται οι Παρατηρητές.

Όλοι τους αιχμάλωτοι άνθρωποι, παρακολουθούνται και καταδιώκονται από μυστηριώδη πλάσματα κάθε βράδυ.Κάποιοι είναι άτυχοι και δεν προλαβαίνουν να φτάσουν εγκαίρως στο καταφύγιο…

Από τον παραγωγό M. Night Shyamalan ("Έκτη Αίσθηση") έρχεται μια φιλόδοξη ταινία τρόμου, το "The Watchers", που αποτελεί το σεναριακό και σκηνοθετικό ντεμπούτο της κόρης του, Ishana Night Shyamalan, βασισμένη στο μυθιστόρημα του A.M. Shine, με πρωταγωνίστρια την Dakota Fanning.

Πρεμιέρα: 6 Ιουνίου. Διάρκεια: 102'.

Σχετικά

Ατζέντα
June 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close