Cinema: Τα Καλύτερα

Hit Man

Μια απίστευτη αληθινή ιστορία για έναν... ψεύτικο εκτελεστή

Δημοσιεύτηκε στις 03 Ιουλίου 2024

Η ταινία "Hitman" ακολουθεί τον Gary Johnson, έναν επαγγελματία εκτελεστή που δραστηριοποιείται στη Νέα Ορλεάνη.

Όλοι οι πελάτες του είναι απόλυτα ικανοποιημένοι από τις υπηρεσίες του και αποτελεί το ιδανικό προφίλ ενός επαγγελματία δολοφόνου, μυστηριώδης και αποτελεσματικός. Έχει μόνο ένα ελάττωμα: εργάζεται για το αστυνομικό σώμα και αν ζητήσετε τις υπηρεσίες του για να ξεπαστρέψετε τη σύζυγο ή το κακοποιητικό αφεντικό σας, καλύτερα να το ξανασκεφτείτε…

Έρχεται όμως και για τον Gary η στιγμή που θα σπάσει το πρωτόκολλο για χάρη μιας απελπισμένης γυναίκας, η οποία θέλει να ξεφορτωθεί τον βίαιο σύζυγό της.

Υποδυόμενος έναν από τους ρόλους, που έχει κατά καιρούς υιοθετήσει ο Gary, που έχει χτυπηθεί από τα βέλη του έρωτα, έχει πλέον πολύ μεγάλες πιθανότητες να γίνει όντως εγκληματίας…

Ο υποψήφιος για Όσκαρ Richard Linklater εμπνέεται από μια απίστευτη αληθινή ιστορία, όπου ένας ευθύς καθηγητής ανακαλύπτει ότι έχει ένα κρυφό ταλέντο ως ψεύτικος εκτελεστής. Βρίσκει το ταίρι του σε έναν πελάτη που του κλέβει την καρδιά και πυροδοτεί μια σειρά εξαπάτησης, απόλαυσης και μπερδεμένων ταυτοτήτων.

Βασίζεται σε μεγάλο βαθμό στον αείμνηστο Gary Johnson, τον οποίο υποδύεται ο Glen Powell, ο οποίος εργαζόταν ως ψεύτικος δολοφόνος για την αστυνομία του Χιούστον.

Πρεμιέρα: 4 Ιουλίου. Διάρκεια: 115'.

Σχετικά

Ατζέντα
September 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close