Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Πάμε για εξαιρετικό μεξικάνικο φαγητό και δροσερά κοκτέιλ

Το Los Hermanos άνοιξε για δεύτερη χρονιά στον απόλυτο καλοκαιρινό προορισμό, τον Πρωταρά

Δημοσιεύτηκε στις 12 Ιουνίου 2024

Ένα εστιατόριο που μας πηγαίνει ένα γαστρονομικό ταξίδι στο Μεξικό! Αυτό είναι το Los Hermanos, που σε υποδέχεται φέτος για δεύτερη χρονιά στο πιο κεντρικό σημείο του Πρωταρά, στη Λεωφόρο Λευκόλλας.

Εδώ ο σεφ του Los Hermanos αναλαμβάνει να μας μυήσει στη μεξικάνικη κουζίνα και κουλτούρα, ενώ ο bartender κουνά τα σέικερ και μας σερβίρει τα πιο δροσιστικά, κλασικά αλλά και signature, cocktails.

image00011.jpeg

Αν λοιπόν έχεις βρεθεί ποτέ -ή ονειρεύεσαι να πας- στη Γουαδαλαχάρα, το Μοντερρέι, το Ακαπούλκο, το Μεξικάλι, τη Τορρεόν, τη Μέριδα, τη Τιχουάνα, το Σαν Λουίς Ποτοσί, το Los Hermanos θα σε αποζημειώσει ευχάριστα.

Spicy επιλογές, tacos, burritos, και φυσικά δροσιστικές Margaritas, συμπληρώνουν αυτή την «απόδραση» στο Μεξικό, η οποία ολοκληρώνεται από την παραδοσιακή διακόσμηση με βάση το ξύλο αλλά και τα πολύχρωμα patterns, τα σομπρέρο και τα φυτά!

image00009.jpeg

Άλλωστε, πρόκειται άλλωστε για ένα κεφάτο εστιατόριο, με ωραία διακόσμηση που θυμίζει κάτι από μεξικάνικη κουλτούρα, με νόστιμη κουζίνα, ζωντανά χρώματα και πολλά τραπεζάκια έξω στη βεράντα του. Την χαρούμενη αυτή ατμόσφαιρα πλαισιώνει ωραία και η μουσική που τις καθημερινές είναι πιο χαλαρή, ενώ τα Παρασκευοσαββατοκύριακα ανεβάζει ένταση.

image00012.jpeg

Πιο συγκεκριμένα στο μενού του θα βρεις αυθεντικές συνταγές, φτιαγμένες με τις καλύτερες πρώτες ύλες, όπως πλούσια ορεκτικά, φρέσκες σαλάτες, πληθωρικά κυρίως πιάτα, burritos και tacos, πίτσες, ζουμερά ψητά καθώς και εξαιρετικά συνοδευτικά πιάτα και σάλτσες, ακόμα και γλυκά!

Προτείνουμε να κάνεις αρχή με μία Mexican σαλάτα, που θα φτάσει κοντά σου ολόφρεσκια, αλλά και nachos -ένα από τα πιο κλασικά πιάτα της μεξικάνικης κουζίνας- από τα οποία αξίζει να δοκιμάσεις τα Los Hermanos με ψιλοκομμένο κοτόπουλο, τυρί, γουακαμόλε και δροσερή μεξικάνικη σαλάτα Pico de gallo.

image00007.jpeg

Όσο για τα αγαπημένα πιάτα των επισκεπτών, σίγουρα οι παραδοσιακές γεύσεις έχουν την τιμητική τους! Δοκίμασε λοιπόν chicken enchiladas, tortillas γεμιστές με κοτόπουλο, σος enchiladas και λιωμένο τυρί, αλλά και chimichangas με τραγανή τορτίγια, κοτόπουλο και τυρί, και από πάνω sour cream που μπορούν να ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο σου.

image00008.jpeg

Burito, quesadillas, fajitas και tacos πρέπει επίσης να μπουν στις επιλογές σου! Είναι εξάλλου και τα πιάτα που θα αποτελέσουν το τέλειο συνοδευτικό για τα κοκτέιλ σου!

Προτείνουμε, τέλος, να παραγγείλεις και τα Whole Rack Of Ribs με BBQ Sauce, chips και λαχανικά, τη μεξικάνικη έκδοχή του σολομού (Vera Cruzana) αλλά και γαρίδες στην ίδια φιλοσοφία, που θα σε κερδίσουν!

image00006.jpeg

Ένα μεξικάνικο dinner ολοκληρώνεται ιδανικά με παραδοσιακά Churros με σάλτσα σοκολάτας, apple enchilada, με μήλο σε τορτίγια σερβιρισμένο με παγωτό βανίλια, avocado cheesecake κ.λπ. που θα κερδίσουν τον ουρανίσκο σου!

image00001.jpeg

Μη φύγεις χωρίς να απολαύσεις το κοκτέιλ σου, καθώς το «Los Hermanos», προσφέρει μια απίθανη λίστα που καλύπτει κάθε γούστο. Ωστόσο οι παγωμένες μαργαρίτες (λεμόνι, φράουλα κ.λπ,.) βρίσκονται ψηλά στις προτιμήσεις!

(99040794 & 99169008) Λευκόλλας 6Α, Πρωταράς. Δ-Κ 16.30-23.00.
Facebook: Los Hermanos
Instagram: Los Hermanos Mexican Restaurant

image00004.jpeg

Σχετικά

Ατζέντα
June 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close