Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Il Basilico: Εκεί που κάθε πιάτο λέει μία ιταλική ιστορία!

Το καλοκαίρι στον Πρωταρά θα είναι νόστιμο

Δημοσιεύτηκε στις 12 Ιουνίου 2024

Το Il Basilico είναι ένα αυθεντικό ιταλικό εστιατόριο στην καρδιά του κοσμοπολίτικου Πρωταρά, που ξεχωρίζει τόσο ως προς τα πιάτα και τα ποτά που σερβίρει όσο και προς την ίδια την ατμόσφαιρά του.

Με το που περάσεις το κατώφλι του θα ξεκινήσει ένα πανέμορφο ταξίδι στις πιο γραφικές γωνιές της Ιταλίας. Το εστιατόριο έχει ρουστίκ διακόσμηση που αναδεικνύεται μέσα από τα ξύλινα τραπέζια και τους ξεχωριστούς vintage πίνακες. Η δε ατμόσφαιρα είναι ιδανική για ένα ρομαντικό δείπνο, μια οικογενειακή συγκέντρωση ή μια βραδινή έξοδο με φίλους...

il basilico.jpg

Έχοντας ως γνώμονα πάντα την καλύτερη εξυπηρέτηση και ποιότητα, το Il Basilico σε υποδέχεται στον χώρο του σερβίροντάς σου νόστιμο φαγητό.

Το μενού είναι γεμάτο με ιταλικές νοστιμιές, όπως πίτσες, οι οποίες φτιάχνονται με μαεστρία, υπέροχη λεπτή και τραγανή ζύμη, σε απίθανες γεύσεις και συνδυασμούς, όπως ακριβώς τις φτιάχνουν και στην ιταλική πρωτεύουσα. Επιπλέον, δεν θα μπορούσαν να λείπουν από τον κατάλογο οι σαλάτες, τα steak και τα θαλασσινά, όλα φτιαγμένα με ιταλικό ταμπεραμέντο, με ποιοτικά υλικά και στις καλύτερες τιμές.

il_basilico_4.jpg

Πρόκειται άλλωστε για ένα εστιατόριο με εμπειρία 25 και πλέον χρονών, στο οποίο θα ζήσεις μια ευχάριστη και γευστική εμπειρία.

Το εστιατόριο βρίσκεται σε μια πολυσύχναστη περιοχή του Πρωταρά, καθιστώντας το το ιδανικό μέρος για να ξεκινήσετε ή να ολοκληρώσετε τη βραδινή σας έξοδο. Μετά το δείπνο, μπορείτε να κάνετε μια βόλτα στους δρόμους και να απολαύσετε τη ζωντανή ατμόσφαιρα της περιοχής.

(23832685) Λεωφ. Πρωταρά 34. Δ-Κ 12.00-24.00.

Σχετικά

Ατζέντα
June 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close