Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Δοκιμάσαμε τα πιάτα από το νέο μενού του Limanaki Seafood Restaurant στο Amathus Beach Hotel

Επισκεφθήκαμε τον ανακαινισμένο χώρο του βραβευμένου εστιατορίου της Λεμεσού

Δημοσιεύτηκε στις 14 Ιουνίου 2024

Βρεθήκαμε στo Limanaki Seafood Restaurant για να γευτούμε τα νέα πιάτα στο μενού του που μυρίζουν θάλασσα. Η πρόσφατη ανακαίνιση του παραλιακού εστιατορίου στο Amathus Beach Hotel, έδωσε έναν άλλο αέρα στο χώρο με γήινες χρωματικές παλέτες που παραπέμπουν σε μεσογειακό νησί.

FotoJet (11).jpg

Στρογγυλά τραπέζια που δίνουν την αίσθηση ενός οικογενειακού δείπνου τονίζουν την αυθεντικότητα της νησιώτικης κουλτούρας με μοντέρνα αισθητική. Ο νέος σχεδιασμός του εστιατορίου φέρει την υπογραφή των διακεκριμένων και αποκλειστικών συνεργατών της Muskita Hotels, αρχιτεκτόνων-σχεδιαστών Γιώργου Γαβαλά και Γιάννη Μουρίκη. Ο ήχος της θάλασσας σε συνδυασμό με την ατμόσφαιρά του σε χαλαρώνουν απολαμβάνοντας ήσυχα το βραδινό σου.

FotoJet (12).jpg

Η βραδιά μας ξεκίνησε με σαμπάνια, βλέποντας το κύμα της θάλασσας να σκάει στην ακτή και το φως του ήλιου να χάνεται στον ορίζοντα. Το σέρβις μας έκανε εντύπωση από την πρώτη στιγμή δίνοντας προσοχή στην λεπτομέρεια και στον κάθε πελάτη ξεχωριστά.

FotoJet (8).jpg

Ξεκινήσαμε με τις πρώτες προσθήκες του νέου μενού, τα signature bites με επιλογές από tuna tostadas, spicy king crap και γαύρο μαρινάτο. Το ανανεωμένο μενού φέρει την υπογραφή του Head Chef του εστιατορίου Σταύρου Σωτηρίου εκπλήσσοντάς μας ευχάριστα με τις νέες γεύσεις που δοκιμάσαμε.

FotoJet (9).jpg

Συνεχίσαμε με μια δροσιστική κρητική σαλάτα που μας ταξίδεψε γευστικά με την ξινομιζήθρα της και την υγιεινή πράσινη σαλάτα με σάλτσα αβοκάντο. Η λευκή ταραμοσαλάτα και το χούμους συνόδεψαν το σπιτικό κουλούρι που μας σέρβιραν απόλυτα, προετοιμάζοντας μας για την συνέχεια. Ακολούθησε το ταρτάρ τόνου, το ριζότο με πέστο βασιλικού και τραγανό καλαμάρι που ξεχώρισαν με την ιδιαίτερη γεύση τους. Αγαπημένο πιάτο της βραδιάς ήταν η αστακομακαρονάδα, χωρίς να μπορούμε να μην αναφέρουμε το πολύ σωστά ψημένο και γευστικό ψάρι της ημέρας, συνοδευόμενο με λαχανικά, βλίτα και πατάτες φούρνου.

FotoJet (7).jpg

Ζήσαμε μια ξεχωριστή βραδιά με ολόφρεσκους θησαυρούς της θάλασσας που μας ταξίδεψαν σε ένα ατέλειωτο καλοκαίρι. Το εξαιρετικό wine list του εστιατορίου, πρόσφερε ιδανικές επιλογές που πάντρεψαν αρμονικά τις γεύσεις των πιάτων μας σε αυτό το γαστρονομικό ταξίδι. Η έμφαση που δίνεται στην ποιότητα της πρώτης ύλης φάνηκε από την πρώτη μπουκιά που μας άφησε τις πιο "νόστιμες" και "γευστικές" αναμνήσεις.

Σχετικά

Ατζέντα
June 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close