Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Ένα εστιατόριο που μας ταξιδεύει με τις γεύσεις του σε όλο τον κόσμο!

Ο Πρωταράς είναι περήφανος για το καλό φαγητό, όπως μαρτυρούν τα εστιατόριά του

Δημοσιεύτηκε στις 12 Ιουνίου 2024

Ο καλοκαιρινός Πρωταράς δεν έχει μόνο ενδιαφέροντα σημεία να επισκεφθείς και μεγάλη τουριστική κίνηση, αλλά αποτελεί μια καλή λύση για όσους θέλουν να περάσουν ένα ξεκούραστο και άνετο σαββατοκύριακο αλλά και για όσους επιθυμούν να διασκεδάσουν και να δροσιστούν στις παραλίες!

Είναι όμως και η καλύτερη επιλογή για όσους επιθυμούν να απολαύσουν καλό φαγητό, μιας και έχει και μια αγάπη δεδομένη και περήφανη για το καλό φαγητό, όπως μαρτυρούν άλλωστε τα εστιατόριά της, με τη φιλοξενία και τη νοστιμιά που πρεσβεύουν.

erato.2e16d0ba.fill-1375x729.jpg

Ανάμεσα σε αυτά και το Ερατώ Restaurant & Steakhouse, το οποίο βρίσκεται σε κεντρική τοποθεσία, στον τουριστικό δρόμο του Πρωταρά, απέναντι από το ξενοδοχείο Sunrise.

Ο χώρος του σε κάνει να νιώθεις οικεία από το πρώτο λεπτό, αποτελώντας συνάμα το κατάλληλο μέρος για εξαιρετικής ποιότητας φαγητό!

erato.png

Κι αυτό, γιατί, πρόκειται για ένα εστιατόριο που προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία μαγειρευτών φαγητών από όλο τον κόσμο. Εδώ, εν ολίγοις θα απολαύσεις τις κουζίνες όλου του κόσμου! Πιάτα εμπνευσμένα από την κυπριακή, τη μεσογειακή, την ευρωπαϊκή αλλά και τη διεθνή κουζίνα.

erato2.png

Άλλωστε, η πολύχρονη εμπειρία και συναναστροφή του εστιατορίου με επισκέπτες απ’ όλο τον κόσμο αποτελεί και την εγγύηση της ποιότητας του φαγητού που θα σου προσφέρει.

Στο Ερατώ Restaurant & Steakhouse θα φροντίσουν να φας καλά, ακόμα κι αν είσαι χορτοφάγος, vegan ή αν δεν καταναλώνεις τροφές που περιέχουν γλουτένη, μιας και κάθε πελάτης είναι σημαντικός!

erato3.png

Και φυσικά, αφού απολαύσεις το φαγητό σου, μην παραλείψεις να ολοκληρώσουν την εμπειρία σου με ένα από τα νόστιμα γλυκά τους, που θα απογειώσουν τον ουρανίσκο σου.

Οι τιμές του εστιατορίου είναι σε πολύ προσιτές τιμές και μπορείς να το επιλέξεις είτε για μεσημεριανό, είτε για βραδινό αφού παραμένει ανοιχτό μέχρι αργά το βράδυ.

(23832686) Λεωφόρος Πρωταρά 32, Παραλίμνι.

Σχετικά

Ατζέντα
June 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close