Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

"Los Hermanos" στον Πρωταρά: Η μεξικάνικη κουζίνα στα καλύτερά της

Μέσα στο πολύχρωμο σύμπαν του εστιατορίου Los Hermanos θα νιώσεις ότι τρως σε κάποια καντίνα του Mexico City

Δημοσιεύτηκε στις 05 Ιουλίου 2024

Κοντά στην πολυσύχναστη πλατεία Λευκόλλα, στον κοσμοπολίτικο Πρωταρά θα παρατηρήσεις να ξεπροβάλλει το μεξικάνικο σπίτι των "Los Hermanos", που στα ελληνικά θα πει "τα αδέλφια". Ένας χώρος σε ανοικτό πορτοκαλοκαφέ χρώμα, με τις χαρακτηριστικές μεξικάνικες καμάρες να σε ταξιδεύουν νοερά στην υπέροχη χώρα της Λατινικής Αμερικής.

2024-05-04.jpg

Το "Los Hermanos" αποτελεί μία δυνατή πρόταση για αυθεντική, μεξικάνικη κουζίνα στον Πρωταρά που όλοι μας λίγο πολύ φέτος το καλοκαίρι θα περάσουμε από εκεί για βόλτα, βουτιές, ξεκούραση αλλά και διακοπές. Με την είσοδό σου στο εστιατόριο σε περιμένει μια μικρογραφία του Μεξικού. Αγέρωχοι κάκτοι, παραδοσιακά μεξικάνικα στοιχεία, χρωματιστοί τοίχοι και πανέμορφες τοιχογραφίες που δεν χορταίνεις να χαζεύεις. Το Los Hermanos είναι στα αλήθεια μια χρωματιστή μεξικάνικη γειτονιά, που στα στενά της σερβίρει από tacos και chimichangas, δροσερές, χρωματιστές μαργαρίτες και φυσικά μπόλικη τεκίλα.

Αν είσαι φίλος της μεξικάνικης κουζίνας, το Los Hermanos είναι ένα must visit εστιατόριο στον Πρωταρά που θα σε ταξιδεύψει γευστικά και όχι μόνο μέχρι την εξωτική χώρα των σομπρέρος.

Ο σεφ του εστιατορίου θα σε μυήσει για τα καλά στην μεξικάνικη κουζίνα αφού έχει ετοιμάσει ένα σούπερ λαχταριστό μενού με αυθεντικές συνταγές, φτιαγμένες με τις καλύτερες πρώτες ύλες. Θα ξεκινήσεις το γεύμα σου με μερικά από τα πεντανόστιμα ορεκτικά, τις φρέσκες σαλάτες και θα προχωρήσεις με εκλεκτά κυρίως πιάτα, φυσικά θα δοκιμάσεις burritos και tacos, πίτσες, ζουμερά ψητά αλλά και ποιοτικά συνοδευτικά πιάτα και σάλτσες. Και μην ξεχάσεις τα επιδόρπια στο τέλος!

image00011_zXuz6IK.width-800.jpg

Δεν ξίνεται να βρεθείς στο Los Hermanos και να μην παραγγείλεις αρχικά μία Mexican Salad με ψιλοκομμένο κοτόπουλο, τυρί, γουακαμόλε και δροσερή μεξικάνικη σαλάτα Pico de gallo. Βίωσε για τα καλά τις μεξικάνικες γεύσεις δοκιμάζοντας τα chicken enchiladas, tortillas γεμιστές με κοτόπουλο, σος enchiladas και λιωμένο τυρί, αλλά και chimichangas με τραγανή τορτίγια, κοτόπουλο και τυρί, και από πάνω sour cream που θα σε ξετρελάνουν.

image00007_gwZPoG7.width-800.jpg

Δεν γίνεται να μην απολαύσεις τα εξαιρετικά burrito, quesadillas, fajitas και tacos με τα οποία θα συνοδεύσεις τα δροσερά κοκτέιλ σου!

image00008_Yl6rl0t.width-800.jpg

Εκείνο όμως που πρέπει οπωσδήποτε να παραγγείλεις είναι και τα Whole Rack Of Ribs με BBQ Sauce, chips και λαχανικά, τη μεξικάνικη έκδοχή του σολομού (Vera Cruzana) αλλά και γαρίδες στην ίδια φιλοσοφία, που θα κλέψουν την καρδιά σου!

Τέλος, δεν γίνεται να μην γλυκαθείς με τα παραδοσιακά Churros με σάλτσα σοκολάτας, apple enchilada, με μήλο σε τορτίγια σερβιρισμένο με παγωτό βανίλια, avocado cheesecake κ.λπ. που σίγουρα θα θες να το απολαμβάνεις κάθε φορά που θα πηγαίνεις στο Los Hermanos.

los.width-800.jpg

image00001_Bzj0aod.width-800.jpg

image00004_oNY7Izm.width-800.jpg

Μέσα σε αυτή την πανδαισία μεξικανικών γεύσεων, χρωμάτων και αρωμάτων απόλαυσε με την παρέα σου ένα signature Los Hermanos cocktail από την πολύ καλή λίστα του εστιατορίου. Και εννοείται δεν γίνεται να πας σε μεξικάνικο χωρίς να πιεις μία παγωμένη μαργαρίτα και να τσουγκρίσεις με την παρέα σου!

(99040794 & 99169008) Λευκόλλας 6Α, Πρωταράς. Δ-Κ 16.30-23.00.
Facebook: Los Hermanos
Instagram: Los Hermanos Mexican Restaurant

Σχετικά

Ατζέντα
October 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close