Δημοσιεύτηκε στις 28 Ιουνίου 2024
Το τελευταίο έργο της Amathina Luxury Hotels “Amathus Residences and Suites” είναι ένα εντυπωσιακό συγκρότημα κατοικιών που αγγίζει την κορυφή της σύγχρονης αρχιτεκτονικής και πολυτέλειας, προσφέροντας μια εμπειρία απαράμιλλης αισθητικής και άνεσης.
Το Amathus Residences, διαθέτει ευρύχωρα διαμερίσματα ενός, δύο και τριών υπνοδωματίων – κάποια εκ των οποίων με πισίνα, καθώς και Junior Suites με ιδιωτικές πισίνες. Οι εσωτερικοί χώροι του συγκροτήματος είναι κομψά διακοσμημένοι με κορυφαίας ποιότητας υλικά, ενώ ο ατμοσφαιρικός φωτισμός δημιουργεί μια ζεστή, φιλόξενη ατμόσφαιρα.
Ως αναπόσπαστο κομμάτι του Amathus Beach Hotel, μέλους του The Leading Hotels of the World, οι ένοικοι και οι επισκέπτες του Amathus Residences έχουν πρόσβαση σε εξατομικευμένες υπηρεσίες, καθώς και ένα ευρύ φάσμα επιλογών αναψυχής και ψυχαγωγίας.
Είμαστε ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι που ήρθε η στιγμή να παρουσιάσουμε το Amathus Residences, καθώς η λειτουργία του συμπίπτει με τους εορτασμούς για την 50ή επέτειο του Amathus Beach Hotel, δήλωσε ο Νίκος Αρίστου, Εμπορικός Διευθυντής του Ομίλου Muskita Hotels. Το μεγαλεπήβολο αυτό έργο, σημειώνει ο κ. Αρίστου, δεν αποτελεί μόνο σήμα κατατεθέν της άνεσης, της πολυτέλειας και της υψηλής ποιότητας υπηρεσιών, αλλά σηματοδοτεί επίσης και ένα νέο τρόπο ζωής και οικιστικής ανάπτυξης στη χώρα μας. Ανυπομονούμε να καλωσορίσουμε τους ενοίκους του Amathus Residences and Suites και να τους προσφέρουμε μια ανεπανάληπτη εμπειρία διαβίωσης.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Amathus Residences and Suites, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.amathusresidences.com.
Σχετικά
Οι πιο καθαρές και οι πιο βρώμικες πόλεις στον κόσμο, σύμφωνα με τους τουρίστες
Έρευνα της εταιρείας αποθήκευσης αποσκευών Radical Storage ανέδειξε τις πιο καθαρές και πιο βρώμικες πόλεις του κόσμου σύμφωνα με τους τουρίστες
Ο Gabriele Rizzi φέρνει το «Μαγεμένο Δάσος» την Παραμονή Πρωτοχρονιάς στο Parklane
Μη χάσετε τη μοναδική αυτή Πρωτοχρονιά μια λαμπερή, συναρπαστική και αληθινά αξέχαστη βραδιά στο Parklane
Ο κυπριακός δήμος που μπήκε στις «Πόλεις που μαθαίνουν» της UNESCO
Πρόκειται για την πρώτη εγγραφή της χώρας μας στο UNESCO Global Network of Learning Cities, το οποίο σήμερα αριθμεί 425 πόλεις από 91 κράτη μέλη του Οργανισμού.
Time Out: Οι ευρωπαϊκές πόλεις που αξίζει να κάνεις Πρωτοχρονιά
Η Παραμονή της Πρωτοχρονιάς είναι μια μοναδική εμπειρία που αξίζει να την ζήσετε σε κάποια μαγική πόλη του εξωτερικού
Be The Light – Kindness Edition: Μια βραδιά φωτός και ένταξης στη Λεμεσό
Η εκδήλωση εξελίχθηκε σε μια ισχυρή έκφραση ενότητας, συμπόνιας και υποστήριξης για παιδιά με αναπτυξιακές δυσκολίες σε όλη την Κύπρο
Ο Στρόβολος αλλάζει: Ξεκινά η ανάπλαση του ιστορικού πυρήνα Στροβόλου
Πότε ξεκινούν οι κατασκευαστικές εργασίες
Πρώτες εικόνες από το ολοκαίνουριο, εντυπωσιακό boutique hotel της Λευκωσίας
Το ιστορικό κτήριο που μεταμορφώνεται σε πολυτελείς σουίτες!
Οι ταξιδιωτικοί προορισμοί που αναζητήθηκαν περισσότερο στη Google το 2025
Σε μια χρονιά όπου τα ταξίδια επανήλθαν δυναμικά στο προσκήνιο, οι αναζητήσεις στη Google λειτούργησαν σαν «ψηφιακή πυξίδα» των ονείρων μας.
Στην Κύπρο ο Byron - Καταιγίδες και ενδεχόμενο χιονόπτωσης το Σαββατοκύριακο
Αναλυτικά η πρόγνωση
Σ' αυτόν τον δήμο η στάθμευση θα είναι δωρεάν τις γιορτές
Από το Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2025 μέχρι και την Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 2026
Αλλαγές στην οδηγία για τα οργανωμένα ταξίδια - Τι αλλάζει για τους καταναλωτές
Oι αλλαγές που συζητούνται αφορούν αποκλειστικά τα οργανωμένα ταξίδια και δεν σχετίζονται με τον υπό αναθεώρηση Κανονισμό για τα δικαιώματα των επιβατών σε πτήσεις