Eating News , Εστιατόρια

Μια μέρα στο Captain’s Cabin, με γεύση… καλοκαίρι!

Τα άτομα που παρευρέθηκαν δέχτηκαν ένα θερμό καλωσόρισμα πριν να προχωρήσει ο καθένας στο… πόστο του

Δημοσιεύτηκε στις 19 Ιουνίου 2024

Στις 12 Ιουνίου το all-time favourite spot στο γραφικό Lady’s Mile, το Captain’s Cabin, φιλοξένησε ένα φουλ καλοκαιρινό event συγκεντρώνοντας γνωστούς influencers για μια μέρα που είχε κάτι για όλους: διασκέδαση στα παιχνίδια, χαλάρωση και καλό φαγητό!

Captains_Cabin_30.jpg

Το υπέροχο αυτό fun day δια χειρός Workshop PR & Marketing, σχεδιάστηκε για να αναδείξει και με τη… βούλα, το Captain’s Cabin ως τον απόλυτο καλοκαιρινό προορισμό! Τα άτομα που παρευρέθηκαν δέχτηκαν ένα θερμό καλωσόρισμα πριν να προχωρήσει ο καθένας στο… πόστο του! Τα άτομα που βρέθηκαν εκεί με την οικογένειά τους, κάθισαν αμέσως δίπλα στο κύμα και πάνω στις φουλ αναπαυτικές ξαπλώστρες.

Captains_Cabin_28.jpg

Captains_Cabin_18.jpg

Captains_Cabin_4.jpg

Γιατί; Γιατί τα φουσκωτά παιχνίδια, τύπου waterpark μέσα στη θάλασσα και τα θαλάσσια σπορ είναι πολύ εντυπωσιακά για να πείσεις τα παιδιά να μην κάνουν αμέσως τη βουτιά τους! Από την άλλη, οι singles της παρέας παρήγγειλαν το κοκτέιλ τους και απόλαυσαν το μασάζ τους στην παραλία – ένα amenity που υπάρχει σταθερά στο Captain’s Cabin και κλέβει πάντα την παράσταση!

Captains_Cabin_28.jpg

Captains_Cabin_24.jpg

Αργά το απόγευμα, οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να γευτούν το καλοκαίρι και κυριολεκτικά! Το μενού της εκδήλωσης ήρθε και ολοκλήρωσε τη συνολική εμπειρία με ανατρεπτικές αλλά και γνώριμες γεύσεις. Τα πιάτα που ξεχώρισαν ήταν η Σαλάτα με burrata και καρπούζι, οι Γαρίδες με σκόρδο και βούτυρο και τα κυρίως πιάτα: Φρέσκο Λαβράκι και Rib Eye Steak (ναι, μπορείτε να βρείτε ΚΑΙ κρεατικά στο Captain’s Cabin). Το μενού ολοκληρώθηκε εντυπωσιακά με την Τάρτα λεμονιού (must try!).

Captains_Cabin_27.jpg

Captains_Cabin_26.jpg

Το γραφικό σκηνικό, οι φανταστικές δραστηριότητες και το εξαιρετικό φαγητό έδωσαν άφθονο υλικό και ενέπνευσαν τους influencers να απαθανατίσουν κάθε τους στιγμή, δημιουργώντας συναρπαστικές αναρτήσεις και stories. Ποιος δεν θα το έκανε άλλωστε; Το Captain’s Cabin απέδειξε για ακόμα μια φορά ότι αποτελεί έναν προορισμό «ομπρέλα» που χωράει από κάτω τόσο οικογένειες με παιδιά που ψάχνουν έναν ολοήμερο προορισμό για μια διασκεδαστική μέρα στην παραλία, όσο και κόσμο που θέλει απλά να χαλαρώσει και να περάσει μια μέρα by the sea, με τοπ φαγητό και ωραία εξτραδάκια (βλ. μασάζ).

Captains_Cabin_12.jpg

Captains_Cabin_20.jpg

Captains_Cabin_9.jpg

Υ.Γ. Εμείς θα το προτείναμε και για ρομαντικά βραδινά ραντεβού.

Συντονιστείτε με τα Social Media του Captain’s Cabin, για να είστε πάντα up to date με τα events του και όχι μόνο!

Σχετικά

Ατζέντα
September 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close