News , Guide , Ξενοδοχεία να μείνεις

Το AMARA γιορτάζει πέντε χρόνια γεμάτα πολυτέλεια

Το ξενοδοχείο με όλα τα δωμάτια και τις σουίτες του, χαρίζουν απρόσκοπτη θέα στο απέραντο γαλάζιο της Μεσογείου

Δημοσιεύτηκε στις 19 Ιουνίου 2024

Πριν 5 χρόνια, το ξενοδοχείο AMARA, μέλος των Stademos Hotels LTD, με τη διάχυτη, αλλά ταυτόχρονα διακριτική αίσθηση πολυτέλειας ανοιξε τις πορτες του για πρωτη φορα στο κοινο.

To ξενοδοχείο AMARA έχει καταφέρει τα τελευταία 5 χρόνια να αποτελεί παράδειγμα της αυθεντικής μεσογειακής ομορφιάς και φιλοξενίας, προσφέροντας μια απαράμιλλη εμπειρία σε κάθε έναν από τους επισκέπτες του.

2.jpg

Το ξενοδοχείο με όλα τα δωμάτια και τις σουίτες του, χαρίζουν απρόσκοπτη θέα στο απέραντο γαλάζιο της Μεσογείου. Ταυτόχρονα, η μινιμαλιστική του διακόσμηση, συνδυάζεται αρμονικά το μέσα με το έξω. Το πολυτελές Spa καθως και τα παγκοσμιου φημης εστιατόρια (Matsuhisa Limassol, Ristorante Locatelli και BeefBar), προσφέρουν στους θαμώνες αξέχαστες αποδράσεις και κάνουν το AMARA τα τελευταία 5 χρόνια τον απόλυτο προορισμό.

Untitled.jpg

Όλοι οι εκπρόσωποι του ξενοδοχείου, εκφράζουν τις εγκάρδιες ευχαριστίες τους σε κάθε έναν από τους επισκέπτες και τους αξιότιμους συνεργάτες τους. Η υπόσχεση για τη δημιουργία νέων σημείων αναφοράς στον κόσμο της πολυτελούς φιλοξενίας, παραμένει, και κάθε χρόνο… μεγαλώνει!

WEB: www.amarahotel.com
IG: www.instagram.com/amarahotelcy

Σχετικά

Ατζέντα
September 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close