Guide , Ξενοδοχεία να μείνεις

10+1 adults only ξενοδοχεία στην Κύπρο, για ήρεμες και χαλαρωτικές διακοπές

Ιδανική επιλογή για ρομαντικές αποδράσεις με το ταίρι σου ή ξέγνοιαστες διακοπές με φίλους

Δημοσιεύτηκε στις 15 Ιουλίου 2021

Τα παιδιά είναι η χαρά της ζωής αυτό είναι βέβαιο! Αλλά επειδή και οι ενήλικες έχουν ψυχή και δικαιούνται και αυτοί να αφιερώσουν λίγο χρόνο αποκλειστικά για τον εαυτό τους, εμείς ψάξαμε, βρήκαμε και παραθέτουμε 10+1 επιλογές adults only ξενοδοχείων.

Αν λοιπόν αισθάνεσαι την ανάγκη για απόλυτη ηρεμία και χαλάρωση μακριά απ’ όλους και απ’ όλα, τότε κλείσε τώρα τη διαμονή σου σε ένα από τα καταλύματα της παρακάτω λίστας και δε θα χάσεις!

Amarande
Σε μια υπέροχη τοποθεσία μόλις μια ανάσα από την παραλία “Μαϊστράλι” στην Αγία Νάπα, το “Amarande hotel” αποτελεί ένα υπερσύγχρονο και υπερπολυτελές μέρος, που ενσωματώνει άνεση και μινιμαλιστικό στιλ σε ένα απόλυτο elegant design που θα σε συνεπάρει.

Οι εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου περιλαμβάνουν όλα όσα χρειάζεται κανείς για να περάσει ένα αλησμόνητο καλοκαίρι: Πανέμορφη εξωτερική πισίνα με γουστόζικα gazebos και κρεβατάκια πάνω στην πισίνα, υπερσύγχρονο γυμναστήριο και γήπεδο tenis και φυσικά spa με θερμαινόμενη πισίνα, γιατί ως γνωστόν καλοκαίρι χωρίς spa δε γίνεται!

Το κατάλυμα προσφέρει διαφόρων ειδών και τύπων δωμάτια με σαγηνευτική θέα στη θάλασσα! Η εξωτερική θέα βέβαια θα έρθει δεύτερη καθώς πρώτα θα σε καταπλήξει η εσωτερική θέα των δωματίων που αποτελούν την επιτομή του design.

Ακόμη, με τέτοιες επιλογές που προσφέρει το ξενοδοχείο για ποιοτικό φαγητό και ποτό δε θα ξεκολλάς από εκεί! Με 4 ξεχωριστές επιλογές για φαγητό και ποτό, σίγουρα θα βρεις αυτό που αναζητάς για κάθε διάθεση και ώρα της ημέρας.

Πληροφορίες/Κρατήσεις | Tηλ.: 23 819900| Website: www.amarandehotel.com| e-mail: info@amarandehotel.com

 

Sunrise Jade Hotel
Το ξενοδοχείο Sunrise Jade, λειτούργησε για πρώτη φορά το 2019 και αποτελεί το πρώτο Adults Only ξενοδοχείο της εταιρείας Sunrise Hotels.

Βρίσκεται σε ιδανική τοποθεσία για ρομαντικές αποδράσεις, δημιουργώντας ένα περιβάλλον ηρεμίας, ιδανικό για ζευγάρια μίας και η κομψότητα αντικατοπτρίζεται μέσα από όλες τις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου που διαθέτει μεταξύ άλλων 158 δωμάτια πολυτελείας, 3 εστιατόρια, 3 μπαρ, υπερσύγχρονο γυμναστήριο, κέντρο spa και αίθουσα συνεδριάσεων.

Στο Sunrise Jade μπορείς να απολαύσεις και καλό φαγητό, επιλέγοντας ένα από τα εστιατόρια του Sunrise Hotels, το Sage International all-day Restaurant, το Reef American Grill & Sports Bar και το Ginger Fine-Dining Restaurant. Το Sunrise Jade διαθέτει επίσης και το δικό του Patisserie Amelie, το δεύτερο της εταιρείας Sunrise Hotels, το οποίο φημίζεται για τα παγωτά Gelato και τις Βελγικές Βάφλες.

Πληροφορίες/Κρατήσεις | Tηλ.: 23 813700| Website: www.sunrisejadehotel.com

Amavi Hotel
Το όνομά του είναι εμπνευσμένο από τη λατινική φράση “Veni, Vidi, Amavi” που σημαίνει “Ήρθα, Είδα, Αγάπησα” και υπόσχεται να προσφέρει την ηρεμία και τη χαλάρωση που αποζητά κάθε ζευγάρι.

Η τοποθεσία του Amavi υποστηρίζει απόλυτα την υπόσχεσή του, αφού βρίσκεται πάνω σε αμμώδη παραλία με μαγευτική θέα προς τη θάλασσα και το Μεσαιωνικό Κάστρο, ενώ εκεί θα απολαύσεις το υπέροχο ηλιοβασίλεμα απ’ όλα τα δωμάτια και τους δημόσιους χώρους του.

Για τη χαλάρωση, τόνωση και επανασύνδεση του ζευγαριού, οι χώροι αναψυχής περιλαμβάνουν δύο εξωτερικές πισίνες και γυμναστήριο με ηλιόλουστη εσωτερική πισίνα και γήπεδο τένις, ενώ το spa προσφέρει ατομικές θεραπείες αλλά και θεραπείες σχεδιασμένες για δύο.

Με τέσσερα εστιατόρια και τρία μπαρ το Amavi προσφέρει ένα πλήρες πακέτο ημιδιατροφής και αποτελεί μια μοναδική εμπειρία γευστικών απολαύσεων.

Στο Amavi έχουν δημιουργήσει ένα ειδυλλιακό περιβάλλον αφιερωμένο στις πολύτιμες στιγμές απόλαυσης ενός ζευγαριού κάτω από τον ήλιο του καλοκαιριού και με θέα τη θάλασσα.

Πληροφορίες/Κρατήσεις | Tηλ.: 7777 7740| Website: kanikahotels.com| e-mail: reservations@kanikahotels.com

Flamingo Paradise Hotel
Πρόκειται για μια σχετικά νέα ξενοδοχειακή μονάδα τεσσάρων αστέρων, η οποία διαθέτει 8 ορόφους και βρίσκεται τοποθετημένη στην καρδιά του Πρωταρά.

Οι πέντε όροφοι του ξενοδοχείου αποτελούνται συνολικά από 110 δωμάτια. Σε κάθε όροφο υπάρχουν 18 δωμάτια Inland και Side Sea View και τέσσερα δωμάτια Front Sea View, δύο εκ των οποίων είναι Superior δωμάτια.

Καθένα από τα 110 δωμάτια είναι μοναδικά σχεδιασμένα και διακοσμημένα με έπιπλα υψηλής ποιότητας και έξυπνες τεχνολογίες, συνδυάζοντας άνεση και πολυτέλεια. Ο μοντέρνος εσωτερικός χώρος δημιουργεί ένα αυθεντικό και κομψό περιβάλλον, παρέχοντας ταυτόχρονα ιδιωτικότητα σε κάθε χώρο. Τα ιδιωτικά μπαλκόνια με τα άνετα καθίσματα προσφέρουν άμεση ή μερική θέα στη θάλασσα.

Στα χαμηλότερα επίπεδα, τα όμορφα χαρακτηριστικά του νερού συνδυάζονται με τη θάλασσα και τους κήπους. Στο κεντρικό εστιατόριο σερβίρονται οι γεύσεις της αυθεντικής μεσογειακής κουζίνας, ενώ η ομάδα του lobby bar προετοιμάζει μία σειρά από κοκτέιλ ή αρωματικούς καφέδες. Για δείπνο προτείνεται το Beach Restaurant, το οποίο διαθέτει επιλογές από θαλασσινά και κρέατα από το À la carte μενού.

Πληροφορίες/Κρατήσεις | Tηλ.: 23 843800| Website: flamingoparadise.com.cy| e-mail: info@flamingoparadise.com.cy

Louis Infinity Blu
Το ξενοδοχείο της Louis Hotels προσφέρει όλα όσα ζητά ο επισκέπτης για όμορφες και ξέγνοιαστες διακοπές. To Louis Infinity Blu βρίσκεται σε ειδυλλιακή τοποθεσία πάνω στον αμμώδη Κόλπο Περνέρα στον Πρωταρά.

Το ιδιωτικό περιβάλλον του ξενοδοχείου συμπληρώνεται από άρτια σχεδιασμένους εσωτερικούς χώρους με εκλεπτυσμένη επίπλωση που προσφέρουν απόλυτη άνεση, ολοκληρώνοντας έτσι την απόλυτη χαλαρωτική εμπειρία στο αποκλειστικά για ενήλικες πελατολόγιό του.

Το Infinity Blu διαθέτει 50 δωμάτια, τα μισά από τα οποία προσφέρουν εκπληκτική θέα στην πισίνα και τη θάλασσα. Όλα τα δωμάτια διαθέτουν πανέμορφους εσωτερικούς χώρους με τηλεοράσεις επίπεδης οθόνης, εκλεπτυσμένη επίπλωση και εξαιρετική άνεση, ολοκληρώνοντας έτσι την απόλυτη χαλαρωτική εμπειρία. 

Πληροφορίες/Κρατήσεις | Tηλ.: 23 832800| Website: hotelinfinitybluprotaras.com| e-mail: info@hotelinfinitybluprotaras.com

Ayii Anargiroi Spa Resort
Δημιουργήθηκε το 1869 και ανακαινίστηκε το 2009 στο χωριό Μηλιού στην Πάφο, παρουσιάζοντας μία εικόνα με αξεπέραστη ομορφιά, καθώς είναι φτιαγμένο με φυσική πέτρα και ξύλο, ώστε να διατηρείται το παραδοσιακό αρχιτεκτονικό στυλ της Κύπρου.

Σε μια καταπράσινη κοιλάδα, το θέρετρο προσφέρει μια μοναδική απόδραση, έναν χώρο πλήρους ηρεμίας και τη δυνατότητα να απολαύσει κανείς τα ιαματικά λουτρά.

Αυτό το ξενοδοχείο-μπουτίκ διαθέτει 56 μοναδικά δωμάτια και έχει ειδικές εγκαταστάσεις spa στο χώρο, μια εξωτερική πισίνα, εστιατόριο το οποίο διαθέτει τραπεζάκια γύρω από την πισίνα, σε ένα μαγευτικό περιβάλλον.

Στο ξεχωριστό εστιατόριο - κάβα του ξενοδοχείου μπορείς να απολαύσεις τις γαστρονομικές δημιουργίες με φρέσκα, εποχιακά υλικά αλλά και εκλεκτά κρασιά προσεκτικά φτιαγμένα και διαλεγμένα για να χαρίσουν στον ουρανίσκο σου μοναδικές εμπειρίες.

Η περιοχή σφύζει από φυτά και τη νύχτα η σιωπή της περιοχής διακόπτεται μόνο από τα αηδόνια, ίσως κάποια κουκουβάγια ή μια συναυλία βατράχων. Αντιλαμβάνεσαι λοιπόν πως εκεί θα βιώσεις την απόλυτη χαλάρωση.

Πληροφορίες/Κρατήσεις | Tηλ.: 26 814003| Website: www.aasparesort.com/| e-mail: info@aasparesort.com

Oinou Strata
Πολύ ξεχωριστό από τα υπόλοιπα καταλύματα της λίστας το Oinou strata απευθύνεται στους fans του αγροτουρισμού. Το εντυπωσιακό αυτό κατάλυμα αυτοχαρακτηρίζεται ως πανδοχείο φανερώνοντας έτσι ότι ο χώρος αποπνέει ένα χαρακτήρα ζεστασιάς και ατμόσφαιρας που θα προσφέρει στον επισκέπτη μία αλλιώτικη εμπειρία.

Το Oinou Strata έρχεται να μας φέρει μία νέα πρόταση διαμονής στο χωριό όπου η πολυτέλεια συναντά την παράδοση και η μοντέρνα αρχιτεκτονική λειτουργεί αρμονικά με τις πινελιές της κυπριακής κουλτούρας του παρελθόντος.

 

Προτού πάρει τη σημερινή του μορφή, ήταν ένα παλιό, σχεδόν γκρεμισμένο κυπριακό αρχοντικό το οποίο αναστηλώθηκε και διακοσμήθηκε με γούστο και μεράκι με υλικά όπως το ξύλο, η πέτρα και το μέταλλο.

Εδώ θα βρεις τρεις παραμυθένιες σουίτες, την Champagne, την Merlot και την Shiraz. Παράλληλα, στο πανδοχείο θα βρεις και έναν πανέμορφο χώρο εστίασης, ένα μικρό ναό του κρασιού όπως τον χαρακτηρίζουν όπου με κράτηση μπορείς να δοκιμάσεις μία μεγάλη γκάμα κρασιών κυπριακών και ξένων. Η επίσκεψη στο wine bar θα σου προσφέρει πολύ ξεχωριστές στιγμές.  

Πληροφορίες/Κρατήσεις | Tηλ.: 25 944244| Website: www.oinoustrata.com.cy| e-mail: info@oinoustrata.com

The Ivi Mare
Βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από τη θάλασσα και πολύ κοντά στα σημαντικά αξιοθέατα και τη νυχτερινή ζωή της Κάτω Πάφου, πράγμα που σημαίνει ότι διαθέτει το ιδανικό σκηνικό για σένα που αγαπάς τις βόλτες δίπλα στο κύμα, ατενίζοντας το απέραντο γαλάζιο!

Το Louis Ivi Mare διαθέτει 148 πολυτελή δωμάτια και σουίτες, μία εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα και μία εξωτερική πισίνα. Επίσης διαθέτει εσωτερικά και εξωτερικά μπαρ, γυμναστήριο και εγκαταστάσεις για spa.

Αξίζει να μάθεις ότι εξίσου προνομιακή θέση διαθέτουν και τα bars του ξενοδοχείου. Είτε διαλέξεις να είσαι στο pool bar είτε στο εσωτερικό bar η θέα είναι το ίδιο γοητευτική και υπόσχεται στιγμές χαλάρωσης παρέα με δροσιστικά cocktails.  

Ακόμη, τα τρία διαφορετικού τύπου εστιατόρια του Louis Ivi Mare υπόσχονται μία πανδαισία γεύσεων που σίγουρα θα εκπλήξουν και τους πιο απαιτητικούς και θα ικανοποιήσει πλήρως τόσο τους λάτρεις της ασιατικής (Akakiko), όσο και αυτούς της μεσογειακής κουζίνας (Ελληνικόν).

Το μόνο σίγουρο, είναι ότι η γοητεία της διαμονής και της άψογης φιλοξενίας που θα βιώσεις κλείνοντας μία διαμονή στο Louis Ivi Mare, θα σου μείνουν αξέχαστα.

Πληροφορίες/Κρατήσεις | Tηλ.: 26 913555| Website: https://theivimare.com/el| e-mail: ivimare@louishotels.com

Hotel Napa Suites
Βρίσκεται στην καρδιά του τουριστικού παλμού στην Αγία Νάπα σε πολύ κοντινή απόσταση από τα νυχτερινά μαγαζιά της περιοχής.

Πρόκειται για έναν ιδανικό χώρο για ρομαντική απόδραση με το ταίρι ή με φίλους, καθώς οι εγκαταστάσεις του θα σε καταπλήξουν… Με μια εξωτερική infinity πισίνα - για να απολαμβάνεις… πιάτο την Αγία Νάπα και τα πανέμορφα τιρκουάζ νερά της – στιλάτες ξαπλώστρες, Jacuzzi, μπαράκια και ότι άλλο μπορείς να φανταστείς, είναι σίγουρο πως θα περάσεις φίνα!

Τα τελευταίας τεχνολογίας δωμάτια του ξενοδοχείου με το υπέροχο design τους, θα σε κάνουν να μην θέλεις να φύγεις ποτέ από εκεί, ενώ οι επιλογές για καλό φαγητό και πότο θα σου προσφέρουν όλα όσα έχει κανείς ανάγκη για ένα αξέχαστο καλοκαίρι: Οι λάτρεις των ασιατικών γεύσεων θα έχουν την τιμητική τους στο Umami Sushi and Noodles, ενώ οι λάτρεις του ποτού και δη του τζιν, θα λατρέψουν το Little Gin Bar του…

Πληροφορίες/Κρατήσεις | Tηλ.: 23 819100| Website: napasuites.com| e-mail: info@napasuites.com

 King Jason Paphos

The king Jason Paphos & The king Jason Protaras
Τα δύο King Jason Hotels που ανήκουν αμφότερα στη μεγάλη οικογένεια των Louis Hotels, βρίσκονται στα πλέον τουριστικά σημεία της Κύπρου στα δύο νότια άκρα του νησιού.

Το King Jason Paphos βρίσκεται στην καρδιά της Πάφου σε απόσταση αναπνοής από την ιστορική Κάτω Πάφο και το περίφημο “αρχαίο φρούριο”. Η παραλία απέχει μόλις λίγα λεπτά μακριά με τα πόδια ενώ σε επίσης κοντινή απόσταση θα βρει κανείς το περίφημο ιστορικό μνημείο των “τάφων των βασιλέων”.

 King Jason Paphos

Στην άλλη άκρη της Κύπρου θα βρεις το King Jason Protaras, το οποίο βρίσκεται ακριβώς πάνω στον κόλπο Fig Tree, μία από τις καλύτερες παραλίες της Ευρώπης και απέχει μόλις λίγα λεπτά με τα πόδια από το εμπορικό κέντρο του Πρωταρά.

King Jason Protaras

Τοποθετημένα και τα δύο σε άκρως προνομιακές τοποθεσίες στην καρδιά του τουρισμό της αντίστοιχης πόλης που φέρουν στην ονομασία τους, όποιο από τα δύο και αν επιλέξεις το σίγουρο είναι ότι τα υπερσύγχρονα facilities τους και οι lux υπηρεσίες τους, σε συνδυασμό με την προθυμία των υπαλλήλων τους για τέλεια εξυπηρέτηση, θα σου προσφέρουν όλα αυτά που χρειάζεσαι για να περάσεις ξέγνοιαστες και αναζωογονητικές διακοπές.

 King Jason Protaras

Πληροφορίες/Κρατήσεις:
King Jason Paphos | Tηλ.: 26 947750| Website: thekingjasonpaphos.com| e-mail: info@thekingjasonpaphos.com
King Jason Protaras | Tηλ.: 23 833500| Website: thekingjasonprotaras.com| e-mail:  info@thekingjasonprotaras.com

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close