Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Δύο κορυφαία food lover points στην πιο καλοκαιρινή τους εκδοχή!

Οι αγαπημένες γεύσεις δύο εστιατορίων μάς περιμένουν κι αυτήν τη σεζόν στην ειδυλλιακή βεράντα του Πρωταρά.

Δημοσιεύτηκε στις 11 Ιουνίου 2024

Η φύση έστησε το σκηνικό της, τα τραπέζια στη βεράντα πήραν τη θέση τους και οι άνθρωποι των Inamo και Ahinos μας υποδέχονται καθημερινά στον πιο summer προορισμό, για να δοκιμάσουμε προτάσεις μοναδικές, με επίκεντρο τόσο τη μεσογειακή κουζίνα όσο και την ασιατική κουζίνα!

Άλλωστε, πρόκειται για μία καταξιωμένη ομάδα, η οποία συνεχίζει φέτος για τρίτη σεζόν την επιτυχημένη, γαστρονομική της διαδρομή στον καλοκαιρινό Πρωταρά και με αυτό το project, ακολουθώντας κλασικές και πειραγμένες γεύσεις, συνδυασμένες με τη νέα φιλοσοφία της γαστρονομίας αλλά πιο τις σύγχρονες νότες.

ιναμο.jpg

Εδώ, βέβαια, έχουν καταφέρει και κάτι ακόμα πιο σημαντικό, καθώς τα δύο εστιατόρια βρίσκονται στην ίδια φιλόξενη βεράντα και σου δίνουν την ευκαιρία να τα δοκιμάσεις και τα δύο, είτε καθίσεις στο Ahinos είτε στο Inamo, απολαμβάνοντας τα πιάτα και από το μενού των δύο εστιατόριων ταυτόχρονα.

DSC08262.jpg

Η αίσθηση της απόλυτης φιλοξενίας θα σε αγκαλιάσει από την υποδοχή κιόλας, οδηγώντας σε στη βεράντα με τη μαγευτική θέα στην καταγάλανη θάλασσα του Πρωταρά, όπου αποκαλύπτεται ένα μαγικό περιβάλλον. Περιτριγυρισμένο από φυτά, το set up είναι ιδανικό για την εποχή, ενώ η δροσιά και η φίνα αισθητική έρχεται να προστεθεί στις εκπλήξεις που σου επιφυλάσσει η συνέχεια.

DSC08174.jpg

Από τη μία λοιπόν το εστιατόριο Ahinos σε περιμένει με ένα ανανεωμένο μενού, το οποίο κινείται μεταξύ μοντέρνων μεσογειακών γεύσεων και ασιατικών επιρροών. Στον κατάλογό του θα βρεις μία πληθώρα πιάτων με κρεατικά αλλά και θαλασσινό μεζέ με μοντέρνα προσέγγιση, καθώς επίσης και καλοφτιαγμένα sushi.

Από την άλλη, το Inamo, σε περιμένει για να σε μυήσει στην ασιατική κουζίνα, ταξιδεύοντάς σε με γεύσεις από όλη την Ασία.

Η γευστική εμπειρία ολοκληρώνεται με τα γλυκά που φέτος υπόσχονται να απογειώσουν κάθε ουρανίσκο αλλά και με το κόκτειλ μενού, που περιλαμβάνει καινούρια και ιδιαίτερα summer cocktails, με την υπογραφή των bartenders τους, και το οποίο έχει πιστούς λάτρεις.

DSC08153.jpg

Και τα δύο πάντως διαθέτουν εκείνα τα συστατικά του απόλυτου καλοκαιρινού προορισμού: κουζίνα υψηλών προδιαγραφών για μια άκρως γευστική εμπειρία, θέα στο ακαταμάχητο γαλάζιο της θάλασσας του Πρωταρά και τα φαντασμαγορικά φώτα της περιοχής, εύγευστα κοκτέιλ από καταρτισμένους bartenders και ήχους από έναν DJ εξ Ελλάδος ορμώμενο!

Τα Σάββατα το δείπνο σου θα συνοδεύει και χαλαρή μουσική, με τον Ελλαδίτη DJ Χάρη Ευσταθιάδη να αναλαμβάνει τα decks.

Τηλέφωνο: 23 831211
Διεύθυνση: Πρωταρά 26, Πρωταράς, ελ. επ. Αμμοχώστου.

Ahinos Mediterranean & Sushi: Δ-Σ 17.00-23.00 και Κ 12.30-22.30.
Facebook: Ahinos Mediterranean & Sushi
Instagram: ahinos.mediterranean

INAMO Asian Philosophy: Σ-Κ 17.00-23.00.
Facebook: INAMO Asian Philosophy
Instagram: inamo.asian

Σχετικά

Ατζέντα
June 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close