News , Guide

Elite: Κυκλοφόρησε το teaser της τελευταίας σεζόν

Το πρώτο τρέιλερ για την τελευταία σεζόν του επιτυχημένου ισπανικού εφηβικού δράματος «Élite» του Netflix κυκλοφόρησε και η αγωνία κορυφώνεται.

Δημοσιεύτηκε στις 14 Ιουνίου 2024

Στους ήχους μιας δραματικής μουσικής με πιάνο, το τρέιλερ δείχνει την πρωταγωνίστρια της πρώτης σεζόν, Mina El Hammani, η οποία υποδύεται τη Nadia Shanaa, έναν χαρακτήρα που είχε αποφοιτήσει από το λύκειο και είχε εγκαταλείψει τη σειρά, αλλά φαίνεται να επιστρέφει σε κεντρικό ρόλο.

Ξεκινά το preview πίσω από τα παρασκήνια της σειράς και μπαίνει στο πλατό, όπου ο κόσμος της σειράς γίνεται πραγματικότητα.

«Ποτέ δεν ξέρουμε πόσο καιρό θα είμαστε σε αυτόν τον κόσμο», λέει ένα voiceover, καθώς η Nadia μπαίνει μπροστά στην τάξη και κοιτάζει γύρω της τους μαθητές.

«Επικεντρωνόμαστε τόσο πολύ στο μέλλον που ξεχνάμε το παρόν», λέει μια ανδρική φωνή, καθώς δύο φοιτητές, που καλύπτονται από το σκοτάδι, φιλιούνται.

Καθώς η Νάντια περιπλανιέται στους διαδρόμους του Las Encinas, τη χτυπούν αναμνήσεις από διαφορετικούς μαθητές, διαφορετικές σχέσεις και διαφορετικές τραγωδίες. Δεν ξέρουμε τι ρόλο θα έχει η Nadia στο σχολείο σε αυτή την τελευταία σεζόν, αλλά φαίνεται ότι θα μας πάει μια βόλτα στις αναμνήσεις, καθώς ο κόσμος αποχαιρετά τη σειρά που τόσο αγαπάει.

Μην ανησυχείτε, η τελευταία σεζόν δεν θα είναι μόνο τραγωδία και νοσταλγία, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα έχει τόνους από την χαρακτηριστική σεξουαλικότητά της!

Η 8η και τελευταία σεζόν του Élite θα περιλαμβάνει επίσης νέους χαρακτήρες που θα υποδυθούν οι Ane Rot και Nuno Gallego και θα προβληθεί στο Netflix αργότερα φέτος.

Σχετικά

Ατζέντα
June 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close