Νέες Αφίξεις , Bars & Clubs

Ανακαλύψαμε ένα κρυμμένο στέκι-θησαυρό στο χωριό

Ένα πανέμορφο café/bar μέσα στο δάσος, το οποίοθα γίνει το νέο σου στέκι

Δημοσιεύτηκε στις 01 Σεπτεμβρίου 2021

Ανάμεσα στα γραφικά χωριά της επαρχίας Λευκωσίας, το Φιλάνι και το Πολιτικό, έκανε το φετινό καλοκαίρι την εμφάνισή του ένα πραγματικό διαμάντι. Ένας χώρος που βρίσκεται κυριολεκτικά μέσα στο δάσος!

Και παρόλο που απέχει μόλις μερικά λεπτά από τα χωριά, εντούτοις δεν θα δυσκολευτείς καθόλου να το βρεις, θα δυσκολευτείς όμως πολύ να το… αποχωριστείς! 

Πρόκειται για το «The Barrel», το οποίο είναι ένα μαγικό μέρος... κυριολεκτικά χωμένο μέσα στα πεύκα του δάσους, ενώ για στέγη του έχει τον έναστρο ουρανό! 

«Μάγεμα η φύσις κι όνειρο…»
Μόλις φτάσεις στο χώρο του το πιο πιθανόν είναι να κάνεις μία στάση ώστε να θαυμάσεις την απαράμιλλη ομορφιά του φυσικού τοπίου. 

Αυτό που ήταν που εντυπωσίασε εξαρχής και τους δημιουργούς του, εξ ου και αποφάσισαν να στήσουν ένα μαγαζί με κύριο χαρακτηριστικό του την απλότητα, το πράσινο της φύσης, καθώς επίσης και φυσικά δομικά υλικά όπως το ξύλο και την πέτρα, τα οποία όχι μόνο εναρμονίζονται πλήρως με την περιοχή αλλά τοποθετήθηκαν στο χώρο με απόλυτο σεβασμό σε αυτήν!  

Έτσι λοιπόν δημιουργήθηκε αυτό το πραγματικό διαμάντι, το οποίο έχει καταφέρει να βάλει το λιθαράκι του ώστε να «απογειώσει» την ομορφιά της περιοχής. 

Αν βρίσκεις και εσύ το «The Barrel» τόσο όμορφο την ημέρα όσο κι εμείς, τότε τη νύχτα θα νομίζεις πως βρίσκεσαι σε μια παραδεισένια αυλή κάτω από τον έναστρο ουρανό, σε ένα μέρος βγαλμένο από κάποιο παραμύθι…

Τα καλαίσθητα φαναράκια και τα αιωρούμενα φωτάκια που μοιάζουν σα να περνούν μέσα από τον κορμό του κεντρικού δέντρου της αυλής, καθιστούν το χώρο άκρως ατμοσφαιρικό και φινετσάτο. 

Αξέχαστες βραδιές 
Τι καλύτερο λοιπόν για τα βράδια σου από το να βρίσκεσαι σε μια τόσο ατμοσφαιρική αυλή με καλή παρέα και να απολαμβάνεις ποιοτικό κρασί με εκλεκτά μεζεδάκια και live μουσική τα βράδια της Παρασκευής;

Και άμα δοκιμάσεις και τα υπέροχα signature cocktails του – συνοδευόμενα από τα λαχταριστά platters to share - τότε σίγουρα η βραδιά σου θα «απογειωθεί». 

Εκδηλώσεις που θα εντυπωσιάσουν κάθε καλεσμένο
Το καλύτερο σ' το αφήσαμε για το τέλος! Επειδή τέτοιες μοναδικές εμπειρίες, όπως αυτήν που χαρίζει σε όλους τους επισκέπτες του το «The Barrel», είναι για να τις μοιράζεσαι, σε ενημερώνουμε ότι ο χώρος μπορεί να φιλοξενήσει κάθε σου μοναδική στιγμή.

Ο χώρος λοιπόν διατίθεται για ιδιωτικές και επαγγελματικές εκδηλώσεις και events, εξ ου και -πέρα από την έξοδό σου με την παρέα-, μπορείς να προγραμματίσεις και την εκδήλωση της εταιρείας σου ή το πάρτι για τα γενέθλιά σου, ακόμα και τη βάφτιση του παιδιού σου αφήνοντας φίλους, γνωστούς και συγγενείς απόλυτα ικανοποιημένους!

Τώρα μπορείς να χαμογελάσεις πλατιά και να περάσεις ακόμα πιο μαγικά... 

Τηλ.: 22111333
Φιλάνι-Πολιτικό, επ. Λευκωσίας. 
Ώρες λειτουργίας: Από Σεπτέμβριο: Παρασκευή 19.00-24.00, Σάββατο 09:00-24:00 & Κυριακή 09:00-24:00.
FacebookThe Barrel Coffee & Wine Bar
Instagramthebarrel_coffeeandwinebar

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close