Guide , Ξενοδοχεία να μείνεις

Ανοίγει επιτέλους το πολυαναμενόμενο adults only ξενοδοχείο στην Αγία Νάπα

Το υπερπολυτελές 5άστερο ξενοδοχείο θα υποδέχεται κόσμο από τις 19 Ιουλίου

Δημοσιεύτηκε στις 13 Ιουλίου 2021

Εάν φέτος το καλοκαίρι αναζητάς ρομαντικές εξορμήσεις με ηρεμία, άνεση, στυλ, υπέροχες θάλασσες και εκλεκτή κουζίνα και όλα αυτά σε μια άκρως προνομιακή τοποθεσία στον παλμό των πιο τουριστικών και vibrant καλοκαιρινών περιοχών της Κύπρου, τότε είσαι πολύ τυχερός…

Γιατί η πολυαναμενόμενη έναρξη της λειτουργίας του 5άστερου ξενοδοχείου “Amarande” στην Αγία Νάπα είναι γεγονός! Το νέο αυτό κατάλυμα –που απευθύνεται αποκλειστικά σε ενήλικες επισκέπτες (16 ετών και άνω)- ανοίγει τις πύλες του στις 19 Ιουλίου και σε περιμένει για να σου χαρίσει απόλυτες καλοκαιρινές στιγμές.

Σε μια υπέροχη τοποθεσία μόλις μια ανάσα από την παραλία “Μαϊστράλι” στην Αγία Νάπα, το “Amarande hotel” αποτελεί ένα υπερσύγχρονο και υπερπολυτελές μέρος, που ενσωματώνει άνεση και μινιμαλιστικό στιλ σε ένα απόλυτο elegant design που θα σε συνεπάρει.

Οι εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου περιλαμβάνουν όλα όσα χρειάζεται κανείς για να περάσει ένα αλησμόνητο καλοκαίρι: Πανέμορφη εξωτερική πισίνα με γουστόζικα gazebos και κρεβατάκια πάνω στην πισίνα, υπερσύγχρονο γυμναστήριο και γήπεδο tenis και φυσικά spa με θερμαινόμενη πισίνα, γιατί ως γνωστόν καλοκαίρι χωρίς spa δε γίνεται!

Το κατάλυμα προσφέρει διαφόρων ειδών και τύπων δωμάτια με σαγηνευτική θέα στη θάλασσα ενώ οι σουίτες PRESTIGE SWIM-UP SUITE SEA VIEW, εκτός από τη θέα στη θάλασσα διαθέτουν και μια δεύτερη πισίνα στο… μπαλκόνι σου! Η εξωτερική θέα βέβαια θα έρθει δεύτερη καθώς πρώτα θα σε καταπλήξει η εσωτερική θέα των δωματίων που αποτελούν την επιτομή του design.

Ακόμη, με τέτοιες επιλογές που προσφέρει το ξενοδοχείο για ποιοτικό φαγητό και ποτό δε θα ξεκολλάς από εκεί! Από το κεντρικό εστιατόριο ALERIA με την υπέροχη εξωτερική βεράντα και το fine dining εστιατόριο EZRA που είναι ιδανικό για ρομαντικό δείπνο, μέχρι το pool bar - restaurant AZURE 47 με τα απολαυστικά smoothies και τα δροσιστικά cocktails αλλά και το σοφιστικέ lounge bar του ξενοδοχείου (TAKI'S BAR & CIGAR TERRACE), σίγουρα θα βρεις αυτό που αναζητάς για κάθε διάθεση και ώρα της ημέρας.

Το μόνο που έχεις να κάνεις για να δημιουργήσεις τις πιο αξέχαστες καλοκαιρινές αναμνήσεις είναι να κάνεις την κράτηση σου στο “Amarande”. Τα υπόλοιπα θα τα αναλάβει  το υπερπολυτελές ξενοδοχείο με την ξεχωριστή φιλοξενία και εξυπηρέτηση του από κοινού με τα υπέροχα τιρκουάζ νερά και τα ειδυλλιακά τοπία της Αγίας Νάπας και των γύρω περιοχών…

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close