Τα καλύτερα της Κύπρου , Bars & Clubs

Ένα παραδεισένιο beach bar, σε μια απίθανη τοποθεσία, με θέα που κόβει την ανάσα

Καθαρά νερά, ανεβαστικές ή chill out μουσικές, ξέφρενα πάρτι σε φόντο γαλάζιο και νόστιμο φαγητό σε ένα υπέροχο beach bar

Δημοσιεύτηκε στις 14 Ιουνίου 2024

Όπως και ολόκληρη η επαρχία Αμμοχώστου έτσι και ο Πρωταράς, φημίζεται για τις παραλίες του, με τα καταγάλανα νερά και τη χρυσή αμμουδιά, αλλά και τους ανέγγιχτους κολπίσκους που σου επιτρέπουν να χαλαρώσεις μακριά από τους σύγχρονους ρυθμούς. Και όσο και αν τις προτιμάμαι, δεν είναι λίγες οι φορές που αναζητούμε τη χαλάρωση σε μία άνετη ξαπλώστρα, με τη μουσική που μας αρέσει κι ένα απολαυστικό κοκτέιλ στο χέρι.

kohili.jpg

Γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο σου προτείνουμε να ανακαλύψεις -αν δεν το έχεις κάνει ήδη- το Kohili Beach Bar στον Πρωταρά. Ένα πραγματικό στολίδι, που μαγεύει τους επισκέπτες με την υπέροχη τοποθεσία του και το γαλήνιό του περιβάλλον. Μία τοποθεσία με απρόσκοπτη θέα από ψηλά, που σου δίνει την αίσθηση ότι αιωρείσαι πάνω από τη θάλασσα.

Ο προσεγμένος σχεδιασμός του χώρου δημιουργεί ένα μοναδικό περιβάλλον που λειτουργεί ως ηρεμιστικό και σε ταξιδεύει όλες τις ώρες.

kohili2.jpg

Ένας παράδεισος ηρεμίας και γευστικών απολαύσεων στην παραλία της ΜΜΑΔ στον Κάππαρη, με δροσερά και γευστικά κοκτέιλ, νόστιμα φαγητά, υπέροχα μουσικά ακούσματα και διασκέδαση, που συγκεντρώνει τους ανθρώπους που ξέρουν να κρατούν ψηλά την ατμόσφαιρα της διασκέδασης.

Από έναν κρύο καφέ σε μια ζεστή ξαπλώστρα έως ένα κοκτέιλ κάτω από το φως του φεγγαριού, υπάρχει πάντα κάτι στο Kohili που θα σε προκαλέσει.

kohili4.jpg

Boho αισθητική, χαλαρωτικό και απόλυτα οικείο περιβάλλον, εξαιρετικό φαγητό, αναζωογονητική μουσική από γνωστούς DJ και μοναδικό ηλιοβασίλεμα, είναι όλα όσα σε περιμένουν εδώ από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ.

Αν βρεθείς εδώ από νωρίς το πρωί, θα απολαύσεις μπάνιο και ήλιο, όσο πίνεις καφέ ή αναζωογονητικούς χυμούς. Όσο προχωράει η μέρα και η όρεξη ανοίγει από τις βουτιές, σειρά έχει το μενού του Kohili, όπου βρίσκεις από επιλογές για breakfast και brunch, κολαφτιαγμένα πιάτα για μεσημεριανό αλλά και βραδινό, καθώς επίσης και εξαιρετικά σνακ για κάθε στιγμή της ημέρας καθώς επίσης και γλυκά.
Τα κοκτέιλ είναι δημιουργικά, εύγευστα, απόλυτα δροσερά και φτιαγμένα από έμπειρους bartender -που δεν θα σε απογοητεύσουν ποτέ.

kohili 3.jpg

Όσο για τη μουσική, καθόλη τη διάρκεια του καλοκαιριού διοργανώνει live μουσικές βραδιές (σε τακτά χρονικά διαστήματα, 3-4 φορές τη βδομάδα), ενώ τις Κυριακές τα απογεύματα φιλοξενεί DJ ή ακόμα και live μουσική!

Το προσωπικό στο Kohili Beach Bar είναι άκρως φιλικό, και θα φροντίσει να διασφαλίσει ότι οι επισκέπτες του θα έχουν μια αξέχαστη και ευχάριστη εμπειρία, δημιουργώντας ένα φιλόξενο και ασφαλές περιβάλλον για όλους.

(97969699) Παραλία ΜΜΑΔ, Κάππαρης, Παραλίμνι.
Ωράριο λειτουργίας: 08.00-00.00 (all day).
E-mail: kohilibeachbar17@gmail.com
Instagram: kohili_beach_bar
Facebook: Kohili Beach Bar

Σχετικά

Ατζέντα
June 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close