Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

Οι γνωστοί Κουλουράδες της Θεσσαλονίκης έφτασαν και στην Κύπρο

Η διάσημη ελληνική αλυσίδα αρτοιποιημάτων μόλις άνοιξε στο νησί δύο νέα καταστήματα

Δημοσιεύτηκε στις 02 Ιουλίου 2024

Οι Κουλουράδες είναι μια ελληνική εταιρία η οποία, μέσα από μια ευρεία γκάμα προϊόντων, κατάφερε να επαναστατήσει και να μεταμορφώσει το κλασικό και παραδοσιακό κουλούρι Θεσσαλονίκης σε μια μοντέρνα καθημερινή συνήθεια.

Κρουασάν-γκούντα-ζαμπόν-μπούτι-μαγιονέζα-ντομάτα-λόλα.png

Λίγο ιστορία

Όλα ξεκίνησαν το 2016, όταν η αγάπη του αρτοποιού Δημήτρη Γρίβα για το ζύμωμα και το φούρνισμα, τον οδήγησε στο άνοιγμα του πρώτου καταστήματος «Κουλουράδες» στον Πειραιά, στην οδό Ναυαρίνου. Η καινοτομία του προϊόντος αμέσως έκανε εμφανή τα σημάδια της επιτυχίας. Μέσα σε 4 μήνες ο κόσμος αγκάλιασε την νεοσύστατη αυτή εταιρεία και σύντομα δημιουργήθηκε το 2ο κατάστημα της εταιρείας στον Πειραιά, στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου.

TRAGANO.jpg

Η νέα τάση που δημιούργησε η εταιρεία Κουλουράδες πολύ γρήγορα γέννησε το ενδιαφέρον πολλών επενδυτών για την δημιουργία νέων καταστημάτων. Τα κεντρικά γραφεία της εταιρείας δημιουργούνται στο Πειραιά, στην οδό Πλαταιών, και το πρώτο κατάστημα franchise είναι πλέον γεγονός.

Από τα πρώτα της βήματα, προτεραιότητα και βασική αρχή της εταιρείας ήταν (και παραμένει) η διασφάλιση της ποιότητας των προϊόντων μας.  Για να επιτευχθεί αυτό, η εταιρεία δημιουργεί το πρώτο της εκπαιδευτικό κέντρο και αναλαμβάνει, εξ ολοκλήρου, την εκπαίδευση των επενδυτών και των υπαλλήλων τους.

GEMISTA_SKOLATA_KARYDA.jpg

Καταστήματα σε όλη την Ελλάδα και στην Κύπρο

Η εταιρεία ξεκινά και παραδίδει για το έτος 2017 ένα μαγαζί το μήνα. Με την συνεργασία των μεγαλύτερων προμηθευτών σε Ελλάδα και Ευρώπη, το Δίκτυο ξεκινά να αναπτύσσεται σταθερά. Η μυστική, παραδοσιακή συνταγή των Κουλουράδων, που χρονολογείται από το 1956, πλέον παράγεται σε όλα τα καταστήματα και ο καινοτόμος τρόπος παρασκευής είναι γεγονός. Για το έτος 2018 η εταιρεία Κουλουράδες κατορθώνει το ακατόρθωτο για τα παγκόσμια δεδομένα ανάπτυξης δικτύου και υλοποιεί 44 νέα καταστήματα. Η κερδοφορία και η ανάπτυξη της εταιρείας πλέον την καθιερώνουν ως την πιο κερδοφόρα επαγγελματική λύση franchise. Οι νέες αιτήσεις ξεπερνούν τις 2.500 σε αναμονή.

Πριν από μερικές εβδομάδες οι Κουλουράδες με δύο νέα καταστήματα έφτασαν και στην Κύπρο. Συγκεκριμένα, το πρώτο κατάστημα άνοιξε στην οδό Λήδρας και Ρηγαίνης στην Παλιά Λευκωσία και το δεύτερο στην οδό Ανεξαρτησίας 103 και Ανδρέας Θεμιστοκλέους στη Λεμεσού.

Οι Κουλουράδες σερβίρουν από καφέ μέχρι τα κλασικά κουλούρια Θεσσαλονίκης σε πιο μοντέρνες εκδοχές, με γέμιση τυρί ή σοκολάτα. Ακόμα στα ράφια τους θα βρεις κρουασάν, κρουασάν σε σάντουιτς, μπουγάτσες, κρύα σάντουιτς και άλλες νοστιμιές.

Σχετικά

Ατζέντα
September 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close