Δημοσιεύτηκε στις 13 Ιουνίου 2024
Αρχικά, εξέδωσε για σήμερα πορτοκαλί προειδοποίηση με ισχύ από τις 15:38 μέχρι τις 17:00 της ίδιας ημέρας. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 43 βαθμούς στο εσωτερικό και 34 στα υψηλότερα ορεινά.
Επίσης, εξέδωσε κίτρινη προειδοποίηση από τις 21:00 το βράδυ απόψε μέχρι τις 06:00 το πρωί της Παρασκευής. Όπως αναφέρει, η θερμοκρασία δεν θα πέσει κάτω από 24 βαθμούς στα ορεινά.
Τέλος, εξέδωσε πορτοκαλί προειδοποίηση με ισχύ από 11:00 το πρωί της Παρασκευής μέχρι τις 17:00 της ίδιας ημέρας. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 44 βαθμούς στο εσωτερικό και γύρω στους 35 στα υψηλότερα ορεινά.
Αναλυτικά η πρόγνωση:
Θερμή αέρια μάζα επηρεάζει την περιοχή. Στην ατμόσφαιρα θα αιωρείται αραιή σκόνη, η οποία υποχωρεί σταδιακά το Σάββατο.
Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά αργότερα πιθανόν να σχηματιστεί τοπικά αραιή ομίχλη ή και χαμηλή νέφωση, κυρίως στα παράλια. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς και τοπικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 25 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και στους 24 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
Αύριο ο καιρός θα παραμείνει κυρίως αίθριος και θερμός. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ, για να καταστούν σταδιακά νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 44 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 36 στα νότια, στα ανατολικά και στα βόρεια παράλια, γύρω στους 34 βαθμούς στα δυτικά παράλια και στους 35 στα ψηλότερα ορεινά.
Αύριο βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς και τοπικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη.
Το Σάββατο, την Κυριακή και τη Δευτέρα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερμοκρασία κατά το τριήμερο θα σημειώσει αισθητή πτώση, για να παραμείνει ωστόσο πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.
ΕΠΙΠΕΔΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΤΗΤΑΣ: ΚΊΤΡΙΝΟ ΙΣΧΥΕΙ ΑΠΟ: 2100 T.X. 13/06/2024 ΜΕΧΡΙ: 0600 T.X. 14/06/2024
— CYMET (@CyMeteorology) June 13, 2024
ΕΠΙΠΕΔΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΤΗΤΑΣ: ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΙΣΧΥΕΙ ΑΠΟ: 1100 T.X. 14/06/2024 ΜΕΧΡΙ: 1700 T.X. 14/06/2024 pic.twitter.com/iHUVDdM1AH
Σχετικά
FIFA WORLD CUP PREVIEW SERIES:Πρεμιέρα σήμερα Πέμπτη 14 Μαΐου και κάθε Πέμπτη με Σάββατο στις 21.00
Το κορυφαίο αθλητικό γεγονός του πλανήτη, η διοργάνωση που ενώνει χώρες, γενιές και συναισθήματα, γίνεται φέτος εμπειρία ΣΙΓΜΑ
«ΚΥΠΡΙΑ 2026»: Αυτά είναι τα 17 φεστιβάλ που παίρνουν το «πράσινο φως» για χρηματοδότηση
Το Υφυπουργείο Πολιτισμού ανακοινώνει τα αποτελέσματα του Προγράμματος «ΚΥΠΡΙΑ 2026» για τη χρηματοδότηση φεστιβάλ τεχνών που θα πραγματοποιηθούν το 2026
Η νέα λειτουργία στο Instagram: Τι άλλαξε στα DMs
Πώς λειτουργεί - Πρόκειται για έναν νέο τρόπο για να μοιράζονται οι χρήστες τις στιγμές τους
Το «La Casa de Papel» επιστρέφει - «Η επανάσταση δεν τελείωσε ακόμη»
«Tο επόμενο σχέδιο είναι ήδη σε κίνηση» αναφέρει χαρακτηριστικά η Netflix
Το ENAVSMA γέμισε το Amyth of Nicosia με γεύσεις και μουσική
Ένα βράδυ γεμάτο λάμψη και ξεχωριστές στιγμές για καλό σκοπό
The Outdoor Adventure Show 2026 ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία στο Nicosia Mall
Το The Outdoor Adventure Show 2026, που πραγματοποιήθηκε από τις 8 έως τις 10 Μαΐου στον εξωτερικό χώρο του 1ου ορόφου του Nicosia Mall
My Mall Limassol: 17 χρόνια μαζί – και συνεχίζουμε ακόμα πιο δυναμικά!
Το My Mall Limassol γιορτάζει φέτος τα 17 του χρόνια και προσκαλεί το κοινό να συμμετάσχει σε έναν μοναδικό διαγωνισμό που χαρίζει την απόλυτη εμπειρία διασκέδασης στην Αθήνα!
Το Boat & Sea Expo Μετέτρεψε τη Μαρίνα Αγίας Νάπας στο Απόλυτο Θαλάσσιο Event της Χρονιάς
Με τεράστια επιτυχία και εντυπωσιακή προσέλευση κόσμου ολοκληρώθηκε το πρώτο Boat & Sea Expo, το οποίο πραγματοποιήθηκε από τις 8 έως τις 10 Μαΐου στην εμβληματική Ayia Napa Marina.
Το Minthis Golf Club αναβαθμίζει την εμπειρία του golf στην Κύπρο
Εισάγει την προηγμένη τεχνολογία TrackMan™
To νέο ξενοδοχείο-κόσμημα που ετοιμάζεται να ανοίξει τις πόρτες του στο νησί
NALU Latchi – Leonardo Limited Edition: Η νέα beachfront εμπειρία φιλοξενίας που έρχεται στην Κύπρο
Αυτές είναι οι τιμές για το Δημοτικό Κολυμβητήριο Λευκωσίας φέτος
Πόσα θα μας στοιχίσουν οι βουτιές στην πισίνα του Λέλλου