Δημοσιεύτηκε στις 12 Ιουνίου 2024
Η Μαρίνα Αγίας Νάπας και ο Αργυρός Ολυμπιονίκης και δύο φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής στην ιστιοπλοΐα Παύλος Κοντίδης προχώρησαν σε νέα διετή συνεργασία. Η ανανέωση αυτή έρχεται στο καλύτερο τάιμινγκ μερικούς μήνες πριν από τους επερχόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού όπου και θα αγωνιστεί ο αθλητής μας εκπροσωπώντας για μια ακόμα φορά επάξια την Κύπρο.
Ενστερνιζόμενοι τις ίδιες αξίες, όραμα και φιλοσοφία, ο Παύλος Κοντίδης αποτελεί τον ιδανικό πρωταθλητή για την προβολή της Μαρίνας Αγίας Νάπας, ενός πολυβραβευμένου έργου το οποίο αποτελεί τον απόλυτο, θαλάσσιο, διεθνή τουριστικό προορισμό. Αξίζει να σημειωθεί πως μετά το απόλυτα επιτυχημένο 2023, κατά το οποίο συνεχίστηκαν οι παρουσίες στο βάθρο των νικητών, κυρίως σε μεγάλης εμβέλειας αγώνες, ο Παύλος Κοντίδης ατενίζει με αισιοδοξία τη φετινή χρονιά, και με φάρο τις επιτυχίες αυτές προετοιμάζεται έτσι ώστε να τις επαναλάβει στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.
Ο κ. Σταύρος Καραμοντάνης, Διευθύνων Σύμβουλος της Μαρίνας Αγίας Νάπας ευχαρίστησε τον Παύλο Κοντίδη για την έναρξη της συνεργασίας και σημείωσε πως «η συνεργασία είναι πολύ σημαντική για την εταιρεία γιατί συνάδει με το όραμα της να επιδιώκει και να κατακτά διεθνή πρωτεία. Είναι ένας αθλητής πρότυπο με όραμα ο οποίος δουλεύει σκληρά, με τεράστιες επιτυχίες σε διεθνές επίπεδο». Ο κ. Καραμοντάνης συμπλήρωσε πως «Η Μαρίνα Αγίας Νάπας αποτελεί στολίδι για την Ανατολική Μεσόγειο και την Κύπρο γενικότερα και πιστεύουμε πως μαζί με τον Παύλο, και έχοντας ως κοινό σημείο αναφοράς την αγάπη μας για τη θάλασσα και την Κύπρο, θα συνεχίσουμε το ταξίδι ώστε να γίνει παγκοσμίως γνωστή η Μαρίνα Αγίας Νάπας».
Από την πλευρά του ο Παύλος Κοντίδης πρόσθεσε πως «Η Αγία Νάπα συνδυάζει μοναδικά τοπία, παραλίες και χρώματα. Για εμάς τους λάτρεις της θάλασσας, είναι ένα μοναδικό δώρο το γεγονός ότι μπορούμε να απολαύσουμε αυτή τη μαγεία, έχοντας στη διάθεση μας τις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της Μαρίνας Αγίας Νάπας».
Υπενθυμίζεται ότι η Μαρίνα Αγίας Νάπας είναι χωροθετημένη ανάμεσα στις παραλίες Αγίας Θέκλας και Μακρόνησου, με 220 ευρύχωρα, πολυτελή διαμερίσματα σε δύο πύργους, εκ των οποίων ο Ανατολικός έχει ήδη παραδοθεί, με 23 πολυτελείς επαύλεις, μαρίνα με δυνατότητα ελλιμενισμού και παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών σε 600 σκάφη καθώς και ναυπηγείο.
Το έργο περιλαμβάνει ακόμα μια σειρά από επιλεγμένα καταστήματα και εστιατόρια που προσφέρουν υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και ανέσεις στους διαμένοντες, τους ιδιοκτήτες και τα πληρώματα σκαφών καθώς και στους επισκέπτες της μαρίνας.
Σχετικά
Το Κιριμπάτι η πρώτη χώρα που υποδέχτηκε το νέο έτος – Ο πλανήτης μετρά αντίστροφα για το 2026, δείτε live
Η ατόλη Κιριτιμάτι –γνωστή και ως Νήσος των Χριστουγέννων– υποδέχθηκε επίσημα το 2026
Το φράγμα στο Πέρα Πεδί υπερχείλισε και οι εικόνες είναι άκρως εντυπωσιακές (βίντεο)
Οι βροχές των τελευταίων ωρών ξεχειλισαν το φράγμα της ορεινής Λεμεσού
Αυτά είναι τα 5 πιο δημοφιλή θέματα του checkincyprus.com για το 2025
Τι διάβασαν οι αναγνώστες περισσότερο από τον νούμερο ένα οδηγός διασκέδασης στην Κύπρο τη χρονιά που φεύγει
Βροχές, καταιγίδες και χιόνια στο Τρόοδος- Σε ισχύ η Κίτρινη Προειδοποίηση
Αναλυτικά το δελτίο καιρού
Παίρνει μορφή το νέο Κυπριακό Μουσείο στη Λευκωσία (εικόνες)
Το κτίριο αρχίζει να αποκτά το τελικό του σχήμα, όπως φαίνεται από τις εικόνες
Κίτρινη προειδοποίηση για καταιγίδες, χαλάζι και σφοδρούς ανέμους
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού
Βροχές και καταιγίδες στο «μενού» του καιρού - Η πρόγνωση μέχρι την Πρωτοχρονιά
Αναλυτικά η πρόγνωση
Οι 10 πόλεις με την καλύτερη νυχτερινή ζωή - Πάρτι, χορός και διασκέδαση
Πόσα μπαρ και παμπ έχει κάθε προορισμός ανά 100 χλμ. Τι ώρα κλείνουν τα καταστήματα. Το κόστος για τα ποτά. Ποιες νυχτερινές δραστηριότητες είναι διαθέσιμες.
Η Πολωνία ανεβαίνει στην κορυφή των χειμερινών προορισμών για τους Ευρωπαίους
Η Πολωνία συγκαταλέχθηκε φέτος στους πιο δημοφιλείς ευρωπαϊκούς προορισμούς για σύντομες αποδράσεις την περίοδο των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς
Οι κορυφαίοι προορισμοί του κόσμου για την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς
Εκεί όπου η τελευταία νύχτα του χρόνου γίνεται πραγματική εμπειρία
Οι ευρωπαϊκές χώρες με τη μεγαλύτερη ζήτηση για τις γιορτές- Η θέση της Αθήνας
Το κλείσιμο του 2025 φέρνει υψηλή ζήτηση όσον αφορά τη ζήτηση στη βραχυχρόνια μίσθωση στα τέλη της χρονιάς- αρχές του 2026
«Παγώνει» το βράδυ η Κύπρος- Αναλυτικά οι θερμοκρασίες ανά περιοχή
Απόψε η θερμοκρασία θα πέσει στους 4 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 8 στα παράλια και στους μηδέν βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά