Guide , Ξενοδοχεία να μείνεις

Το νέο boutique ξενοδοχείο του νησιού είναι μόνο για ενήλικες και είναι απλά υπέροχο

Άνοιξε τις πόρτες του και σε περιμένει

Δημοσιεύτηκε στις 10 Ιουνίου 2024

Σε απόσταση αναπνοής από την παραλιακή περατζάδα της Πάφου, ένα ολοκαίνουργιο ξενοδοχείο αναδύθηκε τον τελευταίο μήνα σαν την αρχαία θεά Αφροδίτη, δίνοντας λίγη ακόμα αίγλη στη διαρκώς αναπτυσσόμενη περιοχή.

Δημιούργημα της κυπριακής «Kuutio Group», το πανέμορφο M Boutique, κεντρίζει αμέσως το ενδιαφέρον του επισκέπτη, χάρη στην ιδιαίτερη αρχιτεκτονική του, την πανταχού παρούσα αίσθηση φιλοξενίας, αλλά και τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες που προσφέρει.

Το ξενοδοχείο διαθέτει 77 σουίτες και δωμάτια, 8 από τα οποία είναι εξοπλισμένα με ιδιωτικές πισίνες και τζακούζι για έξτρα στιγμές χαλάρωσης. Όλα τα δωμάτια είναι σχεδιασμένα αποκλειστικά για ζευγάρια, ενώ με το που θα διαβείς την πόρτα τους, και θα χαζέψεις τους μοντέρνους πίνακες, αλλά και την ιδιαίτερη μίνιμαλ και μοντέρνα διακόσμηση που τα καθιστά ιδανικές καλοκαιρινές «φωλιές».

m bou2.jpg

Στην πλειοψηφία τους βλέπουν στη μοντέρνα πισίνα του ξενοδοχείου, η οποία πλαισιωμένη από ντιζαϊνάτες ξαπλώστρες είναι ό,τι πρέπει για ατελείωτες ώρες χαλάρωσης στον ήλιο, συντροφιά με δροσιστικά ροφήματα και κοκτέιλ, τα οποία παραγγέλνεις εύκολα με το πάτημα ενός κουμπιού δίπλα στην ξαπλώστρα.

Στο συγκρότημα του M Boutique φιλοξενούνται επίσης ένα spa με πλειάδα διαθέσιμων θεραπειών ευεξίας, μια ξηρή σάουνα, ένα άρτια εξοπλισμένο γυμναστήριο, ίσως από τα καλύτερα που έχουμε δει σε ξενοδοχείο, αλλά και ένα classy μπαρ στην ταράτσα, το οποίο προσφέρεται για μοναδικές βραδιές στα… ψηλά, συνοδεία καλοφτιαγμένων signature κοκτέιλ και lounge μουσικών επιλογών.

Στο ισόγειο του κτιρίου, πίσω από έναν εντυπωσιακά διακοσμημένο με κάθε λογής φυτά τοίχο, αναδύεται η γευστική γοητεία του ξενοδοχείου, ένα εστιατόριο το οποίο ξεφεύγει από το παραδοσιακό «ξενοδοχειακό» στιλ και αποκτά δική του γαστριμαργική υπόσταση. Σε αυτό αξίζει να σταθούμε.

m boutique.jpg

Το Gepetto, με τον σεφ Ράφι Κοέν στο τιμόνι, σερβίρει δημιουργική μεσογειακή κουζίνα, με τις ολόφρεσκες και ποιοτικές πρώτες ύλες να έρχονται απευθείας από ντόπιους παραγωγούς και αγρότες στα βουνά της Πάφου.

Πιστό στη λογική farm to table, το Gepetto διαθέτει τον δικό του ελαιώνα μερικά χιλιόμετρα έξω από την πόλη, ο οποίος παρέχει το εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο που χρησιμοποιείται στα πιάτα, ενώ το χαλούμι το προμηθεύονται από το τυροκομείο Καλλεπίτικο, στο χωριό Καλλέπια και είναι από 100% κατσικίσιο γάλα το οποίο βγάζει όλη του την βουτυράτη γοητεία.

m-boutique-hotel-designed-for-adults-paphos-007-1699295558-1110x700.webp

Το κρασί του καταλόγου το προμηθεύει κατ’ αποκλειστικότητα η Μονή Χρυσορρογιάτισσας (μεγάλη η κρασο-χάρη της!), η οποία στους ιδιόκτητους αμπελώνες της παράγει εκλεκτά κρασιά από τοπικές (Ξυνιστέρι, Μαύρο, Μαραθεύτικο, Ofthalmo) αλλά και εισαγόμενες ποικιλίες σταφυλιών (Mataro, Merlot , Cabernet Sauvignon, Chardonnay, Riesling).

Στον κατάλογο του εστιατορίου θα βρεις το προαναφερθέν χαλούμι σε μια πεντανόστιμη εκδοχή με μαρμελάδα ντομάτας και δαμάσκηνο (14€), αλλά και ανάλαφρο ταρτάρ μοσχαριού με κρόκο αυγού (22€), κεφτεδάκια αρνιού πάνω σε καπνιστή μελιτζανοσαλάτα (15€), καρπάτσιο μοσχάρι με τραγανή φοκάτσια (22,5€), σολομό με γλυκό καλαμπόκι, καβούρι και πράσινη σαλάτα (29€), νιόκι γεμιστά με ρικότα και κολοκύθα πάνω σε κρέμα από σπανάκι (29€), και ένα πληθωρικό Rib Eye από Wagyu με πουρέ πατάτας, ψητό κρεμμύδι και λαχανικά εποχής (80€). Ενδιαφέροντα και τα επιδόρπια, με τον «μπαχαρικό» ανανά, με custard πορτοκαλιού, πάνω σε μους κανέλας και μαρένγκα από σουμάκ να ξεχωρίζει (14€).

Στον ίδιο χώρο σερβίρεται και το πλούσιο πρωινό του ξενοδοχείου, με μπουφέ από ένα σωρό φρέσκα φρούτα, κέικ, ψωμάκια με ελιές, cookies με σοκολάτα, μάφιν με μύρτιλλο, γκρανόλα και γιαούρτι, αλλά και ένα μεγαλοπρεπή «πύργο» μεζέδων, ο οποίος έρχεται στο τραπέζι σου με ανατολίτικα καλούδια, όπως ταχίνι με πράσινη χαρίσα, πάστα αβοκάντο, bagel της Ιερουσαλήμ, αυγοσαλάτα, τυρί κρέμα με σουμάκ και ελαιόλαδο, μαριναρισμένες ελιές και ισραηλίτικη σαλάτα.

Ο κατάλογος συμπληρώνεται με κάποιες εξίσου νόστιμες επιλογές κυρίως πιάτων, όπως παραδοσιακά ανατολίτικα αυγά Shakshuka σε σάλτσα ντομάτας, ομελέτα με τηγανιτό κρεμμυδάκι, μανιτάρια και τυρί, αυγά ποσέ με σολομό, λεμόνι και σάλτσα hollandaise και το Gepetto Breakfast με αυγά, μανιτάρια, ψητή ντομάτα, χαλούμι και μοσχαρίσιο λουκάνικο. Το πρωινό συμπεριλαμβάνεται στην τιμή του δωματίου, ενώ για τους εξωτερικούς επισκέπτες κοστίζει 30€.

Σημειωτέον, το M Boutique Hotel βρίσκεται στη θέση του πρώην ξενοδοχείου Daphne, του οποίου η κατασκευή ξεκίνησε το 1975, λίγο μετά την τουρκική εισβολή στη Βόρεια Κύπρο. Από τότε, η οικογένεια Χρυσόμηλου, οι ιδιοκτήτες του ξενοδοχείου, είχαν όραμα να ξαναχτίσουν την Πάφο και να την ορίσουν ως ελκυστικό προορισμό για τους τουρίστες παγκοσμίως.

M Boutique Hotel (26933500) Αλκμήνης 3, Πάφος.
Facebook: M-Boutique Hotel 

Πηγή: www.in2life.gr

Σχετικά

Ατζέντα
September 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close